Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!!! Με λένε Γιώτα και θέλω να σας πω κι εγώ την αγωνία μου για να με διαφωτίσετε...

Είμαι παντρεμένη 5 μήνες και αυτούς τους μήνες προσπαθούμε για μωράκι..ο κύκλος μου ήταν πάντα 28 ημερών αλλά μετά το γάμο είναι από 28-32...

Αυτό το μήνα είχαμε επαφές με τον άντρα μου ακριβώς στις γόνιμες μέρες κάθε μέρα και μετά και πριν..συνέχεια δηλαδή.

Τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα 5-9.

Στις 23-9 είχα μια τάση λιποθυμίας και από τότε έχω ανακατωσούρες, πονοκεφάλους, ζαλάδες κλπ, πόνο χαμηλά στην κοιλιά σαν περιόδου, πρησμένο στήθος και όλα τα σχετικά. σήμερα ήταν το τελευταίο περιθώριο που είχα δώσει στον εαυτό μου δια να αδιαθετήσω (αδιαθετώ πάντα πρωί) και πριν μια ώρα έκανα το τεστ φαμακείου. Βγήκε αρνητικό. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?

Καλημέρα κορίτσια,

Δέχεστε κοπέλες που προσπαθούνε για το δευτερό :confused:

Το πρώτο έκανε ενάμιση χρόνο να έρθει, και εννοείται οτι πέρασα όλα τα στάδια του είμαι δεν είμαι, και να το ένα σύμπτωμα και νά το άλλο και να το παράλλο. Και να τα τέστ ωορηξίας, και να τα τέστ εγκυμοσύνης και να οι υπέρυχοι και να οι σαλπιγγογραφίες, αααα να και η περίοδος :tongue:. Πήρα δέκα κιλά προσπαθόντας να μείνω έγκυος από το άγχος μου.

Τέλοσπάντων κάποια στιγμή ήρθε (φυσικά και δεν είχα σταματήσει να το σκέφτομαι, ίσα ίσα είχα πάρει σβάρνα όλους τους γιατρούς κτλ.)

Και τώρα το δευτερο.... που είναι??? Τουλάχιστον στο πρώτο είχαμε και ένα 6μηνο ανεμελιάς. Τώρα το άγχος ξεκίνησε από την πρώτη προσπάθεια. Τα νέυρα μου. Πλέον σημειώνω τα πάντα, από ένα πονοκέφαλο μέχρι οτι μου έσπασε το νύχι (εντάξει που λέει ο λόγος). Καμμία διαφορα τελικα.:rolleyes:

Καλημέρα και καλώς ήρθατε....

Γιωτάκι κάνε καλύτερα χοριακή...πολλές από εδώ με αρνητικά τεστ ήταν έγκυες...

Angel_mammy με άγχωσες και μόνο που περιγράφεις τι κάνεις...ηρέμησε και όλα θα γίνουν....Μη ψάχνεις συμπτώματα απλά κάνε ότι πρέπει με τον άντρα σου και θα έρθει..αυτή την φορά εύχομαι σύντομα για να μην ταλαιπωρηθείς ψυχικά κυρίως!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Δέχεστε κοπέλες που προσπαθούνε για το δευτερό :confused:

Το πρώτο έκανε ενάμιση χρόνο να έρθει, και εννοείται οτι πέρασα όλα τα στάδια του είμαι δεν είμαι, και να το ένα σύμπτωμα και νά το άλλο και να το παράλλο. Και να τα τέστ ωορηξίας, και να τα τέστ εγκυμοσύνης και να οι υπέρυχοι και να οι σαλπιγγογραφίες, αααα να και η περίοδος :tongue:. Πήρα δέκα κιλά προσπαθόντας να μείνω έγκυος από το άγχος μου.

Τέλοσπάντων κάποια στιγμή ήρθε (φυσικά και δεν είχα σταματήσει να το σκέφτομαι, ίσα ίσα είχα πάρει σβάρνα όλους τους γιατρούς κτλ.)

Και τώρα το δευτερο.... που είναι??? Τουλάχιστον στο πρώτο είχαμε και ένα 6μηνο ανεμελιάς. Τώρα το άγχος ξεκίνησε από την πρώτη προσπάθεια. Τα νέυρα μου. Πλέον σημειώνω τα πάντα, από ένα πονοκέφαλο μέχρι οτι μου έσπασε το νύχι (εντάξει που λέει ο λόγος). Καμμία διαφορα τελικα.:rolleyes:

ψιτ!~!ψιτ !~! μπουμπου μου μην το κανεις αυτο σε εσενα μεγαλο λαθος οκ συμφωνω περασες πολλα και φυσικα σε ολες τις διαδικασιες που σου εκαναν θα σου ειπαν ενα βασικο ΟΧΙ ΑΝΧΟΣ !!! μιακια γλυκα!!

κοριτσιουδια μου τα υπολοιπα μια γλυκια γλυκια καλημερα !!!!!

καλημερα!!!

το αγχος βλαπτει σοβαρα την υγεια.. και ναι βλαπτει και την συλληψη!

angel mummy προσπαθησε να ηρεμησεις κουκλα μου σε βλεπω πολυ μα πολυ αγχωμενη!

επειδη καποιες μενουν εγκυος με τον αερα που λενε δεν ειμαστε ολες ετσι!

κανε οτι πρεπει με τον συζηγο σου (οπως ειπε και η Ξανθουλα) και να ευχαριστιεσε αυτο που κανεις παιξε με το παιδακι σου και αφεσου...!!!

