Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Πήρα το χαρτί από την παιδίατρο και θα το πάμε σήμερα να μας κλείσουν δοκιμαστικό με τον προπονητή....Άντε να δούμε...Κολλάω γιατί είναι ανοιχτό αν και μου είπαν ότι είναι θερμαινόμενη η πισίνα...

μπραβο!!!!

μη σε ανησυχει....ειναι θερμαινομενη η πισινα...με το που βγαινει θα φοραει το μπουρνουζακι του ;)

απλα το δυσκολο με τις ανοιχτες πισινες ειναι οτι το χειμωνε τις μερες που θα εχει ασχημο καιρο βροχες κτλ , το παιδι θα χανει τις προπονησεις του....

δεν ξερω αν σε βολευει η περιοχη , παντως το Χαλανδρι εχει κλειστο κολυμβητηριο

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα είναι μακριά μας και αυτό που θα πάμε είναι στα 5 λεπτά....Άσε που έχουμε και παρέα εκεί σε ένα μήνα θα πηγαίνουν μαζί...Ε καλά ας χάσει και καμιά προπόνηση δε βαριέσαι...Αφού θέλει θα πάμε και βλέπουμε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μπα είναι μακριά μας και αυτό που θα πάμε είναι στα 5 λεπτά....Άσε που έχουμε και παρέα εκεί σε ένα μήνα θα πηγαίνουν μαζί...Ε καλά ας χάσει και καμιά προπόνηση δε βαριέσαι...Αφού θέλει θα πάμε και βλέπουμε...

ναι δεν το συζητω...απλα το ειπα μηπως και εισασταν κοντα ;)

η καλυτερη γυμναστικη για τα παιδια ειναι η κολυμβσηση ξανθη μου για την σωστη αναπλαση κ εκγυμναση του σωματος !!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

τι βλεπουν τα ματακια μου????????????????????????

Εμακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????????????

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!

Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :D:D:D

Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ βρε Εμυυυυ μου!!!!

ΠΟΣΟ χαρηκα να ξερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο ρε συυυυυυυυυυυυυυ.....μολις εφτιαξες τη μερα μου!!!!

πες τα ολα !!!! πως εισαι????

ο συζυξ ??? σε τι κατασταση ειαναι??? χαχαχαχαχαχχαχα

αχ ΜΠΡΑΒΟ ρε συυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :D:D:D

μαρακι μου σε ευχαριστώ παρα πολύ κοπέλα μου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου συντομα και στα δικά σου..:)

σε γενικές γραμμές είμαι καλά. όμως έχω πολύ εντόνους πόνους ρε κορίτσια σαν περιόδου.. αγχωθηκα πολύ προχτες αλλά ο γιατρός δεν έδειξε να ταράζεται οπότε ηρέμησα και γω.. χαπακονωμαι μέχρι αηδίας.. περα απο μπουσκοπαν για τις συσπασεις παιρνω σαλοσπίρ ουτροτζεσταν εβιολ καλσιβητα φολικό .. δευτερα παμε να δουμε σακο πρωτα ο θεός!! την τεράρτη παω αιματολόγο να δουμε την κατασταση του αιματος μπας και χρειαζομαι κατι περισσότερο απο σαλοσπίρ.

για την ωρα λογω των πονων μου ειπε ο γιατρός ξαλπα μεχρι δευτερα να μην το κουνησω καθόλου..

ο καλός μου πετάει απο την χαρα του και τωρα που ειναι λιγο δυσκολα με βοηθαει απιστευτα.. ο μικρός ξρει απλά οτι ποναει η κοιλιτσα τησ μαμας και ερχεται και με φιλαει συνεχεια και μου λεει πως μαγαπαει.. χτες με βοηθησε να πιω ενα ποτιρι γαλα δηλ κρατουσε το καλαμακι επειδη δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεββατικαι ειχε φωτιστει το προσωπακι του απο την χαρα του που με βοηθουσε.. μου ελεγε "σε ταίζω??¨ και γελουσαν τα ματακια του..

Διαφημίσεις

αχ μωρε τι παιδι εχεις!

εγω στην Εφη το ειπα περιπου στην 9 εβδ που ειχα ηδη ακουσει καρδια 2 φορες πιο πριν ηξερε οτι ποναγε η μεση μου...

να μην σκυβεις καθολου Εμι μου και οτι αλλο ειπαμε ναι κουκλα!

