Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

σε γενικες γραμμες καλα παει αν ειναι συγκεντρωμενη ολα καλα αν παλι εχει το μυαλο της αλλου αστα βραστα...!

χτες 2 ωρες διαβαζε!

Παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι ζαλιζομαι

Καλα θα κανεις κοριτσάκι...

Καλημερα Ξανθή τι κάνετε??

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

μουμου να ζησετε! παντα χαρες να εχετε!

τα νεα μου ειναι τα εξης. ειμαι στις σπανιες περιπτωσεις που το εξωμήτριο παλινδρόμησε απο μονο του. ο Θεος εβαλε το χερι Του.

τωρα βεβαια ξεκινα μια νεα μεγαλη περιπετρεια με εξετασεις κλπ. αλλά δεν βαριεσαι! υπαρχουν και χειροτερα

αυτα τα νεα μου,

με λενε Αιμιλια και ειμαι καλά!!

υγ: μπαπακι, ρε συ μου λενε οτι πρεπει να παρω κανα δυο τρια τέσσερα κιλακια είμαι 1.66 και 50 κιλα. αλλά δεν ξερω πως να παρω σωστα κιλά δεν θελω να φαω βλακειες απλα γι α να παχύνω. εχεις τπτ να προτεινεις?

Μπουκωμένη είμαι Τόνια...τον μικρό προσέχω εγώ την πατάω πάντα...Εσείς καλά;;;

Περαστικά!!! Ειναι πολυ περιεργος ο καιρος.. τωρα μια χαρα ο μικρουλης μου ήταν μπουκωμένος και με λιγο βηχαλάκι την προηγούμενη εβδομάδα..εγω καλα ειμαι αλλα δεν εχω και πολυ διαθεση μάλλον ο καιρος φταιει..

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελαρες μου σας ευχομαι να ειστε ολες καλα και να πανε τα πραγματα οπωες θελεται μακια !!!! :P

Καλημερα κοριτσι, ευχαριστούμε και εσυ να εισαι καλά και τρελλοκομειο οπως πάντα!!!! ;)

καλημερα

τα νεα μου ειναι τα εξης. ειμαι στις σπανιες περιπτωσεις που το εξωμήτριο παλινδρόμησε απο μονο του. ο Θεος εβαλε το χερι Του.

τωρα βεβαια ξεκινα μια νεα μεγαλη περιπετρεια με εξετασεις κλπ. αλλά δεν βαριεσαι! υπαρχουν και χειροτερα

αυτα τα νεα μου,

υγ: μπαπακι, ρε συ μου λενε οτι πρεπει να παρω κανα δυο τρια τέσσερα κιλακια είμαι 1.66 και 50 κιλα. αλλά δεν ξερω πως να παρω σωστα κιλά δεν θελω να φαω βλακειες απλα γι α να παχύνω. εχεις τπτ να προτεινεις?

Καλημερα κοριτσάκι μου... ετσι να σκεφτεσαι οσο μπορεις θετικά... ειπαμε το σημαντικοτερο ειναι να επιβιωνεις απο τα ασχημα με οσο το δυνατον λιγοτερες απωλειες.. να εισαι καλα εσυ και ολα τα υπολοιπα θα ερθουν. Κεφαλι ψηλα και παμε!!!!

καλημερα

αυτα τα νεα μου,

Mια γρηγορη καλημερα

πηζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :shock::shock::shock:

εμακι μαζι θα τα πουμε ολα...θα σου στειλω πμ αργοτερα ;)

Κισαααααααααααααααααααααααααααααααααα αντε με το καλοοοοοοοο :D:D:D

φιλια σε ολες!!!!!!

γμτ τωρα που μαζευτηκατε πηζω???>...γκρρρρρρρρρρρρρρ

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερα

αυτα τα νεα μου,

ο Θεος ειναι μαζι σου!

κανε τον σταυρο σου και προχωρα!

ξερω η διαδικασια των εξετασεων ειναι επωδυνα ψυχολογικα αλλα θα καταληξει καπου και τοτε ολα θα λαμψουν!

Εμάκι χαίρομαι που μας ξανά έγραψες και που δεν είχες σοβαρότερα προβλήματα....Όσο για τις εξετάσεις πιστεύω ότι αφού έχεις ήδη κάνει αρκετές λίγες ακόμα θα πρέπει να κάνεις.....Όπως και να έχει καλά αποτελέσματα να έχεις...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Mια γρηγορη καλημερα

πηζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :shock::shock::shock:

εμακι μαζι θα τα πουμε ολα...θα σου στειλω πμ αργοτερα ;)

Κισαααααααααααααααααααααααααααααααααα αντε με το καλοοοοοοοο :D:D:D

φιλια σε ολες!!!!!!

γμτ τωρα που μαζευτηκατε πηζω???>...γκρρρρρρρρρρρρρρ

Γκουντ μορνινγκ 008

Και γιαουρτι να ήσουν μεχρι τωρα θα επρεπε να εισαι ενταξει !!!χαχαχαχαχααχα τι κάνεις αγάπη??

να στε καλα φιλεναδες σας ευχαριστω παρα πολυ για τη συμπαρασταση.

όντως ξανθη μου ηδη ειχα κανει ενα μεγάλο πακετο εξετάσεων και εκανα και μερικες ακομα αιματολογικές και ξανα ελεγχο για θυρεοειδή κλπ..ολα καλα εχουν βγει ως τωρα οποτε αυτο που εχει μεινει ειναι η διαγνωστική λαπαροσκόπηση που ειναι και πολυ ακριβή για να δουμε τυχων ανατομικά προβλήματα ενδομητριωσεις συμφύσεις κλπ συν κάποιες ορμονολογικες εξετάσεις και ισως και καριοτυπο δικο μου και συζύγου. δεν ειναι πολλα αλλά κοστίζουν πολυ το κοβω να δινουμε 3-4 χιλιαρικα.. τουλάχιστον ελπίζω μετα απο όλα αυτα να ξερω επιτελους τι μου γινεται...

Τι λες τώρα 3-4 χιλιάρικα;;; Δεν μπορείτε να τις κάνετε με την ασφάλειά σας;;;Ένα σοκ το έπαθα να πω την αλήθεια....Δηλαδή αποκλείεται να ήταν τυχαίο γεγονός;;;Ίσως να έκανες σαλπιγγογραφία πρώτα;;;(ίσως να λέω και βλακεία δεν ξέρω την σειρά)...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τι λες τώρα 3-4 χιλιάρικα;;; Δεν μπορείτε να τις κάνετε με την ασφάλειά σας;;;Ένα σοκ το έπαθα να πω την αλήθεια....Δηλαδή αποκλείεται να ήταν τυχαίο γεγονός;;;Ίσως να έκανες σαλπιγγογραφία πρώτα;;;(ίσως να λέω και βλακεία δεν ξέρω την σειρά)...

δυστυχως τωρα αποκλειεται να ειναι τυχαιο γεγονος. οταν μπεις στην κατηγορια των καθεξιν αποβολων δηλ 3 και πανω αποβολες σε σειρα οι γιατροι ειναι υποχρεωμενοι να ακολουθήσουν όλο το πρωτόκολλο των εξετασεων.. ασε και γω μια φρίκη την πηρα όταν εμαθα τις τιμες ακομα δεν εχω ψαξει τι δινει το ταμειο μου αλλα φοβαμαι οτι δεν δινει και πολλα ισως και τπτ. προεχει να δω που και με ποιον θα κανω την επεμβαση.. πρωτα η υγεια μου και μετα τα λεφτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...