Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελεια παρτακι!!!

εμεις θα κοψουμε στην κλινικη την τουρτα πρωτα ο Θεος θα γεννησω την ιδια μερα....!!!

συγκεντρωνεται δεν μπορω να πω βεβαια εχουμε και τα μαμα θελω τοστ μαμα νερο μαμα να παω τουαλετα α μαμα τι ωρα εχει την παττυ??κτλ αλλα σε γενικες γραμμες καλα παμε...

δεν την ζοριζω και αν κανει λαθος ας πουμε σε ενα γραμμα οχ το π το κανει γυρτο της λεω βρε Εφη μεθυσε το π και παει στραβα γελαμε το σβηνουμε και μετα το κανει σωστα....ετσι την δορθωνω μεσα απο γελια δεν το παιρνει στραβα και προχωραμε...

οσο για τις μυτες και εμενα ειχε μπουκωσει αλλα την αρχισα ορους και συνηλθε...

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!! φοβος και τρομος λεει χαχαχαχαχα!!

χαχαχαχα αργησες περιμενα πιο γρηγορη ανταποκριση :tongue: :tongue:

παντως για να μην παρεξηγηθω δεν ξαναπερασα απο τις γοργονες γιατι η αποφαση για διαιτα εμεινε μονο αποφαση προς το παρον.. ισως καποια δευτερα τα ξαναπουμε απο εκει χαχαχαχαχα

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

τελεια παρτακι!!!

εμεις θα κοψουμε στην κλινικη την τουρτα πρωτα ο Θεος θα γεννησω την ιδια μερα....!!!

συγκεντρωνεται δεν μπορω να πω βεβαια εχουμε και τα μαμα θελω τοστ μαμα νερο μαμα να παω τουαλετα α μαμα τι ωρα εχει την παττυ??κτλ αλλα σε γενικες γραμμες καλα παμε...

δεν την ζοριζω και αν κανει λαθος ας πουμε σε ενα γραμμα οχ το π το κανει γυρτο της λεω βρε Εφη μεθυσε το π και παει στραβα γελαμε το σβηνουμε και μετα το κανει σωστα....ετσι την δορθωνω μεσα απο γελια δεν το παιρνει στραβα και προχωραμε...

οσο για τις μυτες και εμενα ειχε μπουκωσει αλλα την αρχισα ορους και συνηλθε...

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ πωπω συγκινηθηκαααα την ιδια ημερα!!!

Λογικο ειναι το κοριτσακι μου απο εκει που ηταν τραλαλι τραλαλο στο νηπιο τωρα πρέπει να καθησουν να διαβασουν να γραψουν... τουλαχιστον να εχει αντιληψη και ορεξη.. τα υπολοιπα θεμα συνηθειας .. καλα κανεις παιχνιδι και τα μαθηματα με το γελιο περνας πολυ πιο ευκολα πραγματα!!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχα αργησες περιμενα πιο γρηγορη ανταποκριση :tongue: :tongue:

παντως για να μην παρεξηγηθω δεν ξαναπερασα απο τις γοργονες γιατι η αποφαση για διαιτα εμεινε μονο αποφαση προς το παρον.. ισως καποια δευτερα τα ξαναπουμε απο εκει χαχαχαχαχα

περνα και ας μην κανεις ελα να τα λεμε ξερεις μερικες φορες δεν ειναι αναγκη να κανεις διαιτα αλλα μια αλλαγη στο προγραμμα διατροφης .να σου πω οτι η λεξη διαιτα μου φερνει αναγουλα δεν κανω με τιποτα αμα δε διαβαεις σε αυτα που γραφω θα δεις οτι παντα οτι φτιαχνω την διατροφη μου δεν απαγορευω τις τροφες με τιποτα απλα μειωνω καταστασεις και ποσοτητες και γενικα τρωω τα παντα και γιαυτο χανω αργα αλλα σταθερα ετσι για να σου θυμησω 24 κιλα μεσα σε 23 μηνες χιχιχιχιι!! 1 κιλο καθε μηνα :mrgreen:

διαιτα εγω παντως μετα τον θηλασμο.........

