Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κοριτσάκια. Δεν βρήκα χρόνο να μπω νωρίτερα και στη δουλειά είναι πάρα πολύ δυσκολο να σας γράφω. μπαινω ,διαβάζω τα γρήγορα και βγαίνω.

moumou & mpap ευχομαι τα καλήτερα με τις εξετάσεις σας!

κισσακι χαλάρωσε λίγο, δεν είπα να μείνεις στο κρεβάτι αλλά μην το παρακάνεις.

μινάκι να χαίρεσαι τη μπουμπου σου.

οι υπόλοιπες? είσαστε όλες καλά?

πλακωσε δουλιτσα ριτακι?εγω εδω εκανα σουφλ ε και κεικ τωρα κι εβαλ α κι εν απλυντηριο...δενεχω υπνο περιμενω να τελειωσουν ολα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τα δικά μου νέα? δουλειά και τρέξιμο για να τα προλάβω όλα.ξεκινήσαμε προσπάθειες ξανα αλλά δεν έχω και πολύ καλό προαίσθημα :|. αν δεν έρθει ο ''πελαργος'' μέχρι τα Χριστούγεννα θα παμε και εμεις για εξετάσεις.

θα δούμε...

αυριο ίσως καταφέρω να μπώ λίγο νωρίτερα..

φιλάκιααα

φιλακια ευχομαι να μη χρειαστει εξετασεις,ταξε στον πελαργο ενα gps να σας βρει εγω ετσι εκανα περυσι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααααα :D

μαρηηηηηηη Κισαααααααααααααααααααααααααααααααααααα???

θα με τρελανεις εσυ!!! 1:15 εβαλες πλυντηριο και γραφεις και στο καφε??? χαχαχαχχαχαχχαχα....βρε μουρλοκομειο κατσε να ξεκουραστεις λιγο ;)

τι κανετε τα υπολοιπα κοριτσακια?

Ριτακι μου δεν θελω απαισιοδοξες σκεψεις.....εσεις καντε σεεεεεεεεεεεεεξξξξξξξξξξξ....απολαυστε το και ολα θα γινουν :D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερα μαρακι!!!ναι προσεχ ακαι το κεικ,δε στο πα?αχαχαχα τι λεει πως εισαι?πως παει ο εγγγαμος βιος?το πεθερικον η αδερφη σου?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημερααααα!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου.

Κισακι φτου φτου να μην σε ματιασουμε αλλά που την βρισκεις τετοια ενεργεια βρε θηρίο??!!!

Ριτάκι ολα θα γινουν... αισιοδοξια χρειάζεται

008 ?? Συγνώμη αλλά εδιάβασα καλώς εις τα ανωτερω μυνήματα οτι θα απεχετε δια ενα εξάμηνον??!!:shock:

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

καλο ηταν εμαθα!λογω διαβητη δε δοκιμασα....αν κιαι πρεπι ν αξανμπωσ ε σωστο προγραμμα παλι ιατροφης!λες ρε συ ν αμαι εγκυος?δενειχ απολλες επαφες αυτο το μηνα!αχαχαχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλο ηταν εμαθα!λογω διαβητη δε δοκιμασα....αν κιαι πρεπι ν αξανμπωσ ε σωστο προγραμμα παλι ιατροφης!λες ρε συ ν αμαι εγκυος?δενειχ απολλες επαφες αυτο το μηνα!αχαχαχ

ας περιμενουμε μερικες μερες ακομα... και βλεπουμε!!!!

τι προγραμμα? πηρες πολλα κιλα???

οχι ρε λιγο τα χαπια γιατις συσπασεις-πηγαινα για προρο νοσηλευτηκα με συσπασει ςκαθε 20λεπτο,εκανα και ενεσει ςγια προωρη αναπτυξη πνευμονωνμωρου, λιγο οι ορμονες ανεβηκε το ζαχαρο κι εκανα δδιαβητη κυσησης,ειχα παρει 10 κιλα αλλα με τη διατροφη ειχα χασει τα 4 σεμια εβδομαδα και διατηρουμουν ετσι τωρα βεβαια ξεφυγα λιγο αλλα πρεπει ν ατη ν ξαναρχισω σωστα-τουλαχιστον γλυτωσα την ινσουλινη,μετριεμαι μ ετο ζαχαρομετρο κιολας...για να το ελεγχω

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα μαρακι!!!ναι προσεχ ακαι το κεικ,δε στο πα?αχαχαχα τι λεει πως εισαι?πως παει ο εγγγαμος βιος?το πεθερικον η αδερφη σου?

μαρηηηηηηηηηηη δεν παιζεσαι λεμεεεε !!!

βαλε κατω τον π@πο σου καλεεεεεεεεεεεε :tongue::tongue::tongue:

καλημερα κοριτσαρες!!! κισακι πως ηταν το κεικ????/

εχεις λιγουρες??? μηπως εισαι εγκυος?!?!? χα χα χα χα χα

μαρακι τι κανεις???

χαχααχαχαχαχχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

έλιωσα στο γελιο χαχαχαχαχαχαχα

μπονζουριααααα πλασμα!!! :D

Καλημερααααα!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου.

Κισακι φτου φτου να μην σε ματιασουμε αλλά που την βρισκεις τετοια ενεργεια βρε θηρίο??!!!

Ριτάκι ολα θα γινουν... αισιοδοξια χρειάζεται

008 ?? Συγνώμη αλλά εδιάβασα καλώς εις τα ανωτερω μυνήματα οτι θα απεχετε δια ενα εξάμηνον??!!:shock:

φφφφφφ.....007 οβερ !!!

καλημερα !

τι κανεις κοριτσακι μου?

ο μικρος???

ohhh yes my dear...λες και που προσπαθουσαμε καναμε κατι! χαχαχχαχαχα :tongue::tongue::tongue:....και παλι καλα που ειναι ενα εξαμηνο:tongue:

Κισκι μου ολοι καλα ειμαστε....η αδερφη μου εχει καινουργιο γκομενακιον...και πολυ καλο :D:D:D

το πεθερικον το εχω σε αποσταση.....χιλιομετρων μη σου πω και ηπειρων :tongue::tongue::tongue:

καλα κανεις και προσεχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο κοριτσακι μου....ας μην φας κεικ και???;)

χαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχχα....δεν του καθεσαι μαρη???...ποτε θα βαλετε μπρος για το δευτερο?:tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

kalhmeroudiaaaaaaaaaaaaaa moumou kalo eirthes pali na zisete k sintoma me ena mpempaki sou euxome

mari kishaaaaaaaaaaaaa ti kaneis sthn mpoumpou sou tha vgei exw k tha se kinigaei sto telos xixixixixxixi den thn afinis se isixia :P:p:p

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

κοιτα μετα τη γεννα ειναι επικινδυνη περιοδος...και ιδιως στο θηλασμο που δενεχει ςπεριοδο ενω κανεις ωορρηξια....εγω θελω κοντα κοντα τ αμωρα,μακαρι να γινει!θα δειξει!αναλογα τις αντοχες μας!εγω του καθομαι αυτος ξεγλυστραει με φοβηθηκε το ματι του!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...