Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!

ειχα κι εγω πολλα συμπτωματα αν και το βασικο μου ηταν ενα...οι αναγουλες και το καταλαβα πριν την αναμενομενη περιοδο...ευχομαι ολα να πανε καλα σε ολες σας...και τα Χριστουγεννα που ερχονται ο Αι Βασιλης να σας εχει δωσει το καλυτερο δωρο...το μπεμπακι σας!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουκλες γεια σας και απο εμας

Ειμαστε καλα δοξα τον θεο και ολα πανε καλα ....βασικα μπηκαμε στην τελικη ευθεια αφου σε ενα μηνα γενναμε..αρχες Νοεμβριου πρωτα ο θεος μολις κλεισω 38 βδομαδων ...

Περιμενω τα επιπλακια κουνια καροτσι κτλ εντος της αλλης εβδομαδας και αρχισαμε να πλενουμε και να σιδερωνουμε τα σχετικα χρειωδη και για μενα και για την μπεμπα μου .... και ο μπαμπας μας χαζεψε εντελως χαχαχαχαχαχα !!!!!!!

Πολλα πολλα φιλακια σε ολες

Κισακι μου κοντευουμεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!

Μπαμπακι,Μαρακι, Τονια, Εμακι, Μινακι, Αγγελικουλλα, Ξανθη, Μαρκοτ, Τζουλακι πολλα πολλα φιλακια και καλο Σ/Κ !!!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

κοριτσια δεν εχω φαει μεγαλυτερη ηττα στη ζωη μου. η κατασταση ειναι γενικα πολύ ασχημη. σε καποιες εχω ηδη πει οτι παραλληλα υπαρχουν και αλλα οικογενειακα προβλήματα σε εξεληξη.

ενα μαλλον θετικο ειναι οτι μειωνεται η πιθανοτητα εξωμητριου και προσανατολιζομαστε στην παλλινδρομη. την δευτερα θα ξερω περισσοτερα. όντας πια στην κατηγορια των καθεξιν αποβολων δεν μπορω να σκεφτομαι πολυ καθαρα και αισιοδοξα. θα κανω και αλλους ελεγχους θα δώσω παλι ενα σωρο χρηματα και πολυ πιθανο παλι να μη βρω τπτ.. μη με ρωτησετε ποτε θα ξαναπροσπαθησω για παιδακι η απαντηση ειναι ποτέ. το λεω με πονο ψυχης αλλά θα εινα αβασταχτος ο πονος αν χασω και 4ο..

..αυτα ειναι τα νεα μου. ευχαριστω που με σκεφτεστε. οπως καταλαβαινετε μου ειναι δυσκολο να μπαινω συχνα για ψυχολογικους κυριως λογους.

Εμακι μου εχεις πμ ;)

αν νιωθεις καλυτερα να απεχεις να το κανεις

φιλια πολλα και να ξερεις πως σε σκεφτομαστε και οτι ειμαστε ΕΔΩ για οτι χρειαστεις !!!

αχ βρε Εμι πραγματικα ειμαι εδω για σενα!

αν νιωθεις καλυτερα μακρια απο το φορουμ τοτε μεινε οτι σε κανει νιωθεις καλυτερα!!

αλλα μου κανει εντυπωση στο υπερησο δεν φανηκε αν ειναι εξωμητριο?

εκανες και αλλη χοριακη??

julie δεν παω καθολου δουλεια απο την πρωτη αποκολληση στην 8η εβδ πηγα κανα 3-4 φορες και δουλεψα και μετα παλι αποκολλησεις ασε που δεν με πληρωνε κιολας οποτε οχι δεν παω....

Μαρακι μου πως εισαι???

εγω ρωτησα για τη δουλεια ;):tongue:

καλημερα κοριτσια!!

ειχα κι εγω πολλα συμπτωματα αν και το βασικο μου ηταν ενα...οι αναγουλες και το καταλαβα πριν την αναμενομενη περιοδο...ευχομαι ολα να πανε καλα σε ολες σας...και τα Χριστουγεννα που ερχονται ο Αι Βασιλης να σας εχει δωσει το καλυτερο δωρο...το μπεμπακι σας!:tongue:

καλως το κοριτσι!!!

