Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο τζινακιμου!δνεκαθομαι λεμε,κωλο δ εβαχω μεσα!περιμενω ρε συ....μεχρι 3 νοεμβιου ειναι η πητ μου,εχεικαι μια παρατσαη 4 μερε ςμετα...εκοψα τα χαπια για συσπασει ςαν και τωρα λεει και ο γιατρος κι εγω το πιστευω οτι δε θα βγαινεικαι θα παρει το μηνα του κανονικα!χιχι

ante kopela m me enan pono sou euxome!!! kale na mas enimerosis eeeeeeeeeee mhn mas xexaseis

aaaaaaaaaaxxxxxxxxx se talepori h mpoumou sou na sou pw asxeto vevea o antroulis to xerei tou to eipes h akoma kratiese !!!!!!

makari kishaki m na erthei k ase ti lew egw xero na einai k oti thelei as einai mono tridima na mhn einai axaxaxaaxaxaxax (kanw k kamia plaka giati den ppalevete)

kala eida ths foto pou exeis valei xazeva thn kilitsa sou ftou sou ftou sou :P:p:p

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

αχχαα να σαι καλα!δε θελει ναμαθειε τωρ απου πηρ ακαπια ουδετερα δεν το λεω!με εφαγε τοσους μηνες οτι δε θελει ν αξερει!!!!τι ν ακανω?βεβαια θ αενημερωσω!το μωρο εχει πολυ λοξυγγα λεμε και με χτυπαει παντου!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γεια σας και παλι κοριτσια!!!ποτε δε σας προλαβαινω on line :( ....δε πειραζει που θα παει?...κισσακι ειναι τοσο γλυκο που λες οτι ακους τον λοξιγγα του...ανυπομονω κι εγω πολυ να το νιωσω αυτο :P κοριτσια οσες εχουν facebook και θελουν ας με κανουν add , θε με βρειτε ως Gina Konstantopoulou ειμαι σε μια φωτο με τον αντρα μου με νερα :P

Τζινακι σε εκανα add!!

Φιλια σε ολες και ....υπομονη...ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!:tongue:

καλημερα κοριτσιαααα!!!

σας διαβαζω...μαθαινω τα νεα σας...δεν μιλαω ομως.....

(μεγαλη αγκαλια για το Εμακι)

συγνωμη που δεν θα αναφερθω στις αλλες μια μια.... (εχουμε και ετοιμογενες?)Αντε βρε κοριτσια, Μ'ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ που λενε και οι παλιες!!!! χε χε χε

εγω ειμαι εδω...Καλα σε γενικες γραμμες!!!

μετα απο ενα χρονο και κατι...τιποτα ακομα. Ξεκιναμε εξετασεις.... δεν θα μπω σε λεπτομερεις γιατι νομιζω οτι πολλες απο εσας ξερετε τι εννοω...

θα δουμε.....

οχι και το καλυτερο μου....αλλα .....

Σας φιλω στη μουρη! σας σκεφτομαι!!!

Διαφημίσεις

αντε βρε μουμακι μας!!

μας εχει λειψει βρε κοριτσι!!

ελπιζω συντομα να βρειτε το θεμα αν υπαρχει φυσικα και συντομα να μας πεις τα ευχαριστα!!!!!

φιλακια πολλα πολλα!!

τζινα,μουμοιυ,κοριτσια σορρυ ρε σει ςειμαι στη δουλειαααααααα!αχχχ πνιγομαι λεμε!εχω και ιπποκρατειο 6,30-9,30 ειμαι και αυπνη απτο τις 3,30 τοπ[ρωι!ουφ!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ΕΠΡΕΠΕ....μαρακιμουασε κι εχωενολησει ςπεριοδουτωρα,πρπει ν απαω και ιπποκρατιεο 6,30-9,30...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ! Καλημέρα σε όλες!

Πρώτα απ 'όλα στις εγκυούλες: τζίνα, κισα, μαρίαεφη, τζούλι καλή αναμονή και εύχομαι τα καλύτερα για τις οικογένειές σας!!!

Δεν σας ξεχνάω, μπαίνω συχνά και διαβάζω τα νέα σας!

Τόνια, mpapaki (κούκλα νύφη!), αγγελικούλα (έχω πολύ καιρό να μάθω για σένα), μινακι, ξανθή ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Εμάκι, επειδή έχω περάσει αυτές τις αγωνίες σε νιώθω απόλυτα! Τίποτε αλλο δεν μπορεί να σου πει κανείς................................... Ψηλά το κεφάλι όμως.

