Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

κισακι?? να κανω μια ερωτηση? (καθοτι ασχετη)

τι διατροφη σου χει δωσει ??? ενταξει,ζαχαρες και τετοια κομμενα

γιατι δεν την δινουν αυτη την διατροφη σε ολες τις εγκυμοσυνες??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κανονικα η εγκυος πρεπει ν ατρωει πληρη γαλακτοκομικα....λιπαρα ψαρια,πολλα φρουτα αιλαχανικα!εγω δενκανεικαθολου ζαχαρη ,ουτ εμελι ουτε φρουκτοζη,μονο καποιες γλυκαντικες ουσιε ςπου ειναιγια διαβητικους,επισης τα γαλακτοκομικαμου ειναι ολα μειωμενα σ ελιπαρα,ψωμια μονο ολικης και συγκεκριμενες φετες φορουτα μετρημενα και πολλες σαλατες,συνολο 1800 θερμιδες

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ωραια.... τι πειραζει αμα πινει μια εγκυμονουσα γαλα με μειωμενα λιπαρα αντι για πληρες? πειραζει?

ε ζαχαρη και τα σχετικα το θεωρω πολυ φυσιολογικο να τα αποφευγει καποια, αλλα ..... δεν ειναι λιγο φυσιολογικο να τρωμε υγειινα ετσι κι αλλιως?

γιατι να πινω πληρες γαλα αφου και τωρα με μειωμενα λιπαρα πινω?!?!

ρωταω τωρα εγω ετσι?

ειναι συγκεκριμενη διατροφη,πρωινο μεσημεριανο,βραδυνο κτλ...επισης πατατε ςκαι ρυζικαι οσπρια μετρημενα...ενω στην εγκυμοσυνη μπορει ςν ατα τρως ανετα...εμενα δε μεταβολιζει σωστα ο οργαισμος τωρα,λιγο τ αχαπια πουθ ανεβαζουντ ο σακχαρο,λιγο οι ενεσει ςπου εκανα γκοριτζονης για πιθανο προωρο μωρακι,λιγο οι ορμονες,ολα μαζι συνεβαλαν,τουλαχιστον με τη διατροφη γλυτωσα τηνινσουλινη,αλαλ εινμαι στερηση ρε συ!!!ι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κοιτα το γαλα συγκεκριμενα κανονικα λεν οτιπρεπει ν ααποφευγεται ουτως η αλλως!!!!το αγελαδινο!ειναι το μονο που μπορει ν ακανει αλλεργιες....το γιαουρτι πρεπι ν ατρωγεται πληρες κανονικα,και το κασερι και το τυρι...κι εγω πληρη τα τρωω καποιες φορες αλλα σ επολυ μειωβμενε ςποσοτητες!δνεξερω ιατι αλλα ετσι πρεπει,το ειπαν και οι μαιες...αλλα στην εγκυμοσυνη θα φα ςκαι κατι που θα σε τραβηξειο,δενμπορει ςν απροσεχει ςτοσους μηνες...αν εχεις σωστη διατροφηαπο την αρχη ακομη καλυτερα,κιεγω προσεχα ρε συ αλλα στοπρωτο τριμηνο επρεπε καθε 2 ωρες να φαω κατι αλλιως ηθελα εμετο ...ε μονο ψωμια και ψωμοειδη ηταν ευξκολο ν αφαω γιατιο τραβουσαν τ αυγρα...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αν δενεχει ςκαποιο προβλημα τρως οτι θες,αλλα αν υπαρχει παθολογιη αιτια πρπεει ν απροσεχει ςτ αλιπαρα και τιςποσοτητες!!!εγω ετρωγα δημητριακα φιτνες και με εκραξε η διαβητολογος λεει ξες ποση ζαχαρη εχουνν???δεμου εχιε καθολου δημητριακα!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ενταξει,αμα δεν εχεις προβλημα να τρως..αλλα γιατι πρεπει να παρω 20 κιλα ας πουμε,επειδη δεν εχω προβλημα και τρωω οτι θελω και να μην παρω 10 προσεχοντας!?!???

παραλογο???

γιατι να μην προσεχω οπως προσεχω και τωρα, ισως και λιγο περισσοτερο ???

γιατι οι ορμονες βαρανε .....και οαι συνηθειες βαλλαζουν ο ι διατροφικες και ολο και κατι σε τραβαει συνηθως εκτος αν εχεις τοσο δυνατη θεληση και πεισμα!κοιτα 10-12 κιλα ειναι τα φυσιολογικα ειναι αυτα που πρεπει ν παρεις!!!κατακρατηση,μητρα,αμνιακο υγρο,μωρο,πλακουντας!οαλ αυτα ειναι 10 κιλ α περιπου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κι εγω προεσεχ απριν αλλα ειναι οι αναγουλες οι καουρες και ολα τα συμπτωματ απου καποιες φορες σε τραβαει να φας συγκεκριμενα πραγμαατ γιατο στομαχι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εγω πχ δενμπορουσ ανα φαω στο πρωτο τριμηνο φασολκαι,αγεμιστα ,μπαμιες,μονο μακαρονια και κρεας δεν εβγαζα κι αετσι ετρωγα αυτα!!!!και ψωμι γιατι εβγαζ ακαι ατ αφρουτα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

εβγαζ ακαι τη σαλατα,και το νερο!δενεισαι ιδια εκτος αν εχει ςτοσο καλη εγκυμοσυνη....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

απλα ξερεις τι δεν καταλαβαινω? ενταξει το μωρο,ημητρα, το αμνιακο υγρο... μέχρι 15κιλα το θεωρω φυσιολογικο.... δεν καταλαβαινω τα πανω απο 20... πρεπει λογικα να αφεθεις πολυ για να παρεις πολλα κιλα? σωστα?

ναι σωστα!!!!και τον τελευταιο δνεπαιρνεις απλα αφηνεσαι και τρως γιατιεισαι στο τελος και λες θα φυγουνμαζεμενα ,ενω το μωρο παιρνιεκανονικα....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αλλα και να προσεχει ςτοσους μηνες ...δυσκολο,αν αφεθεις κιολα ςκαι μετα...χεσεμεσα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κι εμεν αολε μςου ελεγαν εγω εβαλα 30 κιλα!!!!απαπ αγολγοθα ςμου φανηκε,βεβαια εγω ειχα βαλει περιπου 10 κιλα στους 5 πρωτους μηνε ςκαι μετα τα διατηρουσα-ρωτησα το γιατρο ποσα μπορω να βαλω?λεει ποσα θες?λεω οχι πανω απο 10 δενεχω ασανσερ,λεει θ αβαλεις πανω απο 10 δνεειναι παχος ειναι κιλα εγκυμοσυνης....βεβαιαμετα ξεκινησα τη διατροφη στον 7ο μηνα κιεχασα 4 σε μια εβδομαδα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...