ευχαριστουμε πολυ και εσυ οτι επιθυμεις παντα με υγεια !!!

Κουκλες γεια σας και απο εμας

Ειμαστε καλα δοξα τον θεο και ολα πανε καλα ....βασικα μπηκαμε στην τελικη ευθεια αφου σε ενα μηνα γενναμε..αρχες Νοεμβριου πρωτα ο θεος μολις κλεισω 38 βδομαδων ...

Περιμενω τα επιπλακια κουνια καροτσι κτλ εντος της αλλης εβδομαδας και αρχισαμε να πλενουμε και να σιδερωνουμε τα σχετικα χρειωδη και για μενα και για την μπεμπα μου .... και ο μπαμπας μας χαζεψε εντελως χαχαχαχαχαχα !!!!!!!

Πολλα πολλα φιλακια σε ολες

Κισακι μου κοντευουμεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!

Μπαμπακι,Μαρακι, Τονια, Εμακι, Μινακι, Αγγελικουλλα, Ξανθη, Μαρκοτ, Τζουλακι πολλα πολλα φιλακια και καλο Σ/Κ !!!!!

καλως το κοριτσι!!!!!!!!!!!

αντε με το καλο Γιωργια μου ...πλησιαζουν οι μερες :mrgreen:

εκανες και τα ψωνια σου ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

φιλακια πολλα !!!

κοντευουμε γεωργιτσααααα κοντευουμε!!!!

Κισαααααααααααα???...μαρηηηηηηηηη Κισααααααα???

τι κανεις αγαπακι μου???

μαρη και εσυ κοντευεις....πωωωωωωωωωωωω απιστευτο μου φαινεται ρεεεε....ποτε μας το ανακοινωνσες...ποτε εφτασε η ωρα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

με το καλο αγαπακι μουυυυυυυυ

οι υπολοιπες τι κανετε???

φιλια πολλαααααααααααααααααα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ασε μπαπακι δεν το πιοστευω κι εγω!!!!!οταν δε σηκωνω τηλ οι φιλεςμου τρελαινονται!!!μηνυμα στο καπακι,,,μηπως γεννησες?αχαχαχα!!δεν τολμαω ν απαρω ανθρωπο τηλεφωνο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ! Καλημέρα σε όλες!

Πρώτα απ 'όλα στις εγκυούλες: τζίνα, κισα, μαρίαεφη, τζούλι καλή αναμονή και εύχομαι τα καλύτερα για τις οικογένειές σας!!!

Δεν σας ξεχνάω, μπαίνω συχνά και διαβάζω τα νέα σας!

Τόνια, mpapaki (κούκλα νύφη!), αγγελικούλα (έχω πολύ καιρό να μάθω για σένα), μινακι, ξανθή ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Εμάκι, επειδή έχω περάσει αυτές τις αγωνίες σε νιώθω απόλυτα! Τίποτε αλλο δεν μπορεί να σου πει κανείς................................... Ψηλά το κεφάλι όμως.

Εγώ δεν έχω και ιδιαίτερα νεα: ευτυχώς είμαστε και οι 3 καλα, εχουμε ομως διαφορα θεματα που μας στεναχωρούν (εκτός της οικογένειάς μας!), δουλίτσα έχουμε αν και υπάρχει πολύ άγχος για τυχόν απολύσεις... αυταά!

Δυστυχώς δεν μας έχει προκύψει η πολυπόθητη εγκυμοσύνη για ένα ακόμη μωράκι, αν και τους τελευταίους μήνες το προσπαθούμε αρκετα. Με εχει παρει λιγο απο κάτω και τωρα ειμαι στη φαση που σκέφτομαι οτι θα πρεπει να παρουμε αποφαση πως τελικα δεν θα κανουμε άλλο παιδακι.

