Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ναι ρε συ τα παιρβνεις γιουνισεξ και ξενοιαζεις,μετα ολα ροζ η μπλε σουθ τη δινει!!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βγηκε και ο ηλιος !!!σουπερ!!!!!!ουτε να βηξω δεν μπορω ποναω τοσο πολυ νιωθω τηνκοιλι αμου τεντωμενη,,πετρωμενη,κουρασμενη,καθολου ελαστικη,με ποναει μ ετο παραμικρο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

και πολυ καλα εκανες!!!!

τι κανει ο κουκλος σου????????????????????????

Καλα ειναι το καμαρι μου.. πεταει ατακες τρελλες!!! π.χ.

Μου γραφει η ανηψια μου η μεγαλη τα νουμερα απο το 1 μεχρι το 10.. εγω καμαρωνω και αρχιζω πωπω τελεια και τι μαθητρια εχουμε και ολα τα σχετικά... παει και ο Κων/λης διπλα της την χτυπαει στην πλατη και της λεει... ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ :shock: συνεχιζει η ευουλα και μου λεει οτι μπορει να γραψει μέχρι το 12 και απανταει ο Κων/νος... Μέχρι το 12??? Αει στο καλο σου βρε κοριτσι μου :shock:!!!!

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Η μόνη δεν θα είσαι τα έχουμε πει εγώ με το που γέννησα φακλάνεψα στην εγκυμοσύνη ήμουν μοντέλο χαχαχα Τόνια τι κάνεις κούκλα;;;ο μικρούλης σου;;;Μαράκια καλά και οι 2;;;

Γεια σου Ξανθουλα, ολα καλα, εσυ συνήλθες??

μπα ειναι η δικα οτυ γκα...λα.....εχει τρεελα με μηχανοκινητο αθλητισμο αλλα δεν ταιριαζαν στο δωματιο μας!αχαχα!αλα θελει αγορι ,πιστευει οτι ειναι κοριτσι αλλα θελκει αγορικ αιτον κολλησα εγω,φαγωθηκα στην αρχη, ,ηθελα αγορι αλλα το ενστικτομου ελεγε κοριτσι,και οτανμου ειπε ο γιοατρος κοριτσι ψιλοαπογοητευτηκα,....μεγαλη αμαρτια ρε σεις το ξερω!αλλα ξερω οτι θα ητν κανω μεγαλο μορτακι και γουσταρω!!!!!!γερα να ειναι!!!μονο υγεια!

Το κυριοτερο γερα να ειναι αλλα η αλήθεια ειναι οτι κάπου κλινεις περισσοτερο.. εγω η αληθεια ειναι οτι και εγω πανικοβληθηκα στην αρχη οταν ακουσα αγορι γιατι θεωρουσα πολυ δυσκολο να μεγαλωσεις αγορι!!!

βγηκε και ο ηλιος !!!σουπερ!!!!!!ουτε να βηξω δεν μπορω ποναω τοσο πολυ νιωθω τηνκοιλι αμου τεντωμενη,,πετρωμενη,κουρασμενη,καθολου ελαστικη,με ποναει μ ετο παραμικρο!

Λες να εχει δικιο η Μαρια που σε περιμενει εντος σ/κ??

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Μου γραφει η ανηψια μου η μεγαλη τα νουμερα απο το 1 μεχρι το 10.. εγω καμαρωνω και αρχιζω πωπω τελεια και τι μαθητρια εχουμε και ολα τα σχετικά... παει και ο Κων/λης διπλα της την χτυπαει στην πλατη και της λεει... ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ :shock: συνεχιζει η ευουλα και μου λεει οτι μπορει να γραψει μέχρι το 12 και απανταει ο Κων/νος... Μέχρι το 12??? Αει στο καλο σου βρε κοριτσι μου :shock:!!!!

ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απιστευτο μουτρο!!!

images?q=tbn:ANd9GcQaIQPqJwDIhfN0eUcy09p8OubRue4FjcYc1V_0_IP6TWs4el0&t=1&usg=__sbfpSaMfJsQyaQmUWZXVx5L1Er8=images?q=tbn:ANd9GcQaIQPqJwDIhfN0eUcy09p8OubRue4FjcYc1V_0_IP6TWs4el0&t=1&usg=__sbfpSaMfJsQyaQmUWZXVx5L1Er8=images?q=tbn:ANd9GcQaIQPqJwDIhfN0eUcy09p8OubRue4FjcYc1V_0_IP6TWs4el0&t=1&usg=__sbfpSaMfJsQyaQmUWZXVx5L1Er8=

xaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxxaaxxaxaxa

:tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: ....ελιωσαααααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχχαχαχα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Η μόνη δεν θα είσαι τα έχουμε πει εγώ με το που γέννησα φακλάνεψα στην εγκυμοσύνη ήμουν μοντέλο χαχαχα Τόνια τι κάνεις κούκλα;;;ο μικρούλης σου;;;Μαράκια καλά και οι 2;;;

καλως την Ξανθουλα μας :D

μια χαρα εισαι !!!

αληθεια συνεχιζεις καθολου τη διατροφη?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

δεν ξερω ρε κοριτσια,,,,τ ακοριτσια παιρνουν ολο το μηνα λενε κι εγω με προκληση γεννηθηκα σχολειο θ απηγαινα,αλλα η μεση δεμε ξαναπονεσε καθολου στην εγκυμοσυνη,χτες νομιζα θα μου ερθουν ,βασικα ξεκινησα ν εχοχλησει ςτη δευτερα,τριτη στο γιατρο οκ,τεταρτη τιποτα χτε ςμ ερημαξαν τ απονακια σαν ναμου ερχοταν,σημερα νιωθω τηνκοιλι αμου κουρασμενη και ενοχλησει ςστη μεση,το μωρο μου τη δινει κατι κανει μ ετο κεφακλι του εκει κατω και με ενοχλει...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κκοριτσι αενακοριτσι στ απαρεντς μου εγραψε:καλα κοπελαμου λοξυγγα εχει ςοταν γραφεις και γραφεις ετσι?αχαχαα πολυ πετυχημενο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ξανιη μην κανει διαλειμμα στο διαλλειμμα ξεφευγεις και σαβουρωνεις και λες αντ εκι αυτο δνεπειραζει αντε κι εκεινο μκαι μετα κλαι ςτον κοπο σου!βαθια ανασ ακαι συνεχισε!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...