Ωραια και εγω μαζι σου... τι μονη σου απαπαπα μολις τελειωσεις εσυ με τον θηλασμο θα ξεκινησουμε :tongue: :tongue: χαχαχαχαχα οποτε εχω περιθωριο ακομη!!!

αν ολα πανε καλα 20/12 θα κανω την καισαρικη απλα παιζει και πιο νω ρις αν ομως δεν χρειαστει 20/12 θα κραταω το μπεμπακι αγκαλια και την Εφη μου και θα κοβουμε τουρτα στην κλινικη!

θελω να αγαπησει το σχολειο και ως τωρα αυτο κανω και τις πρωτες μερες ηταν ακομη πιο ζορι δεν καθοταν στο γραφειο ζοριζοταν....αλλα το πηγα χαλαρα και τωρα ειμαστε οκ ευτυχως...

περνα και ας μην κανεις ελα να τα λεμε ξερεις μερικες φορες δεν ειναι αναγκη να κανεις διαιτα αλλα μια αλλαγη στο προγραμμα διατροφης .να σου πω οτι η λεξη διαιτα μου φερνει αναγουλα δεν κανω με τιποτα αμα δε διαβαεις σε αυτα που γραφω θα δεις οτι παντα οτι φτιαχνω την διατροφη μου δεν απαγορευω τις τροφες με τιποτα απλα μειωνω καταστασεις και ποσοτητες και γενικα τρωω τα παντα και γιαυτο χανω αργα αλλα σταθερα ετσι για να σου θυμησω 24 κιλα μεσα σε 23 μηνες χιχιχιχιι!! 1 κιλο καθε μηνα :mrgreen:

σωστη σε βρισκω... το κακο ειναι οτι ειχα που ειχα τα κιλακια αλλά με την διακοπη του καπνισματος καταστραφηκα!!! απο το πρωι που θα σηκωθω μεχρι το βραδυ που θα κοιμηθω πειναωωωωωω αφου ειλικρινα εχω σκεφθει καποιες φορες να το ξαναρχισω γιατι οπως παω θα ξεχειλωσωωωωωω

Ωραια και εγω μαζι σου... τι μονη σου απαπαπα μολις τελειωσεις εσυ με τον θηλασμο θα ξεκινησουμε :tongue: :tongue: χαχαχαχαχα οποτε εχω περιθωριο ακομη!!!

οκ λοιπον εκλεισε!!

jenia 24 κιλα μπραβο θηριο!!

εγω ελπιζω να φτασω στα 55 κιλα τωρα ειμαι εγκυος και 71 κιλα μεχρι να γεννησω σιγουρα θα ειμαι 78...

Διαφημίσεις

κοριτσια την κανω να σιδερωσω κανα πουκαμισο του δ/ντη μου (του αντρα μου μην μπερδευτειτε) γιατι εχει σεμιναρια και meeting αυτες τις μερες και αλλαζει συνεχειαααααα..........

αν ολα πανε καλα 20/12 θα κανω την καισαρικη απλα παιζει και πιο νω ρις αν ομως δεν χρειαστει 20/12 θα κραταω το μπεμπακι αγκαλια και την Εφη μου και θα κοβουμε τουρτα στην κλινικη!

θελω να αγαπησει το σχολειο και ως τωρα αυτο κανω και τις πρωτες μερες ηταν ακομη πιο ζορι δεν καθοταν στο γραφειο ζοριζοταν....αλλα το πηγα χαλαρα και τωρα ειμαστε οκ ευτυχως...

Ολα καλα θα πανε!!! Τοξοτακια τα παιδια σου!!! Το καλυτερο ζωδιο λιγο τρελλαμενοι ωρες ωρες αλλά ψυχουλες εεε??

κοριτσια την κανω να σιδερωσω κανα πουκαμισο του δ/ντη μου (του αντρα μου μην μπερδευτειτε) γιατι εχει σεμιναρια και meeting αυτες τις μερες και αλλαζει συνεχειαααααα..........

χαχαχαχα καλο σιδερωμα

Φιλιαααααα

χιχιχιχι!! ιδια ημερομηνια με την αδερφουλα μου καλε γεννατε μαζι και εχει και κοριτσακι χαχαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...