Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

η αποβολη δεν δικαιολογειται σ ε εξωμητριο ισα ισα που ημουν πολυ τυχερη που εφυγε απο μονο του. διαφορετικα θα εχανα σαλπιγγα η ωοθηκη η και τα 2.. ουτε και γω τα ξερω και πολυ καλά οτι καταλαβαινω λεω.. 2-3 γιατροι μου ειπαν ότι το επομενο βημα ειναι η λαπαροσκόπηση. οποτε αυτο θα κανω. υπαρχουν κατι ευρήματα στη μια ωοθήκη που δε μπορουμε κα καταλαβουμε απο υπερηχο τι ειναι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επίσης το εξωμήτριο αυξανει τις υποψιες για ενδομητριωση πάθηση που προκαλεί καθεξιν αποβολές και με λαπαροσκόπηση γινεται η διαγνωση και η θεραπεία.. τεσ πα μη σε ζαλιζω άλλο..οταν εχω νεότερα θα σασ πω...

εμακι πραγματικα δε γνωριζω γι α νασοπυ πω τη γνωμη μου,αλλα μηπω ς να δει ςκαι αλλο γιατρο η ακποια κοπελα στο parents.gr αν γραψεις τοθεμα σου να σε βοηθησει η τι εξετασει ςεκανε και να βρεις μια ακρη με γιατρο κτλ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

σας λεω μια γλυκια βροχερη καλημερα σε ολα τα κουκλια !!

και ως συμειωση θα πω καντε παντα αυτο που πιστευεται οτι ειναι καλητερο για εσας και ολα θα παρουν τον δρομο τους φιλακια γλυκα !!!

(αχ!! εδω βρεχη σημερα και με εχει πιασει ο ρωμαντισμος μου σημερα !!!):rolleyes:

Διαφημίσεις

μπήκα και το πρωί για λίγο και δεν είδα καμία μέσα

asta na pane ritaki ipo dialisi to kafe mas vlepw

k egw mia xara eimai

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

γειά σας κούκλες. Εχω πόνο στη μέση και στην κοιλιά χαμηλά σαν περιόδου το μωρό με πιέζει με το κεφάλι....μόνο αν σπάσουν τα νερα η εχω έντονους πόνους ειδοποιώ. Πηγα δουλειά τώρα ήρθα και ξάπλωσα. Αύριο περιμένω κρεβάτακι μωρου. Σας γράφω από κινητό και δυσκολεύομαιεσείς όλα καλά,τόνια τέλειο τικερ.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γειά σας κούκλες. Εχω πόνο στη μέση και στην κοιλιά χαμηλά σαν περιόδου το μωρό με πιέζει με το κεφάλι....μόνο αν σπάσουν τα νερα η εχω έντονους πόνους ειδοποιώ. Πηγα δουλειά τώρα ήρθα και ξάπλωσα. Αύριο περιμένω κρεβάτακι μωρου. Σας γράφω από κινητό και δυσκολεύομαιεσείς όλα καλά,τόνια τέλειο τικερ.

καλημερααααααααααα αγαπες μου!!!!

τι κανετε???

Κισαααααααααααα?????...μαρηηηηηηηηηηηηη Κισαααααααα???

παλι δουλεια πηγες????....πφφφφφφφφφφφφ......βαλε κ@λο κατω μαρηηηηη :tongue::tongue::tongue:

αντε με το καλο κισακι μουυυυυυυυυυυυ.....ανυπομονωωωωωωωωω να δω ΤΙ φατσα θα εχει η Κισοκορηηηηη :D:D:D.....

ξεκουρασου λιγο μαρηηηηηηηηηη.....αλλιως ερχομαι πανω.....και ΝΑΙ αυτο ειναι απειλή :tongue::tongue::tongue:

οι υπολοιπες τι κανετε κουκλακια?????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...