Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

η Ριτα θα το φαει...ο Αντρας της ομως τι θα φαει?!?!?!?!

ειπαμε τις καβατζες που στελνει η πεθερα...αλλα δεν μπορουσα να το πω πριν...μας απαγορευσες να μιλαμε για πεθερες :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω λέω να το δώσει το ''φαγωσιμο'' στη Ριτα που δεν εχει μαγειρεψει κιολας το κοριτσι :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue:

xaxaaxax rita mazi emeis k egw den exw magirepsei tpt tha fame melomakarona k kourampiedes k tous exw kanei glika na trwei k na gleifei ta daxtila tou xaxxaxaxaxaxaaxaxax

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

ειπαμε τις καβατζες που στελνει η πεθερα...αλλα δεν μπορουσα να το πω πριν...μας απαγορευσες να μιλαμε για πεθερες :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

ειπαμε θα φαει φασολια ο κυριος...και η ριτα το μελαχρινο...

ολοι ενταξει ειμαστε!

Έλα μου ντε!!Βασικά ο κύκλος μου είναι άστατος, το αργότερο που δεν περιμένω είναι στις 20, αλλά σήμερα είμαι στην 30η μέρα. ΘΑ περιμένω μέχρι τότε μάλλον, γιατί αν είναι να μου έρθει θα μου έρθει μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες πιστεύω...Αχ μακάρι!!!!!!

μηπως λεω εγω τωρα να πας για μια χοριακουλα να βγεις και απο το σπιτι λιγο και να δεις που θα λυσεις και το προβλημα της εργασιας σου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

λεγαμε οτι χρειαζεσαι σεξ σεξ σεξ σεξ ειδες το μουμακι? και με συνταγη γιατρου!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαλαρωσε καρδουλα και εμεις εδω ειμαστε!!!!!!!!!!

vre mary k egw olo sex sex sex sto telos tha akoei sex o kalos k tha trexei me ta pantelonia katevasmena lisara sou lew xaxaxaxaxaaxax

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

εγω λέω να το δώσει το ''φαγωσιμο'' στη Ριτα που δεν εχει μαγειρεψει κιολας το κοριτσι :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα

έχω, έχω φρόντισε η πεθερά μου (έχω φασόλια είπαμε)

(δεν θα με αφήσετε να μαγειρέψω..... θα με χωρίσει ο άντρας μου και πάλι εσείς θα τα ακούσετε)

μηπως λεω εγω τωρα να πας για μια χοριακουλα να βγεις και απο το σπιτι λιγο και να δεις που θα λυσεις και το προβλημα της εργασιας σου

+11111111111111 συμφωνωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!!!!;););)

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχα

έχω, έχω φρόντισε η πεθερά μου (έχω φασόλια είπαμε)

(δεν θα με αφήσετε να μαγειρέψω..... θα με χωρίσει ο άντρας μου και πάλι εσείς θα τα ακούσετε)

ας σε χωρισει...το μελαχρινο απεναντι ειναι!!

χο χο χο

ας σε χωρισει...το μελαχρινο απεναντι ειναι!!

χο χο χο

χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα....ΠΕΘΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :tongue::tongue::tongue:

ασε που το μελαχρινο δεν ψαχνει ακομα γεματες κατσαρολες χαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...