Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αγαπες!!!μπαπακι γλυκα το αβαταρ η γοργονιτσα σου!!!!καλα ειμαι χτες κατατ ις 4 ηρεμησ ακαι κοιμηθηκα....απο το εντερο μ επονουσαν ολα,τωρα μονο μεση και κοιλια...αχ εσιε ςτι κανετε?περιμενω το κρεβατι του μωρου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα αγαπες!!!μπαπακι γλυκα το αβαταρ η γοργονιτσα σου!!!!καλα ειμαι χτες κατατ ις 4 ηρεμησ ακαι κοιμηθηκα....απο το εντερο μ επονουσαν ολα,τωρα μονο μεση και κοιλια...αχ εσιε ςτι κανετε?περιμενω το κρεβατι του μωρου!

εκτος απο την κουνια του μωρου να περιμενεις κ μενα....ερχομαι μαρηηηηη να σε δεσω σε καμια καρεκλα....να βαλεις κ@λο κατω :tongue::tongue::tongue:

παιδακι μου γιατι εισαι ατακτη??? :tongue::tongue::tongue:....δεν μπορεις να αραξεις σε ενα καναπε και να χαλαρωσεις για καμια ωρα???? απαπαπαπαπα.....ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :tongue::tongue::tongue:

καλημερα μαρακι μου !!!!

πως εισαι???

πες της τα κ εσυ γιατι θα τη ''δειρω'' :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ελα ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!σε περιμενω τι καλαααααααααααααα!αχαχαχα!θα ερθεις μεσα στην κουνια?αχαχαχαχ!δενμπορω λεμε ν ακατσω στοω κωλο μου...δ εμε καταλαβαιμνεις??????

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ουτε να κοιμηθω,ουτε ν ακατσω...σ εολη την εγκυμοσυνη ετσι ημουν ρε σεις....αλλα απο τη δευτερα ιεμαι παρα παρα πολυ ανησυχη σπιτι δνεμπορω ν ακατσω τρελαινομαι....εξω ξεχνιεμαι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αυτο που δενμπορουσα να παρω υτα ποδια μου το ειχ αμονο την προηγουμενη εβδομαδα ενιωθα κουρασμενη ειχα ν ακανω πργαματα και δεν μπορουσ ανα κουνηθω δεν ειχα διαθεση καμια!απο τη δευτερ απλι στην τσιτα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ελα ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!σε περιμενω τι καλαααααααααααααα!αχαχαχα!θα ερθεις μεσα στην κουνια?αχαχαχαχ!δενμπορω λεμε ν ακατσω στοω κωλο μου...δ εμε καταλαβαιμνεις??????

χαχαχαχαχαχαχα....να παρακαλας να ΜΗΝ ερθω μαρηηηηηηηηηηηηη :tongue::tongue::tongue:

ακουσε με μαρηηηηηηηηη βαλε κατω κ@λοοοοοοο !!!! εχω λογο που στο λεωωωωωωωω!!!!....θα σου ομως οταν γεννησεις με το καλο !!!!!!

σου βαλανε νεφτι καλε??!!

εγω γιατι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου οεο??????????/

αχ Μαρακι μου ...σε παιδευει το μπεμπε???!!!!

ατακτοοοοοο μωροοοοοοοοοοοοοοοοο :tongue:

χαλαρωσε και αντε να ξαπλωσεις λιγο καλο μου ....αμεσως !!!!

αντε μην ερθω και στην Κρητη :tongue::tongue::tongue:

Χτες Μαρακι ειχα ξαπλωσει απο τις 2 και σηκωθηκα στις 4 και γενικα ξαπλωνω συχνα μεσα στην ημερα...

χτες δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ αλλα τωρα απο εδω και περα πιστευω οτι αυτα θα τα εχω...

σε λιγο καιρο μπαινω στον 8ο αλλωστε

Διαφημίσεις

μαρακι μεγαλώσατε κιε σεις!ριτα σε καταλαβαινω...κιεγω πολλες φορες μπαιναω απο κινητο και δεν προλαβαινω να διαβασω πολλα!ουτε να γραψω

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Χτες Μαρακι ειχα ξαπλωσει απο τις 2 και σηκωθηκα στις 4 και γενικα ξαπλωνω συχνα μεσα στην ημερα...

χτες δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ αλλα τωρα απο εδω και περα πιστευω οτι αυτα θα τα εχω...

σε λιγο καιρο μπαινω στον 8ο αλλωστε

στον 8ο ????...πωωωωωωωωωωωω ρε Μαρακι πλησιαζεις!!!!

απαπαπαπαααα....περναει πολυ γρηγορα ο καιρος!!!! :D:D:D

με το καλο Μαρακι μου!!!!!!!!

καλημέρα!!!

πολυ δουλεια γμτ @#&^*(^*&%^$%

αν χανομαι ξαφνικα είμαι στο τρεξιμο

που σαι βρε Ριτακι μας????

σε καταλαβαινω...κ εγω υπαρχουν μερες που ουτε καλημερα δεν μπαινω να πω :|

πες μας τα νεα σου οταν βρεις χρονο :D

φιλια πολλα....και μη χανεσαι!!!!

Μεγαλωσαμε κισακι και εχω την κοιλια που ειχα οταν γεννησα την Εφη..που θα φτασω οεο??

κιλα δεν εχω παρει πριν 1 βδομαδα ειχα ζυγιστει και ημουν +1 απο τη αρχη.Ειχα μεινει εγκυος 70 κιλα και τωρα ειμαι 71 αλλα ειχα χασει πολλα με τους εμετους τα οποια φυσικα και πηρα αλλα δεν τα υπολογιζουμε αυτα ειπε ο ντοκτορ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...