Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ναι κουκλα!τοσο ειναι !εγω ποτε δ εμετρουσ αθερμιδες.....ουτε με διαιτολογο εχασα κιλα πανω απο 2,αληθεια,παντα μονημου οταν ξεφευγα εκοβα ψωμι ,γλυκα και ετρωγα μεχρι το μεσημεριανομου,μετα τιποτα,ο μεταβολισμος μου δε δουλεψε ποτε σωστα νε γευνματα ανα 3-4 ωρες οπως λεν μα πανοτου αναποδη ειμαι!και ααυτοτ ο διαιτολογιο τωρα εχει 3 γευματα μονο...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κιεμενα αυτο το διαιτολογιο δνε του φαινεται για 1800 φαιναετια για πολυ λιγοτερες γιατι πειναωωωωωωωωωωωωωω!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Εγω τελευταια το κοιταω λιγο. κι εγω πτε δεν μετραγα. και μη με βαλεις σε προγραμμα, δηλ στις 9 αυτο,στις 12 αυτο,στις 3το αλλο,στις 5 το αλλο. ασε με , δωσε μου εναλλακτικες και ξερω εγω τι θα κανω!!

κι εμενα ο μεταβολισμος μου ειναι βλαμμενος... χρονια τωρα. ισως επειδη εχω αφαιρεσει και τον θυρεοειδη,δεν ξερω...

γιατι αμα φαω εγω τωρα 1500 θερμιδες θα γινω φαλαινα!!

α πα πα πα πα. αφου δεν δουλευει το συστημα!!

Διαφημίσεις

αχαχα θε ςν ακανεις μια διαιτα εγκυμοσυνης?τρως οτι θες σ εμεγαλε ςποσοτηες συνεχεικα αιβουαλαααααααααα!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

χτες ειχα προεορτια νομιζω...μεχρι τις 4 το πρωι ειχα ανετονες και συχνε ςσυσπασει ςκαι πονο χαμηλα στηνκοιλι ακαι στη μεση και αποκατω....το μωρο ηταν χαμηλα,ξυπνησ ακαι πονουσα κααττ ις 8 αλλα οκ μπονο συσπασει ςκαταλαβαινω τωρα....καιελαχιστο πονο!θα δειξει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

μπριζολιτσα ψητη ρε πεινασα....το κοβεις για σημερα?????εγω αφου εβγαλα το βραδυ λεω δε γενναω!ααχναι ξερω εχω το νου μου απο την πιεση μπορει να τ αβγαλεις!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ε καλά μια μπριζολίτσα καλή είναι μια άλλη που είχε φαει μουσακά η κακομοίρα.. δυσκολεύτηκε λίγο..

πραγματικά δεν ξερω στο παει σιγα σιγα εσενα. αλλωστε ειχες συσπάσεις καιρό τωρα οπότε δεν ξερω τι μπορει να σημαινουν.. να εισαι ετοιμη παντως

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...