Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλημερα Κοριτσια,καλη βδοαμδα!!!

Αγγελικουλαααααααα!!!! μ'εναν πονο αγαπη!!! Να σαι καλα και συ και ο αγοραρος!!!

Μινακι να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!

Το Εμακι τι κανειιιιι???

τα αλλα κορίτσια ειναι καλα?

εγω καλουτσικα..λιγο down ..αλλα θα το παλεψω!!!

φιλια κοριτσαρες!

Μουμούυυυυυυυυυυυυ!!! :P:p:p Σέυχαριστώ πολύ μάτια μου να'σαι καλά για τις ευχούλες σου!! Κι'εσύ με το καλό!!!!

μακαρι, απλα με εχει κουράσει λίγο, ξερεις...

τελος παντων , θα δείξει. ο μικρός? είναι ζωηρος ? κλωτσαει?

Κοίτα σε καταλαβαίνω δεν το παίζω ανώτερη ούτε κ ξεχνάω τι πέρασα κ εγώ..όμως αυτό που έχω να σε συμβουλέψω ως παθούσα είναι να το ξεχάσεις εντελώς για να σε ξεχάσει κ αυτό κ τότε στο υπόσχομαι θα έρθει για να μείνει!!! Εγώ αν θυμάσαι καλά μώλις μετακόμισα που είχα πήξει στις δουλείες κ πως να κάνω εκείνο πως το άλλο, αμέσως ξεχάστηκα κ τσούπ νάτος ο μάγκας!

Ο μικρούλης μου ειναι πολύ πολύ καλό παιδάκι μου δίνει το παρόν καθημερινά κ τώρα τελευταία δεν είναι τόσο οτι ρίχνει κλωτσιές αλλά κουνιέται ολόκληρος!! Όπως λοιπόν κουνιέται ολόκληρος κουνιέται κ η κοιλιά χαχαχα εχει πλάκα!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα! τα νεα μου είναι τα εξής.

το εξωμητριο εχει αρχίσει να μικραινει και απορροφάται και αποβαλλεται σιγα σιγα.. πραγματικά αυτό ήταν ενα θαυμα!! ο γιατρος εκανε το σταυρο του!!τωρα θα περιμενω να καθαρίσω απο την επομενη περιοδο και μετα ..εξετασεισ, εξετασεις ,εξετασεις..

κατα τα άλλα παρεδοσα την παρασκευη την συμμετοχη μου για τον αρχιτεκτονικο διαγωνισμο... παε ι κι αυτο και τωρ ξεκουρασηηηηη

εσεις όλα καλά? φιλιά σε όλες !

μπονζουρια και παλι :tongue:

Εμακι μου δοξα το Θεο ολα καλα !!!!

υπομονη , ξεκουραση και χαλαρωση...αυτα χρειαζεσαι τωρα....επιτελους τελειωσες και με τα του διαγωνισμου....και εχεις χρονο να χαλαρωσεις ;)

Φιλια πολλα....διαβασες τη διατροφη?

ΜΟΥΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ???...γιουχουυυυυυ

τι κανεις πλασμα?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Κοριτσακια μου γεια σας και απο εμας....

μπηκαμε επιτελους στην τελικη ευθεια χαθηκα γιατι ετρεχα για τις ετοιμασιες και για ψωνια..

Ο ντοκτορ λεει ολα καλα η μπεμπα ειναι 2100 ( πριν μια βδομαδα ) και αρχες Νοεμβριου παμε γαι γεννα πρωτα ο θεος (μολις συμπηρωθουν 38 βδομαδες ) δηλαδη σε καμια 20 μερες ....αγχωθηκα ειναι η αληθεια αλλα αυτο το αγχος το γλυκο με της αναμονης....αυριο μεθαυριο θα μας παραδωσουν και τα επιπλακια και μετα ο θεος και η Παναγια να μας βοηθησουν να πανε ολα καλα !!!!!!

Εσεις ομορφοκοριτσα τι κανετε ????

Κισακι μου απο αγχος εσυ πως πας???

Αγγελικουλλα Μαρακι περνετε σειρα μετα απο την Κισα και μενα!!!!

Μπαμπακι μου , Μινακι, Εμακι μου ( ολα καλα σου ευχομαι να πανε ) Ξανθη Μαργκοτ Τζουλακι, Τονια Μουμου πολλα πολλα φιλακια σε ολες σας !!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας ειμαι καινουργια στο καφε θα θελα να σας ρωτησω κατι αν σας ειναι ευκολο απαντηστε μου σας παρακαλω παω να σκασω απο αγωνια.Εχει τυχη σε καμια κοπελλα να μεινει εγκυος αμεσως μετα απο παλυνδρομη κυηση;Σας ρωταω γιατι πριν απο 43 μερες ειχα παληνδρομη εκανα αποξεση και ακομα δεν μου εχει ερθει η ακατανομαστη και εχω αγωνια γιατι στις 28/9 εκανα υπερηχο και βρηκαμε ενα αυγουλακι 18,5 χιλιοστα και στις 8/10 ειχα μια σταγονα ροζ αιμα και μετα καφε υγρα για 2 μερες.Υπαρχει καμια περιπτωση να ειμαι εγκυος;Ο γιατρος ειπε να περιμενω μεχρι τις 22/10.Αν ξερετε κατι βοηθηστεμε σας παρακαλω παλυ.Ευχομαι σε ολες οσες ετοιμαζονται να γεννησουν με το καλο ενα γερο μωρακι και οσες προσπαθουν συντομα να γινουν μανουλες.Σας ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα.

