Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ναι ρε συ ,ειχ παονακια τη δευτερα,πονουεπεριοδου τεταρτη μετα τιποτα,χτες αυτο,σημερα κλαυτερα..αλλα χτες ειχα εντονες συσπασεις και με πονουσ εκαι το μωρο και ολα μαζι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να πω ρε κορίτσι ευχομαι να ξεμπερδευεις σύντομα.. να μη σε κουρασει άλλο. καταλαβαινω αυτή η αναμονή με όλα αυτά τα σημάδια που να μη ξερεις που το πανε είναι λίγο σπαστικιά..

Έχεις κανει προετοιμασία για θηλασμό?

αγαπεςςςςςςςςςςςςςςς μουυυυυυυυυυυυ καλημερα η καλυτερα καλησπερα τι κανετε??? κισακι μου μεχρι την Κυριακη θα γεννησεις :) εμακι τι κανεις πως εισαι? μουμουκαααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυ μπαπακι ολες καλα???????????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

οχι!ξερω οτι μπορεις να θηλασεις πο την πρωτη στιγμη αλλα η μαια μου μου λεει δινουν ξενο τιε 2 πρωτες μερες γιατι δε θα εχω-δενξερω παοπου το συμπεραινουν -γιατι της ειπα για αποκλειστικο,ελπιζω μετα να παρει βυζι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μινακι που χαθηκες???λες ρε συ?αχ στοιχημα επρεπε ν ατοπαιξω αυτο το μωρο απο το φυλο μεχρι τη γεννηση του,, οθειςο μου λεει σαββατο βραδυ-κυριακη ξημερωματα η νονα και η μαμαμου λενε αγ. δημητριου....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

geia soy mina moy!! καλά είμαι μωρε το παλευω!

κισα μπορεις να κανεις καποια προετοιμασία και να έχεις απο την πρωτη μερα το πρωτογαλα. υπαρχουν κατι μασαζακια για το στηθος και καποια ροφηματα που κανουνδουλειά!! εμένα τουλαχιστον με βοήθησαν πολύ..

καλως τη φαιη !τι κανειπου χαθηκες????εμακι....καποιες φορες το βραδυ αν το πιεσω-δεν τοπιεζω συχνα γιατι μου δημιουργει συσπαση-μονοοτανμε ποναν πολυ τα πιεζω κι εχουν τρεχει κιτρινο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχ ρε κισακι αδεια εχω και τρεχω να τα προλαβω ολα γιατι την Δευτερα παω δουλεια περιμενω και να περασουν οι μερες δεν περνανε με τιποτα οι ατιμες να δουμε τι καναμε τελικα το πιασαμ,ε το μπεμπε η μας ξεφυγε παλι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλως τη φαιη !τι κανειπου χαθηκες????εμακι....καποιες φορες το βραδυ αν το πιεσω-δεν τοπιεζω συχνα γιατι μου δημιουργει συσπαση-μονοοτανμε ποναν πολυ τα πιεζω κι εχουν τρεχει κιτρινο!

ουουουουουου τοτε τελεια δεν χρειαζεσαι προετοιμασία.. θα εχεις γαλα απο την πρωτη μερα!!! μπραβο!!!!!

αχχαα χτες μου ειπε το κορυφαιο....οτι νιωθει το μωρο να κουνιεται και κομπλαρει!ε του λεω δεν πειραζει προετοιμασου γιατικαι 2 μηνες μετα τη γεννα γιοκ!μπουχαχαχα!μεχρι τωτα μια χαρα το καναμε,τωρα τι τον επιασε αυτη την εβδομαδα...δενξερω!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

θελω την βοηθεια σας αν ξερετε λοιπον απο την γεννηση της Ελισαβετ και μετα στο 2ο μισο του κυκλου ειχα κιτρινοπο υγρο στο στηθος η προλακτινη μου μια χαρα καταλοιπο μαλλον δεν ανυσηχει η γιατρος αυτον τον μηνα δεν εχω λετε να εχουμε τιποτα?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...