αντε και την Δευτερα θα δεις τον σακο και θα ηρεμησεις!

εμι μου τι όμορφη οικογένεια έχεις να τη χαίρεσαι και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομα. Καλημερα κούκλες

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μαρακι μου σε ευχαριστώ παρα πολύ κοπέλα μου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου συντομα και στα δικά σου..:)

σε γενικές γραμμές είμαι καλά. όμως έχω πολύ εντόνους πόνους ρε κορίτσια σαν περιόδου.. αγχωθηκα πολύ προχτες αλλά ο γιατρός δεν έδειξε να ταράζεται οπότε ηρέμησα και γω.. χαπακονωμαι μέχρι αηδίας.. περα απο μπουσκοπαν για τις συσπασεις παιρνω σαλοσπίρ ουτροτζεσταν εβιολ καλσιβητα φολικό .. δευτερα παμε να δουμε σακο πρωτα ο θεός!! την τεράρτη παω αιματολόγο να δουμε την κατασταση του αιματος μπας και χρειαζομαι κατι περισσότερο απο σαλοσπίρ.

για την ωρα λογω των πονων μου ειπε ο γιατρός ξαλπα μεχρι δευτερα να μην το κουνησω καθόλου..

ο καλός μου πετάει απο την χαρα του και τωρα που ειναι λιγο δυσκολα με βοηθαει απιστευτα.. ο μικρός ξρει απλά οτι ποναει η κοιλιτσα τησ μαμας και ερχεται και με φιλαει συνεχεια και μου λεει πως μαγαπαει.. χτες με βοηθησε να πιω ενα ποτιρι γαλα δηλ κρατουσε το καλαμακι επειδη δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεββατικαι ειχε φωτιστει το προσωπακι του απο την χαρα του που με βοηθουσε.. μου ελεγε "σε ταίζω??¨ και γελουσαν τα ματακια του..

Αχου μωρέ, αγγελούδι ο μικρός σου!!!Πολύ όμορφες εικόνες και στιγμές Εμάκι μου, χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!!!!!!Θα δεις και σάκο, και μετά θα δεις και μωράκι και θα πετάτε από την χαρά σας!!!Φιλάκια πολλά και ξεκουράσου φουλ!

6237481d19.png

Εγώ έκλεισα ραντεβού στις 19 με την μαία και στις 25 πάμε για αυχενική!! Άντε να δω το μπεμπάκι μου, να δω ότι όλα είναι καλά γιατί είναι τόσο ήσυχο και δεν με ταλαιπωρεί καθόλου, ελαχιστες στιγμές νιώθω ότι είμαι έγκυος. Ελπίζω όλα να είναι καλά...μετά την αυχενική κι αν όλα είναι και πάνε καλά σκέφτομαι και να το πω στο Πανεπιστήμιο και στον καθηγητή μου...

6237481d19.png

αχ κατευθειαν για αυχενικη θ απας?εγω 10 εβδομαδε πςου το ειδα ηταν ολοκληρο παιδακι σχηματισμενο μ ετα ολ ατου αλλ ατοσο τοσοδουλικο!!!!αχ αυτα ειναι!!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

exomitrio...

oxi bre emaki den to pistevwwwwwwwww :(:(:(:(

den xerw ilikrina ti na sou pw :(:(:(:(

lipame emaki m gliko ilikrina lipame den xerw ti na sou grapsw gia na se parigorisw grafw svinw auto kanw lipame koritsaki m poli :(:(:(

MIA MEGALI AGALITSA APO EMENA

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

exomitrio...

Δεν το πιστεύω ρε γμτ...έχω ανατριχιάσει ολόκληρη...κουκλίτσα μου γλυκιά...αγάπη μου! Δεν ξέρω τί να γράψω, τί να σου πω...μακάρι να μπορούσαμε με μια τεράστια αγκαλιά να σε κάνουμε να νιώσεις λίγο καλύτερα. Μην χάσεις την πίστη σου όμως καρδούλα μου...κι εμείς θα είμαστε εδώ για σένα.

6237481d19.png

καλα δεν το πιστευω ρε σεις!2 στ α2 και τ α2 μην πωκαι γαμω τις τυχες κοριτσια πραγματικα λυπαμαι.....δενξερω τινα πω!μι ατο τζiνακι μια η εμη....και γαμω τις τυχες δηλαδη!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...