Εγώ δεν έχω και ιδιαίτερα νεα: ευτυχώς είμαστε και οι 3 καλα, εχουμε ομως διαφορα θεματα που μας στεναχωρούν (εκτός της οικογένειάς μας!), δουλίτσα έχουμε αν και υπάρχει πολύ άγχος για τυχόν απολύσεις... αυταά!

Δυστυχώς δεν μας έχει προκύψει η πολυπόθητη εγκυμοσύνη για ένα ακόμη μωράκι, αν και τους τελευταίους μήνες το προσπαθούμε αρκετα. Με εχει παρει λιγο απο κάτω και τωρα ειμαι στη φαση που σκέφτομαι οτι θα πρεπει να παρουμε αποφαση πως τελικα δεν θα κανουμε άλλο παιδακι.

Η καρδια μου βεβαια ειναι γεματη γιατι οι 3 μας ειμαστε πολύ καλα, δεμενοι, αγαπημενοι και ειναι τα παντα για μενα ΑΛΛΑ θα ηθελα ενα ακομη μωρο! Αν και περυσι δεν το ειχα τοση αναγκη, σημερα πια βλεπω τα μωρακια των αλλων και αναζητω κι εγω αυτη τη μωρουδιακη αγκαλια και μυρωδια.

Ας μην γκρινιαζω ομως. Πανω απ'ολα να ειναι καλα η καρδουλα μου και ο αντρας μου, και ας μεινουμε και οι 3 μας!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΗΣ!

Σας φιλω και να ξερετε οτι δεν σας εχω ξεχασει!

Φιλια!:

καλημεραααα !!!

καλως το κοριτσι μας!!!!

που εισαι????...εχεις απουσιες ..αλλα δεν ''κοβεσαι'' :tongue::tongue::tongue:

η ζωη μαργκοττακι μου δεν ξερεις πως στα φερνει....να εισαι καλα και να ειστε ευτυχισμενοι και οι 3 σας,,,,και ο θεος θα στειλει και το νεο σπορακι....μη μου απογοητευεσαι...ειδες η μαριαεφη μας?!!!!! ;)

γεια σα ςκοιτσακια!!!!πηγα λερου μερλιν,μετα να ψωνισω ηγι αμια βαφτιση φιλη ςπυ εχω αυριο και θ αμαγειρεψω,θ αερθει μια φιλημου 6-7 το παογευμα...κρυωσε ο καιρος ε???αυατ ρε κουκλιτσες μου!το μωρ οπ μ εενοχλει πολυ ιδιως κατω....εχω και συσπασεις αλλα οχι οσες πρινλιγοτερες....

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααα Κισααααααααα!!!!

μαρηηηηηηηηη δεν βαζεις κατω τον π@πο σου λεω εγω???!!!:tongue::tongue::tongue:....αχ σβουρα σαν κ μενα εισαι :tongue:

καλημερα κοριτσιαααα!!!

σας διαβαζω...μαθαινω τα νεα σας...δεν μιλαω ομως.....

(μεγαλη αγκαλια για το Εμακι)

συγνωμη που δεν θα αναφερθω στις αλλες μια μια.... (εχουμε και ετοιμογενες?)Αντε βρε κοριτσια, Μ'ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ που λενε και οι παλιες!!!! χε χε χε

εγω ειμαι εδω...Καλα σε γενικες γραμμες!!!

μετα απο ενα χρονο και κατι...τιποτα ακομα. Ξεκιναμε εξετασεις.... δεν θα μπω σε λεπτομερεις γιατι νομιζω οτι πολλες απο εσας ξερετε τι εννοω...

θα δουμε.....

οχι και το καλυτερο μου....αλλα .....

Σας φιλω στη μουρη! σας σκεφτομαι!!!

welcome-713685-lr2.jpg....που εισαι μαρη?????....εστρωσα το κοκκινο χαλι.....γουελκομ μπακ γκερλ !!!!

ευχομαι τα καλυτερα κοριτσαρα μου....και μην χανεσαι....η απουσια σου ειναι αισθητη...καιρο τωρα ;)

τζινα,μουμοιυ,κοριτσια σορρυ ρε σει ςειμαι στη δουλειαααααααα!αχχχ πνιγομαι λεμε!εχω και ιπποκρατειο 6,30-9,30 ειμαι και αυπνη απτο τις 3,30 τοπ[ρωι!ουφ!!!!

