Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε εγω ειμαι 1,59,ημουν 52 κιλα,οταν πρωτοζυγιστηκα με την κατακρατηση λογω εγκυμοσυνης ημουν 53, σε 5 μηνε ςπηρα 10 κιλα!ειχα φτασει 63 κιεμενα σταθερημε τοπου ξεκινησα διατροφη γιατο διαβητη σ εμια εβδομαδα εχασα 4 κιλ ακαι αυτα διατηρω τ αυπολοιπα 6 δηλαδη ειμαι 59.αλλιςω θ αειχα 20ρισει σιγουρα!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ηρθε στηθηκε!αχ τι καλη ειναι κα ισπαρη ασπρη!!!!

ααααααααα......καλοριζικηηηηηηηηηηηη !!!! :D

ε ρε κατι υπνους που θα ριξει η μπεμπααααααααααα :D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

παρ ετη δικια μου ναι!!!!φωτο θ ασας βαλω βεβαια το δωματιο ειναι καρναβαλι,ενας τοιχο; ασπτη νουλαπα,ενας ασπρος ,ενας κρασοκερασι κιενας κιτιρνος με εντονε ςκιτρινες ριγες!!!χιχιχιχοτι να ναι! οκαλοςμου εφερεκαι κατι αφισε ςκια κολλησ εμε κατι αγωνιστικ ααμαξια....σουμαχερ θα μου την κανει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημερα Μαπακι μου, καλα ειμαι... τωρα ηρεμησα λιγο απο δουλεια και ειπα να δω τι κάνετε.

Μαρακι Ευχαριστω για το τικερακι ειναι cafe mom εχει πολυ ωραια σχεδια

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

χιχιχ!το πουλακι μου!εφτιαξε και την ενδοεπικοινωνια και παιζαμε χτε μου φωναζε μπεμπε καλει μαμα οβερ!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ρε εγω ειμαι 1,59,ημουν 52 κιλα,οταν πρωτοζυγιστηκα με την κατακρατηση λογω εγκυμοσυνης ημουν 53, σε 5 μηνε ςπηρα 10 κιλα!ειχα φτασει 63 κιεμενα σταθερημε τοπου ξεκινησα διατροφη γιατο διαβητη σ εμια εβδομαδα εχασα 4 κιλ ακαι αυτα διατηρω τ αυπολοιπα 6 δηλαδη ειμαι 59.αλλιςω θ αειχα 20ρισει σιγουρα!!!!

ουαου 59 κιλα!τελεια!

Τονια εγω την βλεπω τεραστια την κοιλια μου! σαν βαρελακι ειμαι αλλα χαιρομαι!χαχα!!!!

ναι ναι στο ειπα κι εγω προχτες απο το κινητο ειναι πολυ ομορφο!!!!το τικερ και το αβαταρ της ξανθης σεξτυ και το αβαταρ του μαρακιου σουπερ γοργονατο!!!γλυκια σειρηνουλα μου εσυ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημερα Μαπακι μου, καλα ειμαι... τωρα ηρεμησα λιγο απο δουλεια και ειπα να δω τι κάνετε.

Μαρακι Ευχαριστω για το τικερακι ειναι cafe mom εχει πολυ ωραια σχεδια

και πολυ καλα εκανες!!!!

τι κανει ο κουκλος σου????????????????????????

χιχιχ!το πουλακι μου!εφτιαξε και την ενδοεπικοινωνια και παιζαμε χτε μου φωναζε μπεμπε καλει μαμα οβερ!!!!

χαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχα....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ρεεεε :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

ναι αλαλ σου λεω μ επολλε ςθυσιες λογω διαβητη,πηρ ακαι διαιτα για θηλασμο,100 θερμιδε λιγοτερες και μακαρι ν προσεξω γιατι θ αειμαι η μονη εγκυος που μ ετοπου θ αειναι νορμαλ η καμπυλη σακχαρου θα φακλανεψω μετα τη γεννα!μπουυυυυυυυχουχοχυ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ουαου 59 κιλα!τελεια!

Τονια εγω την βλεπω τεραστια την κοιλια μου! σαν βαρελακι ειμαι αλλα χαιρομαι!χαχα!!!!

συμφωνω απολυτως (οχι για το βαρελακι!!) και εγω δεν μετρηθηκα ποτε αλλα και εμενα τεραστια ήταν και καμαρωναααα!!!

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Η μόνη δεν θα είσαι τα έχουμε πει εγώ με το που γέννησα φακλάνεψα στην εγκυμοσύνη ήμουν μοντέλο χαχαχα Τόνια τι κάνεις κούκλα;;;ο μικρούλης σου;;;Μαράκια καλά και οι 2;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

χαχαχα!!!!!!

και εγω την δοκιμασα να δω αν λειτουργει και ολα οκ δεν θα χρειαστω τιποτα να αγορασω κοριτσια!! ολα τα εχω μονο αν ειναι αγορι που θα πρεπει να παρω ρουχαλακια αλλα θα δω και τι θα μου φερουν γιατι μεχρι 3 μηνων ειμαι οκ τα εχω Unisex!!καλο εε?!

καλα αν ειναι κοριτσι εχω ολη την προικα! απο φουστανακια φουστακια μπουφανακια ολα!

μπα ειναι η δικα οτυ γκα...λα.....εχει τρεελα με μηχανοκινητο αθλητισμο αλλα δεν ταιριαζαν στο δωματιο μας!αχαχα!αλα θελει αγορι ,πιστευει οτι ειναι κοριτσι αλλα θελκει αγορικ αιτον κολλησα εγω,φαγωθηκα στην αρχη, ,ηθελα αγορι αλλα το ενστικτομου ελεγε κοριτσι,και οτανμου ειπε ο γιοατρος κοριτσι ψιλοαπογοητευτηκα,....μεγαλη αμαρτια ρε σεις το ξερω!αλλα ξερω οτι θα ητν κανω μεγαλο μορτακι και γουσταρω!!!!!!γερα να ειναι!!!μονο υγεια!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...