Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

αχ τι ωραια???....άδειααααααααααααα....θελω κ εγωωωω !!!! ΤΩΡΑ!!!

Σαββατο θα παω στο Beyond dress codes : Θεματική έκθεση με σχέδια ελληνικών παραδοσιακών ενδυμασιών του σκιτσογράφου Γήση Παπαγεωργίου πλαισιωμένα από δημιουργίες γνωστών ελλήνων και ξένων σχεδιαστών μόδας...

ριξτε μια ματια ειναι πολυ ενδιαφερον ;)

http://www.hau.gr/?i=culture.el.current_forth_events.1531

εχουν σχεδιασει και οι MI-RO που μου εφτιαξαν το νυφικο...οποτε θα παω να τα τιμησω τα παιδια,να τους δω κ να τα πουμε :D

by the way...εχουν σχεδιασει για τη Raksevsky ρουχα πιο οικονομικα....πολυ ωραια ρουχα κοριτσια...εαν εχετε να αγορασετε τπτ για καμια εκδηλωση...ριξτε μια ματια σε Raksevsky by MI-RO :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως την Τονια μας ...οβερρρρρρρρρ :D

βαριεσαι κ εσυ ε???...πφφφ...αντε να ερθει το σ/κ....εγω προς το παρον ανεβαζω κ αλλες φωτο απο το γαμο στο φβ....αμα δεν εχει δουλεια...

ο μικρος τι κανει??????????????????????

Διαφημίσεις

καλα κι εγω που και που οπινακι αχμαηλασ την κοιλια...κι αυτο μονο!μονο την προηγουμενη τεταρτη ειχ απονους εντονους περιοδου αλλα τιποτα,απο τοτε μονο πονακια που και που....και καποιες φορες τιποτα!αντε να δουμε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μια χαρα ειναι... παλευουμε να κοψουμε την πιπιλα .. εχθες ήταν το πρωτο βράδυ που κοιμήθηκε χωρις να του την δωσω καθολου!! βέβαια το πουλακι μου ξύπναγε και την ζητουσε κλαιγοντας απο τις 3 και μετα περισσοτερο αλλα τα καταφέραμε

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

καλα κι εγω που και που οπινακι αχμαηλασ την κοιλια...κι αυτο μονο!μονο την προηγουμενη τεταρτη ειχ απονους εντονους περιοδου αλλα τιποτα,απο τοτε μονο πονακια που και που....και καποιες φορες τιποτα!αντε να δουμε!

Σε καταλαβαινω ειναι πολυ εκνευριστικο και κουραστικο αυτο το περιμενε αλλά ειναι κοινο χαρακτηριστικο των κοριτσιων συνηθώς παιρνουν ολες τις ημερες.. εντωμεαξυ δεν ξερω αν το εχετε παρατηρήσει οτι τωρα πια τα παιδια δεν θελουν να βγουν... συνηθως παιρνουν ολες σχεδον τις ημερες.. κατι ξέρουν παραπανω μου φαινεται!!!!

Ναι να δουμε μακαρι να κοιμηθει και το μεσημερι χωρις πιπιλα.. παντως το τι κλαμα ριχνω και εγω μαζι του δεν λεγεται γιατι αισθανομαι απιστευτες ενοχες που του εδωσα πιπιλα και τωρα ταλαιπωρειται για να την κοψει... ο Στελιος μου λεει οτι δεν παω καλα!!

Διαφημίσεις

μα εγω εκανα αμαν να το κρατησω ναμην το γεννησω προωρα,απο την 25η εβδομαδα ειμαι με χαπια,μαλλον σκληρυνε ημητρα ειπ εμι ακοπελα απο τα χαπια και τωρα αντε να ξαναβρει ρυθμους,βεβαια ο γιατρος δνεειπε κατι τετοιο και δεν το ρωτησα,κι εγω με προκληση γεννηθηκα 10 ο μηνα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μια χαρα ειναι... παλευουμε να κοψουμε την πιπιλα .. εχθες ήταν το πρωτο βράδυ που κοιμήθηκε χωρις να του την δωσω καθολου!! βέβαια το πουλακι μου ξύπναγε και την ζητουσε κλαιγοντας απο τις 3 και μετα περισσοτερο αλλα τα καταφέραμε

ΑΧ μωρεεεε τον Κωσταντινουληηηη....παει η παπιλααααα :oops:

ελα σιγα σιγα θα το συνηθησει ....

πως εισαι αγαπακι μου σημερα???

χαλαρη σε θελω εεεε???!!!!!

ολα σουπερ θα πανε!!!!!! :D

Γεια σας κουκλες τι κανετε ????

Κισακι Μπαμπακι Τονια εδω ειστε καλε ????

Εμεις παραλαβαμε τα επιπλακια μας χθες....και καθε 5 λεπτα παω και τα βλεπω........

Κισακι ολα ετοιμα για την κλινικη?????

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

καλως το κοριτσι μας!!!!

καλοριζικαααααααααααααααααααααααα !!!! :D:D:D

ε ρε κατι υπνους που θα ριχνει η μπεμπααα στην καινουργια κουνια??!!! :D:D:D

τι κανεις παιδι????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...