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη θες να ανεβω πανω και να σε κατσαδιασω????....ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ????....αμεσως σπιτι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:cool::cool::cool:

οι υπολοιπες τι κανετε????????????????????????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

και κοκκινο χαλι?!?!?!?!?!

α πα πα πα!! που ημουν τοσο καιρο??

αχ mpapακι μου κι εσεις μου λειψατε... αλλα ελειψα αρκετα το καλοκαιρι με αδεια.... ειχα διαφορα τρεχαματα (οχι κακα, ευτυχως) και επειδη πραγματι μου λειψατε ειπα να το ξαναξεκινησω

ποια θα μου πει τι εχω χασει?

αυτο που καταλαβα ειναι οτι το κισακι γενναει οπου ναναι????

ηταν εγκυμοσυνη ταχυρυθμο τμημα!?!?!? ή εγω ελειψα τοσο καιρο?!?!?!?!

και κοκκινο χαλι?!?!?!?!?!

α πα πα πα!! που ημουν τοσο καιρο??

αχ mpapακι μου κι εσεις μου λειψατε... αλλα ελειψα αρκετα το καλοκαιρι με αδεια.... ειχα διαφορα τρεχαματα (οχι κακα, ευτυχως) και επειδη πραγματι μου λειψατε ειπα να το ξαναξεκινησω

ποια θα μου πει τι εχω χασει?

αυτο που καταλαβα ειναι οτι το κισακι γενναει οπου ναναι????

ηταν εγκυμοσυνη ταχυρυθμο τμημα!?!?!? ή εγω ελειψα τοσο καιρο?!?!?!?!

χαχαχαχαχαχα...ταχυρυθμο δε λες τπτ!!!...ποτε μας το ανακοινωσε και σε λιγο γενναει !!!:D

τα νεα ειναι τα εξης...η Bookie ειναι εγκυος και εκεινη !!!! :D:D:D

εγω το εκανα το ''σφαλμα''....παντρευτηκα 11/9 :tongue: (εχω φωτο στο προφιλ μου να δεις ) ;)

το Μινακι μας καλα...απεχει για λιγο

η Εμυ μας ειχε ενα δυσσαρεστο...αλλα ειναι δυνατο κοριτσι και θα το ξεπερασει

η Τονια μας καλα!!!

η Αγγελικη εγκυος :D:D:D

η Μαριαεφη μας εγκυος!!!! :-)

ρε συ μην ξαναχαθεις....;):cool::cool::cool:

χαχαχαχαχαχα...ταχυρυθμο δε λες τπτ!!!...ποτε μας το ανακοινωσε και σε λιγο γενναει !!!:D

τα νεα ειναι τα εξης...η Bookie ειναι εγκυος και εκεινη !!!! :D:D:D H ΒΟUKITSAAAA?!?!??!!?

εγω το εκανα το ''σφαλμα''....παντρευτηκα 11/9 :tongue: (εχω φωτο στο προφιλ μου να δεις ) ;)κι εγω παντρευτηκα αλλα δεν το κανα θεμα!! χα χα χα

το Μινακι μας καλα...απεχει για λιγο

η Εμυ μας ειχε ενα δυσσαρεστο...αλλα ειναι δυνατο κοριτσι και θα το ξεπερασει ΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Σ'ΕΚΕΙΝΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΧΤΕς! ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ

η Τονια μας καλα!!! ΦΙΛΙ

η Αγγελικη εγκυος :D:D:D ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ...

η Μαριαεφη μας εγκυος!!!! :-)ΣΟΥΠΕΡ

ρε συ μην ξαναχαθεις....;):cool::cool::cool:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΟΧΙ

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΗΡΙΑΚΙ???

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΗΡΙΑΚΙ???

ποτε παντρευτηκες μαρη????????????...που???? ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ!!!!

Να ζησετε !!!!! παντα μαζι & ερωτευμενοι !!!!

ειδες η παλιοσειρα ?!!!....ψχνω να βρω τη λιστα...αλλα που???...ετσι να τους τα συμπληρωσω :D:D:D

τι να κανω?....σεξξξξξξξξξξξ και παλι σεξξξξξ :tongue::tongue::tongue:

καλα ειμαι μωρε....ηρεμησα τωρα ...με τα του γαμου και ειμαι ΟΚ ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...