Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

παντρευτηκαμε τον ιουλιο,εκτος αθηνων,με λιγα ατομα (εκτος απο τους γονεις μας δεν ειχαμε αλλους συγγενεις, χε χε χε, μονο φιλους μας). ησυχα! χαλαρα! ουτε χορους (εγω δεν ειμαι χορευτρια ετσι κι αλλιως) ουτε νταβαντουρια!

καναμε τις διακοπες μας, ξεκουραστηκαμε, τακτοποιηθηκαμε και ειμαστε ΜΙΑ ΧΑΡΑ

ΣΕΞ ΣΕΞ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ! τα χουμε ξαναπει

σεξ στο παραθυρο,σεξ στο πλυντριο,σεξ στο τζακι , σεξ κατω απο το χαλακι, σεξ πισω απο το ψυγειο (δεν λεω αλλα,μπορειτε να σκεφτειτε και μονες σας)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντρευτηκαμε τον ιουλιο,εκτος αθηνων,με λιγα ατομα (εκτος απο τους γονεις μας δεν ειχαμε αλλους συγγενεις, χε χε χε, μονο φιλους μας). ησυχα! χαλαρα! ουτε χορους (εγω δεν ειμαι χορευτρια ετσι κι αλλιως) ουτε νταβαντουρια!

καναμε τις διακοπες μας, ξεκουραστηκαμε, τακτοποιηθηκαμε και ειμαστε ΜΙΑ ΧΑΡΑ

ΣΕΞ ΣΕΞ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ! τα χουμε ξαναπει

σεξ στο παραθυρο,σεξ στο πλυντριο,σεξ στο τζακι , σεξ κατω απο το χαλακι, σεξ πισω απο το ψυγειο (δεν λεω αλλα,μπορειτε να σκεφτειτε και μονες σας)

μια απο τα ιδια ...λιγα ατομα ...φιλους και πολυ στενους συγγενεις....χωρις νταβαντουρια και πανιγυρια :cool:

μπραβο ρε κοριτσι πολυ χαρηκα με τα ωραια νεα σου !!!

σεξ στο τζακι .....εκτος απο την ημερα των χριστουγεννων ΟΚ???....μην κανουμε και ματακια τον σαντα :tongue:

σεξ στο ασανσερ...σεξ κατω απο το τραπεζι....σεξ πανω στο τραπεζι...σεξ σεξξξξ σεξξξξξξξξξξξξξξ :tongue: χαχαχαχαχαχχααχχαχα

γουσταρω τρελά που επανηλθες :D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μια απο τα ιδια ...λιγα ατομα ...φιλους και πολυ στενους συγγενεις....χωρις νταβαντουρια και πανιγυρια :cool:

μπραβο ρε κοριτσι πολυ χαρηκα με τα ωραια νεα σου !!!

σεξ στο τζακι .....εκτος απο την ημερα των χριστουγεννων ΟΚ???....μην κανουμε και ματακια τον σαντα :tongue:

σεξ στο ασανσερ...σεξ κατω απο το τραπεζι....σεξ πανω στο τραπεζι...σεξ σεξξξξ σεξξξξξξξξξξξξξξ :tongue: χαχαχαχαχαχχααχχαχα

γουσταρω τρελά που επανηλθες :D:D:D

HΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ!!!! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΡΕ!!!!

HΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ!!!! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΡΕ!!!!

μας απειλεις??????????....πωωωω ΓΟΥΣΤΑρωωωωωωωωωωωωωω :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχχα

Διαφημίσεις

το νου σου μικρη!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

περιμενω να μαθω νεα κι απο της αλλες.

τι μικρη μαρη???...μαλλον εσυ εισαι η μικρη ;)

οι αλλες εξαφανιζολ !!!

ααααααα....ξεχασα ρε συ και η Τζουλη ειναι εγκυος!!! :D:D:D

τι μικρη μαρη???...μαλλον εσυ εισαι η μικρη ;)

οι αλλες εξαφανιζολ !!!