Η καρδια μου βεβαια ειναι γεματη γιατι οι 3 μας ειμαστε πολύ καλα, δεμενοι, αγαπημενοι και ειναι τα παντα για μενα ΑΛΛΑ θα ηθελα ενα ακομη μωρο! Αν και περυσι δεν το ειχα τοση αναγκη, σημερα πια βλεπω τα μωρακια των αλλων και αναζητω κι εγω αυτη τη μωρουδιακη αγκαλια και μυρωδια.

Ας μην γκρινιαζω ομως. Πανω απ'ολα να ειναι καλα η καρδουλα μου και ο αντρας μου, και ας μεινουμε και οι 3 μας!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΗΣ!

Σας φιλω και να ξερετε οτι δεν σας εχω ξεχασει!

Φιλια!:

Να 'μαι κι εγώ! Καλημέρα σε όλες!

Πρώτα απ 'όλα στις εγκυούλες: τζίνα, κισα, μαρίαεφη, τζούλι καλή αναμονή και εύχομαι τα καλύτερα για τις οικογένειές σας!!!

Δεν σας ξεχνάω, μπαίνω συχνά και διαβάζω τα νέα σας!

Τόνια, mpapaki (κούκλα νύφη!), αγγελικούλα (έχω πολύ καιρό να μάθω για σένα), μινακι, ξανθή ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Εμάκι, επειδή έχω περάσει αυτές τις αγωνίες σε νιώθω απόλυτα! Τίποτε αλλο δεν μπορεί να σου πει κανείς................................... Ψηλά το κεφάλι όμως.

Εγώ δεν έχω και ιδιαίτερα νεα: ευτυχώς είμαστε και οι 3 καλα, εχουμε ομως διαφορα θεματα που μας στεναχωρούν (εκτός της οικογένειάς μας!), δουλίτσα έχουμε αν και υπάρχει πολύ άγχος για τυχόν απολύσεις... αυταά!

Δυστυχώς δεν μας έχει προκύψει η πολυπόθητη εγκυμοσύνη για ένα ακόμη μωράκι, αν και τους τελευταίους μήνες το προσπαθούμε αρκετα. Με εχει παρει λιγο απο κάτω και τωρα ειμαι στη φαση που σκέφτομαι οτι θα πρεπει να παρουμε αποφαση πως τελικα δεν θα κανουμε άλλο παιδακι.

Η καρδια μου βεβαια ειναι γεματη γιατι οι 3 μας ειμαστε πολύ καλα, δεμενοι, αγαπημενοι και ειναι τα παντα για μενα ΑΛΛΑ θα ηθελα ενα ακομη μωρο! Αν και περυσι δεν το ειχα τοση αναγκη, σημερα πια βλεπω τα μωρακια των αλλων και αναζητω κι εγω αυτη τη μωρουδιακη αγκαλια και μυρωδια.

Ας μην γκρινιαζω ομως. Πανω απ'ολα να ειναι καλα η καρδουλα μου και ο αντρας μου, και ας μεινουμε και οι 3 μας!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΗΣ!

Σας φιλω και να ξερετε οτι δεν σας εχω ξεχασει!

Φιλια!:

kalhspetra margotaki gia tis egioules kala ta eipes egw to exasa k auto alla ok ola tha ta kataferoume ton allon mina ;););)

mhn anxonese k tha erthei k se sena ena zouzounaki akoma ;););)

pisti na exeis k ola tha ginoun k egw den eimoun sta kalitera m alla me thn agapi tou antrouli m ola ftiaxnoun

xathikame telios to kafe mas exei pesei anergia xixxixixi elpizw na se petixw kapia stigmh na ta poume k tis ipolipes ante na mazevomaste siga siga :tongue::tongue:

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

margotte Κουκλα μου ετσι ενιωαθα ακριβως και εγω γλυκεια μου...!!! μα ακριβως ετσι και οταν πηρα αποφαση πτι θα μεινουμε 3 τοτε ηρθε το μωρακι!!!

μακαρι να συμβει και σε εσενα το ιδιο...!!!!!!!!!!!!!!!!!