line_line_typew2_beg_d_typew5_time_1164430800_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Κοριτσια γεια σας ειμαι καινουργια στο καφε θα θελα να σας ρωτησω κατι αν σας ειναι ευκολο απαντηστε μου σας παρακαλω παω να σκασω απο αγωνια.Εχει τυχη σε καμια κοπελλα να μεινει εγκυος αμεσως μετα απο παλυνδρομη κυηση;Σας ρωταω γιατι πριν απο 43 μερες ειχα παληνδρομη εκανα αποξεση και ακομα δεν μου εχει ερθει η ακατανομαστη και εχω αγωνια γιατι στις 28/9 εκανα υπερηχο και βρηκαμε ενα αυγουλακι 18,5 χιλιοστα και στις 8/10 ειχα μια σταγονα ροζ αιμα και μετα καφε υγρα για 2 μερες.Υπαρχει καμια περιπτωση να ειμαι εγκυος;Ο γιατρος ειπε να περιμενω μεχρι τις 22/10.Αν ξερετε κατι βοηθηστεμε σας παρακαλω παλυ.Ευχομαι σε ολες οσες ετοιμαζονται να γεννησουν με το καλο ενα γερο μωρακι και οσες προσπαθουν συντομα να γινουν μανουλες.Σας ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα.

τι να σου πω κοριτσι μου εγω οταν εκανα αποξεση ο γιατρος μου ειχε πει οτι δεν θα κανω ωορρηξια μεχρι να ερθει η πρωτη περιοδος ,εσυ αφου ειδες αυγουλακι τοτε ολα ειναι πιθανα ,καλη τυχη σου ευχομαι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

λυπαμαι για τη παλλινδρομη σου....

ομως ξερω κοπελες που μεινανε εγκυος μετα ακριβως απο τη αποξεση και ολα πηγαν καλα...

προτεινω να περιμενεις λιγακι και να κανεις μια χοριακη και εννοειτε εξετασεις νωρις για να δεις τι μπορει να εφταιξε και να προλαβεις αν επαναλαμβανω αν υπαρχει προβλημα!

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και τις ευχες σας.

mariaefi φυσικα και θα γινω κοσκινο στην επομενη εγκυμοσυνη αν και πριν μεινω εγκυος λογω εξωσωματικης τις ειχα κανει ολες εκτος απο την εξεταση θρομβοφιλιας που και γι αυτο με ειχε καλυψει ο γιατρος με σαλοσπιρ.

Εφακη σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και ο γιατρος οταν τον πηρα και του ειπα για το αυγουλακι μου ειπε οτι αυτο ειναι πολυ καλο μιας και εχω ενα προβληματακι με τα αυγουλακια μου και του εκανε και εκεινου μεγαλη εντυπωση το οτι ανταποκριθηκαν τοσο γρηγορα οι ωοθηκες μου μετα απο την ταλαιπωρια και οτι μπορει να υπαρξει εγκυμοσυνη.

line_line_typew2_beg_d_typew5_time_1164430800_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααα :D

τι κανετε κοριτσακια μου?

Κισααααααααααααααααααααααααααααα???...μαρηηηη Κισαααα????

αν εισαι ηδη μαιευτηριο....ΟΛΑ να πανε καλα αγαπακι μου...με ενα πόνοοοοο !!!....δωσε φιλακι στη μπεμπα σου απο όλες μας !!!!...και να ξερεις οτι σε σκεφτομαστεεεεε :D

Γιωργια μουυυυυυυυυυυυ???

τι κανεις καμαρι μου?

πως εισαι???...πλησιαζεις???

Μαρακι μου? καλημερααααα ολα καλα???

καλημερα και στο Ριτακι μας !!!!

εσυ τι κανεις κοριτσι?

Μινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι επεστρεψες και εσυ άσωτη?:tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχαχα

ΤΙ καλαααααααααααααα?!!!!!

οι υπολοιπες τι κανετε?

ρε κοριτσια εχει καμια σας κανα νεο απο το Τζουλακι μας?

Λουκουμαααααααααααααα???...γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυ :D

Μουμου αρ γιου χίαρ???

φιλια στα μουτρα σας :D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημεραααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!! τι γινε βρε κοριτσια εχουμε γεννητουρια αντε βρε με ενα πονο που λενε κισσα μου !!

γεια κουκλαρες μου !!! χιχιχι!!! σε ειδα ερχηγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!:tongue:

Μαρακι μου!!!!

καλημερες!!!!!!!!!!

σε ολες!

Εμακι τωρα ειδα το μυνημα σου...κουκλα μου θα δεις οτι ολα θα φτιαξουν ειναι νωρις ακομη και για αυτο νιωθεις ετσι.Τουλαχιστον δεν εχασες κατι.

πολυ σημαντικο αυτο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...