ααααααα....ξεχασα ρε συ και η Τζουλη ειναι εγκυος!!! :D:D:D

ξελυσσαξανε ολες το καλοκαιρι και μειναν εγκυες?!?! α ρε, αναστεναξανε κρεββατια (πλυντηρια,ψυγεια,κουζινες,χαλακια,μπανιερες,κουπαστες)

χε χε χε

μπραβο! μπραβο!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

εφυγα αγαπη!! τα λεμε συντομα

ξελυσσαξανε ολες το καλοκαιρι και μειναν εγκυες?!?! α ρε, αναστεναξανε κρεββατια (πλυντηρια,ψυγεια,κουζινες,χαλακια,μπανιερες,κουπαστες)

χε χε χε

μπραβο! μπραβο!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

εφυγα αγαπη!! τα λεμε συντομα

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα....:tongue:

στο καλο ΑΣΩΤΗ !!!!:tongue::tongue::tongue:....θα σφαξω το μοσχο το σητευτο....κατσικακι δεν παιζει ΛΟΛ :tongue:

καλη ξεκουραση !!!

γειά σας κοριτσάκια.... :) τι μου κάνετε?

Μουμακι καλως ήρθες :D να ζήσετε! εύχομαι όλα οσα ποθείτε να τα ζήσετε και να τα αποκτήσετε.

Κισσάκι ΠΡΟΣΕΧΕ δεν είναι καιρός για μαγκές.. χαλάρωσε και προσπαθησε να είσαι ήρεμη ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ!

οι υπόλοιπες πως είσαστε?

Από την Αγγελική νομίζω πως έχω καιρό να διαβάσω νέα.

Δεν σας ξεχνάω, αλλά δεν μπορω να μπαίνω και πολύ από τη δουλειά, μπαίνω κλεφτά σας διαβάζω και βγαίνω. Μου λείπετε πολύ....

Αυτόν τον καιρό με έχουν πιάσει τα απαισιόδοξα αλλά το παλεύω χωρις να το δείχνω σε κανέναν.κατα τα άλλα είμαι καλά.

τέτοια ώρα δυστυχώς δεν είναι καμία μέσα γιαυτό λοιπόν

στέλνω σε όλες σας φιλιά και ελπίζω να σας πετύχω σύντομα

:tongue:

μουμακι ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!

να ειστε γεροι και καλα παντα!!!

και με ενα νινακι συντομα θα ευχηθω!

ριτακι απαισιοδοξια?γιατι κουκλα?

η Αγγελικη μια χαρα ειναι ετοιμαζεται για τον πριγκιππα της!πλενει και σιδερωνει!!

εγω παλι καλα σχετικα με το ικα τρεχω να παρω τα χαρτια για την πητ... ειναι και μακρια γμτ!

Διαφημίσεις

μουμακι να ζησετε ρε συ!!!!ριτα μου τι καλα αντε να μαζευομαστσε παλι!!!!εγω γυρισα 2800 το μωρο περιμενουμε απο στιγμη σε στιγμη,εχω πονακια ,συσπασεις ,ετοιμαζομαι!!!ανδεγεννησω ραντεωου στο γιατρο σε μια εβδομαδα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

δενξερω κοριτσι σαν τημανα της ανειναι καηκαμε!!!!!!!δε θα βγαινει λεω...αλλα το ενστικτομου λεει αλλο!τι να πω θ α δειξει,λες ναμας βγει ηνα τηνπαρακαλαω ????ημαμα μου λεει πνατως οτι επειδη κι εγωμε προκληση γεννηθηκα θα τον φαωτο μηνα!εγω εχω πονακια χαμηλα παντως...και ημεσημου τσιμπαει...αχ δεν ξερω οποτε θελει ας βγει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

παντως τα τσιμπηματα και τα πονακια αυτα με πανε προς γεννα....!!!

και σαν το προαισθημα της μανας (εσενα δηλ) τιποτα!

εγω ειχα παρει την μαμα μου Πεμπτη και τηςε λεω παρε το καραβι και ελα μεσα στις επομενες μερες θα γεννησω(ο γιατρος με ειχε δει Τεταρτη και μου ειχε πει οτι θελω πανω απο ββομαδα) και την εφερα Σαββατο πρωι Κρητη.

Πηγαμε στα μαγαζια βολταραμε και απο το βραδυ ενιωθα περιεργα πολυ περιεργα... την Κυριακη πηρα τον γιατρο και μου ειπε αν σπασουν τα νερα ή σε πιασουν οι πονοι πας στην κλινικη.Δευτερα 1 το μεσημερι κραταγα την κορη μου...

ελα ρε.....απιστευτο,παντως ειμαι σε αναβρασμο απο χτε ςκια του το ειπα....δενκαθομαι με τιποτα και νιωθω καπως!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...