Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

AXAXAXA!τι εγινεμ ε το διαγωνισμο εμακι?

παρέδωσα κισα μου ότι κατάφερα ... με τοσες αναποδιές αυτο το μηνα ειμαι ευχαριστημένη με το αποτελεσμα.. κατω απο άλλες συνθηκες θα μπορούσε να είναι καλυτερα αλλά δεν πειραζει... και παλι καλά που καταφερα να το τελειωσω.. τα αποτελεσματα σε 1 μηνα..

NAI MOYMAKI PAME GI ALLA LEME!!!!EPPASE TO AYGO!OMELETAAAAAAAAAAAAAA

μολις ολοκληρωθει το ψησιμο να δεις τι ομελετα θα γινει!!! ε ρε γλεντιααααα!!!! :tongue:

καλα είμαι μουμου μου! προσπαθω να γυρίσω σελίδα

κισσάκι!!!!! κανε τεστακι ποτε δεν ξερεις χαχαχαχχχχαχαχα!!!!!

να σαι καλα εμακι,αυτο πανω απ'ολα! να σαι καλα κι αγαπημενη με τον αντρα σου κι ολα καλα θα πανε θα δεις!

AXAXA!ANTE NA DOYME POTE ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΜΑΚΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!ΠΗΓΑ ΧΤΕς ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ Δ ΕΓΕΝΝΑς ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΙΕΝ ΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑΝΕΡ ΑΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ...Μς ΦΩΤΙΣΕ ΤΙ ΝΑ ΟΣΥ ΠΩ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

AXAXA!ANTE NA DOYME POTE ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΜΑΚΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!ΠΗΓΑ ΧΤΕς ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ Δ ΕΓΕΝΝΑς ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΙΕΝ ΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑΝΕΡ ΑΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ...Μς ΦΩΤΙΣΕ ΤΙ ΝΑ ΟΣΥ ΠΩ!

αχαχα λοιπόν ακου ιστορια!! ήμουν ακριβώς στις μερες που είσαι εσυ οταν γέννησα. ημερα κυριακή. την παρασκευή που με είχε δει ο γιατρος μου είπε ότι δεν γεννάς αυτη τη βδομάδα. ετσι εκεινη την κυριακή ο καλός μου πηγε για μια υποχρέωση σε ενα χωριό. λεγαμε χαχα φαντασου να γεννήσω σήμερα και γελαγαμε... και να που το μεσημερι με επιασαν πονοι! ο καλός μου ήταν μολις 2 ωρες στο χωριό και του λεω ελα γιατι γενάω!!! χαχαχήρθε σε χρόνο dt με την smart airlines !!!! (έχουμε ενα σμαρτακι) ευτυχως πρόλαβε και ήταν μαζι μου οταν γεννησα!!..απο την στιγμη που είσαι στο μηνα σου καθε στιγμη πρεπει να εισαι ετοιμη..

AXAXA ΣΜΑΡΤ ΑΙΡΛΙΝΕΣ!AXAXAXAXAXA lες?εγω νομιζω θα το φαω το μηναμου ασχετα ανειχ ααλλο προαισθηματοπροαισθημα της μανας μου ειναι πιο δυνατο μαλλον ,κι αυτη ελεγε θα το φας το μηνα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

kalhmeraaaaa!:)

μπονζουρρρρρρρρρρ Εμυ μας :D

πως εισαι κοριτσι???

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερα απο μια ευτυχισμενη μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλως τη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγαπακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :D:D:D

δε σε προλαβα γμτ μου!!!!

ευτυχισμενη μανουλαααα....αχ μαρη συγκινηθηκα.....κοριτσια η Μαιρουλα μας μανουλαααααααααααααααααααααααααααααααααα :D:D:D

φιλια πολλαααααααααααααα στον μαθηταρα μου!!!!!!!!!!!!!!!1 :D:D:D :D:D:D

Διαφημίσεις

καλως τη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγαπακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :D:D:D

δε σε προλαβα γμτ μου!!!!