καλημερα κοριτσακια μου!!!

καλο χειμωνααααααααααααααααααα :mrgreen:

μπρρρρρρρρρρρρρρρ....κρυωνω σημεραααααα

Γιωτάκι καλως ορισες στην παρέα μας !!!

κανονικα ποτε περιμενεις την κοκκινοσκουφιτσα???

τις περισσοτερες φορες που περιμενω περιοδο εχω αυτα τα συμπτωματα που αναφερεις εκτος την λιποθυμικης τασης......έαν εχεις καθυστερηση ασε τα τεστ και βουρρρ για μια χοριακουλα...που ειναι και η πλεον σιγουρη ;)

angel καλως ορισες !!!!!!:mrgreen:

χαλάρωσε και μην το σκεφτεσαι....θα ερθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

πολυ σωστα σου ειπε το τρελοκομειο ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ !!!!!....τα λεω για να τα ακουω κ εγω :wink:

τα υπολοιπα κοριτσακια μου τι κανουν???

Κισααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα....αγαπακι μου τι κανεις????????......κλωτσαει η κισοκορη????

Μαρακι μου???????? το μπεμπε????

η Εφουλα???/...πως παει το πρωτακι μας???

Τζουληηηηηηηηηηηηηηηη πως πας καρδουλα μου?

Γιωργια μας??? τι κανεις???

ΛΟΥΚΟΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????

Τονια μου οβερρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :cool:

Κανενα νεο απο το Εμακι μας?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

κανενα νεο απο την Εμι ουτε στο fb την εχω πετυχει...την σκεφτομαι πολυ...!!

Εμι οποτε θες να μιλησεις εδω ειμαστε!!!

Εσυ Μαρακι καλα??

η Εφη καλα αρχισαμε και ορθογραφια!

εδω ριχνει τωρα καρεκλες!! μιλαμε καταιγιδα αστραπες και βροντες!

κανει και κατι διακοπες ρευματος...

θα ριξω ενα υπνο ολο δικο μου!!

αντε να γινει το φαγητο να ξαπλωσω...η μεση μου με πεθαινει....

κανενα νεο απο την Εμι ουτε στο fb την εχω πετυχει...την σκεφτομαι πολυ...!!

Εμι οποτε θες να μιλησεις εδω ειμαστε!!!

Εσυ Μαρακι καλα??

η Εφη καλα αρχισαμε και ορθογραφια!

εδω ριχνει τωρα καρεκλες!! μιλαμε καταιγιδα αστραπες και βροντες!

κανει και κατι διακοπες ρευματος...

θα ριξω ενα υπνο ολο δικο μου!!

αντε να γινει το φαγητο να ξαπλωσω...η μεση μου με πεθαινει....

κ εγω την εχω στο μυαλο μου....

αχ ριξε ενα υπνο και για μεναααααααααααααα

ετσι αυτα τα χουχουλιασματαααααα μ αρεσουν !!!!

δε μου λες....δουλεια πηγαινεις ακομα???

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

μια χαρά κούκλα καλημερα σε όλες. Έγραψα κάτι φάρμακα στο ικα και γύρισα. Σήμερα εχω πονοκεφαλο στομάχοπονο κάπως είμαι. στήθος πονάει αυτές τις μέρες ενοχλεί και η μέση. Αχ το μωρό ειναι 2600

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κοριτσια δεν εχω φαει μεγαλυτερη ηττα στη ζωη μου. η κατασταση ειναι γενικα πολύ ασχημη. σε καποιες εχω ηδη πει οτι παραλληλα υπαρχουν και αλλα οικογενειακα προβλήματα σε εξεληξη.

ενα μαλλον θετικο ειναι οτι μειωνεται η πιθανοτητα εξωμητριου και προσανατολιζομαστε στην παλλινδρομη. την δευτερα θα ξερω περισσοτερα. όντας πια στην κατηγορια των καθεξιν αποβολων δεν μπορω να σκεφτομαι πολυ καθαρα και αισιοδοξα. θα κανω και αλλους ελεγχους θα δώσω παλι ενα σωρο χρηματα και πολυ πιθανο παλι να μη βρω τπτ.. μη με ρωτησετε ποτε θα ξαναπροσπαθησω για παιδακι η απαντηση ειναι ποτέ. το λεω με πονο ψυχης αλλά θα εινα αβασταχτος ο πονος αν χασω και 4ο..

..αυτα ειναι τα νεα μου. ευχαριστω που με σκεφτεστε. οπως καταλαβαινετε μου ειναι δυσκολο να μπαινω συχνα για ψυχολογικους κυριως λογους.

αχ βρε Εμι πραγματικα ειμαι εδω για σενα!

αν νιωθεις καλυτερα μακρια απο το φορουμ τοτε μεινε οτι σε κανει νιωθεις καλυτερα!!

αλλα μου κανει εντυπωση στο υπερησο δεν φανηκε αν ειναι εξωμητριο?

εκανες και αλλη χοριακη??

julie δεν παω καθολου δουλεια απο την πρωτη αποκολληση στην 8η εβδ πηγα κανα 3-4 φορες και δουλεψα και μετα παλι αποκολλησεις ασε που δεν με πληρωνε κιολας οποτε οχι δεν παω....

Έμη μακάρι τουλάχιστον να βρεις αν όντως είναι κάτι ή είναι τυχαίο γεγονός....Και από εδώ περνάς όποτε ηρεμήσεις πάλι....Να είσαι καλά και μη λες ποτέ, θα δεις που θα βρεις κουράγιο πάλι!!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...