Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Είμαι απογοητευμένη με μία εργασία, τα έλεγα χθες και στα κορίτσια...ελπίζω να μου έρθει κάποια στιγμή η πολυπόθητη ιδέα.

Να σε ρωτήσω που είσαι κι εγκυούλα, με ποναέι πάρα πολύ το στήθος μου και οι ρώγες έχουν πεταχτεί προς τα έξω, αυτό σημαίνει κάτι?? Το ξέρω ότι δεν πρέπει να ψάχνω συμπτώματα, αλλά σήμερα ψιλοανακατεύομαι κιόλας κι λέω μπας και...ουφ, θα τρελαθώ, μία η κλεσούρα 3 εβδομάδες με τις εξετάσεις, μία η αναμονή για αυτό...δεν την παλέυω...

σε εργασια δεν μπορω να βοηθήσω...ξανθια γαρ :tongue::tongue::tongue:...και δη εργασια για μαθηματικα...:tongue::tongue::tongue:

για πειτε ρε κοριτσια για τα συμπτωματα της!!!!:?:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι απογοητευμένη με μία εργασία, τα έλεγα χθες και στα κορίτσια...ελπίζω να μου έρθει κάποια στιγμή η πολυπόθητη ιδέα.

Να σε ρωτήσω που είσαι κι εγκυούλα, με ποναέι πάρα πολύ το στήθος μου και οι ρώγες έχουν πεταχτεί προς τα έξω, αυτό σημαίνει κάτι?? Το ξέρω ότι δεν πρέπει να ψάχνω συμπτώματα, αλλά σήμερα ψιλοανακατεύομαι κιόλας κι λέω μπας και...ουφ, θα τρελαθώ, μία η κλεσούρα 3 εβδομάδες με τις εξετάσεις, μία η αναμονή για αυτό...δεν την παλέυω...

Julie πολυ καλό ακούγεται!!!!! Μακάρι βρε κοπελιά άντε ντεεεεεεεεεεε να αλλάξει το γούρι του καφέ!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

τζουλακι δεν μας τα ειπες αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις καθηστερηση??????????

ttc72e7.aspx

τελικα ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ?

Α ΡΕ...ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!

Εγώ αν με αφήσεις να κάνω σεξ χωρίς τύψεις με τον συνάδελφο εκεί απέναντι αυτον τον μελαχρινό τον ωραίο δεν έχω πρόβλημα χιχιιχιχιχιχιχιιχ

αλλα το κρίμα στο λαιμό σου μετά κοπελιά!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Α ΡΕ...ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!

ginaki.... χαλαρωσε κοριτσι μου..μην ακους κανεναν!!! και η οικογενεια σου κοντα να ηταν θα σε αγχωναν κι εκεινοι,με καλη προθεση.

εμενα για να καταλαβεις ειπε η πεθερα στην συνυφαδα οτι ο καλος μου καποτε, στα 18 ειχε αφησει εγκυο μια κοπελα... θελοντας να πει,Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΕΡΟΣ!! ΜΗΠΩΣ Η ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

τι σκας? μλκς θα λενε ΠΑΝΤΑ!!!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΣ@ΥΜΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ??

(ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ,ΜΟΝΟ ΜΙΑ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ)

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....με πεθανες !!!! χαχαχαχαχχααχαχχαχαχαχααχαχχαχααχαχαχα....λιώνωωωωωωωωωωωωω :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

σε εργασια δεν μπορω να βοηθήσω...ξανθια γαρ :tongue::tongue::tongue:...και δη εργασια για μαθηματικα...:tongue::tongue::tongue:

για πειτε ρε κοριτσια για τα συμπτωματα της!!!!:?:

Χαχαχαχα, ενώ εγώ που είμαι και καστανή πρόκοψα...

6237481d19.png

Α ΡΕ...ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!

Εγώ αν με αφήσεις να κάνω σεξ χωρίς τύψεις με τον συνάδελφο εκεί απέναντι αυτον τον μελαχρινό τον ωραίο δεν έχω πρόβλημα χιχιιχιχιχιχιχιιχ

αλλα το κρίμα στο λαιμό σου μετά κοπελιά!! :P

φατο εσυ το αγορι κι εγω ειμαι εδω!!!

na ste kala vre koritsia kapws kalitera niwthw ilikrina eniwtha oti tha eskaga toso poli ok twra pame ti legate k sas thn xalasa :tongue::tongue::tongue::tongue:

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

ΧΑΧΑΧΑ ειμαστε μουρλες ομως...julie σε κοβω σε καλο δρομο...μαιρη μου αν δεν ερθει θα παω ναι....μουμου μην βαζεις ιδεες εσυ γιατι θα φαμε ξυλο απο τον αντρα της....χαχαχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

φατο εσυ το αγορι κι εγω ειμαι εδω!!!

εγω λέω να το δώσει το ''φαγωσιμο'' στη Ριτα που δεν εχει μαγειρεψει κιολας το κοριτσι :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue:

εγω λέω να το δώσει το ''φαγωσιμο'' στη Ριτα που δεν εχει μαγειρεψει κιολας το κοριτσι :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue:

η Ριτα θα το φαει...ο Αντρας της ομως τι θα φαει?!?!?!?!

τζουλακι δεν μας τα ειπες αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις καθηστερηση??????????

Έλα μου ντε!!Βασικά ο κύκλος μου είναι άστατος, το αργότερο που δεν περιμένω είναι στις 20, αλλά σήμερα είμαι στην 30η μέρα. ΘΑ περιμένω μέχρι τότε μάλλον, γιατί αν είναι να μου έρθει θα μου έρθει μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες πιστεύω...Αχ μακάρι!!!!!!

6237481d19.png

na ste kala vre koritsia kapws kalitera niwthw ilikrina eniwtha oti tha eskaga toso poli ok twra pame ti legate k sas thn xalasa :tongue::tongue::tongue::tongue:

λεγαμε οτι χρειαζεσαι σεξ σεξ σεξ σεξ ειδες το μουμακι? και με συνταγη γιατρου!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαλαρωσε καρδουλα και εμεις εδω ειμαστε!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...