ευτυχισμενη μανουλαααα....αχ μαρη συγκινηθηκα.....κοριτσια η Μαιρουλα μας μανουλαααααααααααααααααααααααααααααααααα :D:D:D

φιλια πολλαααααααααααααα στον μαθηταρα μου!!!!!!!!!!!!!!!1 :D:D:D :D:D:D

ματσ μουτσ αγαπακι τι νεα????????????????????????? μεσα ειμαι αλλα κανω και δουλειεσ χαχαχαχαχα καλε γεννησε καμια τι νεακια εουμε?

ttc72e7.aspx

ματσ μουτσ αγαπακι τι νεα????????????????????????? μεσα ειμαι αλλα κανω και δουλειεσ χαχαχαχαχα καλε γεννησε καμια τι νεακια εουμε?

ελααααα !!! :D

για να μαζευομαστεεεε...ηρθε η μαιρουλα μας!!!! :D:D:D

την Κισα περιμενουμε....ειναι στο μηνα της...οποτε της σπασουν τα νερα :D:D:D

η μαριαεφη μας ειναι εγκυος :D:D:D

η Αγγελικη μας ειναι εγκυος :D:D:D

η Bookie μας ειναι εγκυος!!!! :D:D:D

η Τζουλη μας επισης :D:D:D

ρε κοριτσια ξεχναω καμια???

εμεις οι υπολοιπες μια απο τα ιδια.....σεξξξ και παλι σεξξξξ και σεξξξξξ :tongue::tongue::tongue:

εσυ πως εισαι?????

εδωσες φιλια στον μαθηταρα μου???...και στα μπουτακια??? χαχαχχααχχααχχα

ελααααα !!! :D

για να μαζευομαστεεεε...ηρθε η μαιρουλα μας!!!! :D:D:D

την Κισα περιμενουμε....ειναι στο μηνα της...οποτε της σπασουν τα νερα :D:D:D

η μαριαεφη μας ειναι εγκυος :D:D:D

η Αγγελικη μας ειναι εγκυος :D:D:D

η Bookie μας ειναι εγκυος!!!! :D:D:D

η Τζουλη μας επισης :D:D:D

ρε κοριτσια ξεχναω καμια???

εμεις οι υπολοιπες μια απο τα ιδια.....σεξξξ και παλι σεξξξξ και σεξξξξξ :tongue::tongue::tongue:

εσυ πως εισαι?????

εδωσες φιλια στον μαθηταρα μου???...και στα μπουτακια??? χαχαχχααχχααχχα

αχ τι ωραια τελικα η κολλητικη αρρωστια επιασε σε πολλεσ χεχεχεχεχε................... αντε και στισ υπολοιπεσ ευχομαι ολες συντομα να το ζησουν!!!!!!!!!!!! αντε αντε να περνετε σειρα

φυσικα και του εδωσα στα μπουτακια που ειναι ολο διπλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

αχ τι ωραια τελικα η κολλητικη αρρωστια επιασε σε πολλεσ χεχεχεχεχε................... αντε και στισ υπολοιπεσ ευχομαι ολες συντομα να το ζησουν!!!!!!!!!!!! αντε αντε να περνετε σειρα

φυσικα και του εδωσα στα μπουτακια που ειναι ολο διπλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελα ρεεεεεεεεεεεεεε....δωσε μπολικα να καλυφθουν ολες οι διπλες....δεν θελω καια παραπονεμενηηηηηη χαχαχαχαχχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :D

για πες ρεεεεε.....πως εισαι?

ελα ρεεεεεεεεεεεεεε....δωσε μπολικα να καλυφθουν ολες οι διπλες....δεν θελω καια παραπονεμενηηηηηη χαχαχαχαχχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :D

για πες ρεεεεε.....πως εισαι?

τελεια πολυ τρεξιμο αλλα αξιζει δεν παραπονιεμαι με κραταει σε φορμα ο γλυκας μου εχω χασει ηδη 15 κιλα τι διαιτεσ και χαζα χαχαχαχαχαχα

εχω παρει πολυ τα πανω μου τζιμπαω τον μπεμπη στον μαρσιππο και βολταρουμε καθε μερα τελεια σου λεω!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...