Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα Τζινακι τι κανεις?

mia xara minaki m edw sto treximo eidika autes tis meres trexw san ton vego xiixixixi

esi pws eisai? ola kala? ti ekenes me thn mikri telika me to xirourgio?

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

καλως την ασωτη :tongue::tongue::tongue:

καλημερα κ απο εδω λουκουμα μου!!!!!

εν συντομια

η Τζουλη μας εγκυος

η Bookie μας εγκυος

η μουμου επεστρεψε δριμητερη και παντρεμενη

η Εμυ μας ειχε ενα δυσσαρεστο ...αλλα ειναι δυνατο κοριτσι και θα τα παει μια χαρα...κατι εξετασουλες θα κανει

το Μινακι μας επεστρεψε κ αυτο και χθες ειχε γεννεθλια η μικρη της

επισης το Ριτακι επεστρεψε

και η Κισα μας .....μετραει μερες για να κρατησει με το καλο την Κισοκορη !!!

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααα

Πορτοκαλάκι μου ατελείωτοοοοοοοοοοο!!!! Μου έλειψες κ μένα πάρααααααα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ειλικρινά!!! :P Η θετική σου ενέργεια η καλοσύνη σου όλαααααααααα!!!!

αααααααααααααααααααααααααα δεν ξέρω για ποια απ'όλα να ουρλιάξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μόνο για το Τζουλάκι μου ήξεραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Τι λέτε τώρα βρε φιλενάδες...

Η bookie έγκυος... συγχαρητήριααααα!!!!! Με το καλό και οι υπόλοιπες!!!

Μουμού σιδεροκέφαλη να είσαι!!! Συγχαρητήρια για τον γάμο σου και εύχομαι πριν το καταλάβεις να έχεις το νινάκι σου κορίτσι μου!!!

Για την Έμυ δυστηχώς ξέρω γιατί είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο κ έσκασα δεν το συζητώ... έυχομαι ο θεός γρήγορα να της δώσει οτι της ανήκει!!! Εμάκι μου όταν νιώσεις καλύτερα περιμένω τηλεφωνάκι..

Μινάκι μου να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου να την καμαρώσεις σαν τα ψηλά βουνά!!! Σκάστης ενα γλυκό φιλάκι απο μένα έτσι?

Ριτάκι μου τι κάνεις ψυχούλα μου? πώς πας πες μου τα νέα σου!!!!

Κισσάκι μου με το καλό αγάπη μου να κρατήσεις την πριγκιπησούλα σου αγκαλιά ανυπομονώ να μάθω νέα σου!!!!!

Εμεις πρώτα ο θεός θα κάνουμε την εμφάνιση μας κατά τις 25 Νοεμβρίου θεού θέλωντος και καιρού επιτρέποντως δηλαδή 2 εβδομάδες νωρίτερα με καισαρική λόγω του σακχάρου! Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την εξέλιξη του μπέμπη μου είναι ήδη 2 κιλά το νινάκι μου και υγιέστατος!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

λουκουμα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλημερα τι κανεις εμεις καλα θα της δωσω το φιλι απο ολες σας αντε κοντευει και ο καιρος να παρεις τον ζουζουναρο σου αγκαλια αχ κοριτσακι μου χαιρομαι πολυ αντε και μεχρι τον Δεκεμβρη και οι υπολοιπες να ειμαστε στην αναμονη για το ποτε θα γεννησουμε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

λουκουμα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλημερα τι κανεις εμεις καλα θα της δωσω το φιλι απο ολες σας αντε κοντευει και ο καιρος να παρεις τον ζουζουναρο σου αγκαλια αχ κοριτσακι μου χαιρομαι πολυ αντε και μεχρι τον Δεκεμβρη και οι υπολοιπες να ειμαστε στην αναμονη για το ποτε θα γεννησουμε

Μινάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!! Μου λέιψατε πολύ μωρέ αλλά η αλήθεια ειναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες τρέχω κ δεν φτάνω η γυναίκα.. Ξέρεις τώρα είμαι και ψείρας εγώ με τις δουλειές κ τα διάφορα άσε.. θέλω όλα να είναι στην εντέλεια λες και μώλις φέρω στο σπίτι τον γιό μου θα μου πεί βρε μάνα αυτό εκεί δεν το έκανες καλά :confused:

Έχω μούρλα λέμεεεεεεεεεεεεεεε ΧΑχαΧΑΧ (αλλά αυτό προφανώς κ το ξέρετε όλες σας δεν σας κάνει κ εντύπωση)

Ευτυχώς τώρα κοντεύω να τα τελειώσω όλα γιατί μην νομίζεις ενας μήνας κ κάτι έμεινε δεν ειναι κ πολύ άσε που έχω βαρύνει απίστευτα πλεόν!

Αχ αυτήν την αγκαλιά ονειρέυομαι μέρα νύχτα δεν το συζητώ.. Με το καλό όλες σας παναγία μου να είστε ετοιμόγεννες τον άλλο Δεκέμβρη το αργότερο!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι λουκουμαδακι μου!!!! εμεις ξεκινησαμε ξανα την προσπαθεια αυτον τον μηνα και οποτε ερθει δεν αγχωνομαστε

Με το καλό κοριτσάκι μου με την ευχή του θεού!!! Εννοείται να μην αγχώνεσαι γιατί ξέρεις καλά οτι αυτό σε πάει πίσω κ είναι κρίμα! Άστο κ όποτε κάτσει! Εντωμεταξύ πέρνα καλά ;)

που πήγατε όλες καλε?

Ριτάκι μου είσαι καλά κουκλίτσα?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ριτάκι μου είσαι καλά κουκλίτσα?

καλά είμαι, έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες παλι και βλεπουμε... δεν ειμαι πολύ αισιόδοξη...

αλλά ΟΚ αμα θελεινα ερθει ας έρθει.

κατα τα άλλα όλα καλά

Διαφημίσεις

καλά είμαι, έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες παλι και βλεπουμε... δεν ειμαι πολύ αισιόδοξη...

αλλά ΟΚ αμα θελεινα ερθει ας έρθει.

κατα τα άλλα όλα καλά

Άντε με το καλό κορίτσι μου σου εύχομαι τα καλύτερα! Γιατί δεν είσαι αισιόδοξη καλέ? Αυτό ειναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις..αισιοδοξία και πίστη στον θεό κ όλα θα πάνε ρολόι θα δεις! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημερα Κοριτσια,καλη βδοαμδα!!!

Αγγελικουλαααααααα!!!! μ'εναν πονο αγαπη!!! Να σαι καλα και συ και ο αγοραρος!!!

Μινακι να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!

Το Εμακι τι κανειιιιι???

τα αλλα κορίτσια ειναι καλα?

εγω καλουτσικα..λιγο down ..αλλα θα το παλεψω!!!

φιλια κοριτσαρες!

Άντε με το καλό κορίτσι μου σου εύχομαι τα καλύτερα! Γιατί δεν είσαι αισιόδοξη καλέ? Αυτό ειναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις..αισιοδοξία και πίστη στον θεό κ όλα θα πάνε ρολόι θα δεις! :P

μακαρι, απλα με εχει κουράσει λίγο, ξερεις...

τελος παντων , θα δείξει. ο μικρός? είναι ζωηρος ? κλωτσαει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...