τζινακι πως εισαι? σε ακουω θετικη μπραβο κουκλα μου!

margotte Κουκλα μου ετσι ενιωαθα ακριβως και εγω γλυκεια μου...!!! μα ακριβως ετσι και οταν πηρα αποφαση πτι θα μεινουμε 3 τοτε ηρθε το μωρακι!!!

μακαρι να συμβει και σε εσενα το ιδιο...!!!!!!!!!!!!!!!!!

τζινακι πως εισαι? σε ακουω θετικη μπραβο κουκλα μου!

kalhspera maraki m mia xara eimai ths prwtes meres me eixe parei para poli apo katw alla gia kapio logo o theoulis m to peire ola ok twra sinexizoume kme to kalo na mas erthei ;););)

esi pws eisai egioula??? h korakla sou kala einai pws pate me ta mathimata ???:D:D:D

Διαφημίσεις

γεια σα ςκοιτσακια!!!!πηγα λερου μερλιν,μετα να ψωνισω ηγι αμια βαφτιση φιλη ςπυ εχω αυριο και θ αμαγειρεψω,θ αερθει μια φιλημου 6-7 το παογευμα...κρυωσε ο καιρος ε???αυατ ρε κουκλιτσες μου!το μωρ οπ μ εενοχλει πολυ ιδιως κατω....εχω και συσπασεις αλλα οχι οσες πρινλιγοτερες....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μαριαεφη κι εγω μπερδευω τη τζουλη μ ετην μπαππ γιατι μοιαζει το αβαταρ!αυτο φταιει!τζινακι....μια χαρα σε καουω η καρδουλα σου το ξερει,αλλα μακαρι να εισαι οπως ακουγεσαι κοπελα μου!ολα θα γινουν!εμακι...την αγαπημου και τη συμπαρασταση μου επισης εχεις

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

γεια σα ςκοιτσακια!!!!πηγα λερου μερλιν,μετα να ψωνισω ηγι αμια βαφτιση φιλη ςπυ εχω αυριο και θ αμαγειρεψω,θ αερθει μια φιλημου 6-7 το παογευμα...κρυωσε ο καιρος ε???αυατ ρε κουκλιτσες μου!το μωρ οπ μ εενοχλει πολυ ιδιως κατω....εχω και συσπασεις αλλα οχι οσες πρινλιγοτερες....

kalhspera kishaki k esi vre kopelia katse se mia meria kaleeeeeeeeeeeeeeeee thnn taleporeis thn mpoumpou :tongue::tongue::tongue:

pote me to kalo kishaki genas???

μαριαεφη κι εγω μπερδευω τη τζουλη μ ετην μπαππ γιατι μοιαζει το αβαταρ!αυτο φταιει!τζινακι....μια χαρα σε καουω η καρδουλα σου το ξερει,αλλα μακαρι να εισαι οπως ακουγεσαι κοπελα μου!ολα θα γινουν!εμακι...την αγαπημου και τη συμπαρασταση μου επισης εχεις

kishaki mia apofasi einai ok merikes fores ponaw alla thn palevw :tongue::tongue::tongue:

tha erthei mwre k se mas ti tha kanei egw exw paragili pantos ston pelargo (akoma ekei exw mini ston pelargo xxixixiixixix) na einai k agori aaxaxxaxaxa :tongue::tongue::tongue::tongue:

kala k ena koritsi k ean me vlepw didima na einai thn kovo thn doulia iparxi istoriko asthn oikogeni h mama didimh k kamia apo ths adelfes m den exei akoma o adelfos m pali ta idia axaxaxaxa egw tha eimai h tixeri teleutea k kaliteri axaxxaxaxaax8-)8-)8-)8-):cool: (ti lew pali))

μπραβο τζινακιμου!δνεκαθομαι λεμε,κωλο δ εβαχω μεσα!περιμενω ρε συ....μεχρι 3 νοεμβιου ειναι η πητ μου,εχεικαι μια παρατσαη 4 μερε ςμετα...εκοψα τα χαπια για συσπασει ςαν και τωρα λεει και ο γιατρος κι εγω το πιστευω οτι δε θα βγαινεικαι θα παρει το μηνα του κανονικα!χιχι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...