Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

κοιτα να δεις...τωρ αθ απεριμενε ς κανονικ απεριοδο και δε θα ειχες παρει χαμπαρι....εγω καλα ρε συ,τι εξετασειθα κανει ςτωρα?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζινακη δεν ειχες ξανακανει εξετασεις??!

φολικο οξυ παιρνεις?

kalhspera maria m eixa kanei k m edose k xtes kapies alles na kanw den prolava na parw foliko ti na kano na to perno apo moni m ???

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

να το ξεκινησεις αφου εισαι σε προσπαθεια για μπεμπε ενα την ημερα φελισιν..κακο δεν κανει μονο καλο!!!

και εγω το επαιρνα απο την παλλινδρομη και μετα συνεχεια...

Με σιγουριά η διατροφή μπορεί να επηρεάσει την υγεία του μωρού ακόμη και πριν μείνετε έγκυος. Έρευνες δείχνουν ότι το φολικό οξύ είναι μία πολύ καλή λύση για την πρόληψη επιπλοκών ειδικά στις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης (π.χ. μπορεί να αποφευχθούν ανωμαλίες του νευρικού σωλήνα).

Είναι λοιπόν σημαντικό να παίρνετε αρκετές ποσότητες ακόμη και πριν μείνετε έγκυος και κατά τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης .

Το φολικό οξύ θεωρείται τόσο σημαντικό που πολλές φορές, αν και οι αναγκαίες ποσότητες μπορούν να καλυφθούν μέσω της διατροφής, ειδικά με δημητριακά, πολλοί γιατροί ενθαρρύνουν τις εγκύους να παίρνουν συμπληρώματα.

Διαφημίσεις

κορίτσια..... έκανα λάθοςςςςςςςς

ο πολύς πόνος με οδήγησε στο να πιστέψω ότι ερχεται η περιοδος απο στιγμή σε στιγμή αλλαααααά...

είναι πόνος εγκυμοσύνης!!!!!!!!!!! η χοριακή ήταν 17 χαμηλή μεν αλλά θετική 3 ήμερες πριν την καθυστέρηση.. έκανα μια επαναληπτική και αύριο θα έχω το αποτέλεσμα.. κάντε μια προσευχούλα και για μένα να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά. σας φιλώ όλες ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε!!! :)

τζινακι το επόμενο θα έρθει για να μείνει.εμι μου μακάρι κούκλα!στο εύχομαι. Συγχαρητήρια ήμουν σίγουρη. Περιμένουμε την καινούρια χοριακη.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα.

Τζίνα κοπέλα μου εύχομαι όλα καλά να πάνε την επόμενη φορά και να βρεις κάποια άκρη τι γίνεται με τις εξετάσεις.....Άλλη φορά υποσχέσου πως θα περιμένεις καθυστέρηση και μετά θα πηγαίνεις για χοριακή όχι τίποτα άλλο τώρα δεν θα το καταλάβαινες.Οι βιοχημικές είναι σύνηθες φαινόμενο αλλά δεν τις καταλαβαίνουμε λόγω του ότι τελειώνουν πολύ νωρίς...

Έμη με το καλό κορίτσι μου άντε με μεγάλη χοριακή σήμερα......Όλα καλά να πάνε και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη....Να μας ενημερώσεις....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα σας ευχομαι μια πολυ ομορφη μερα !!

και οσες ειναι εγκυουλες καλη πορια και οσες κοπελες προσπαθουν ο μηνας που ερχεται να βρεθει σε ολες ενα μικρο σπορακι που θα γινει ενας μπομπιρας η μια ζαργανα που θα τους κινηγαται τα επομενα χρονια της ζωη σας .

φιλακια γλυκα γλυκα !!!!

καλημερα κοριτσακια μου και δυσαρεστα και ευχαριστα βλεπω Εμακι μου τα συγχαρητηρια μου Τζινακι μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα εγω την Πεμπτη εχω ραντεβου με τον γιατρο στο νοσοκομειο και θα σας ενημερωσω για οτι μου πει για την μικρη

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Κουκλες γεια σας και απο εμας !!!

Τζινακι πολυ λυπαμε για οτι σου συνεβηκε, ευχομαι συντομα τα καλυτερα

Εμακιιιιιιιιιιιιι μπραβο συγχαρητηρια κοπελλα μου ευχομε μια μεγαλη χοριακη για σημερα !!!!

Μαρακι μου πηγες στον γιατρο ποτε θα πας?? τον πηρες να του πεις για τα πονακια που ενιωθες????

Κισακι τι γινετε τι κανει η μπουμπου σου ????

Μπαμπακι μου δωστου να καταβει αυτον ον μηνα και τον επομενο να χεις καθυστερηση 9 μηνες σου ευχομαι !!!!!!

Μινακι μου ευχομαι ολα περαστηκα με το ζουζουνακι σου !!!

Αγγελικουλλα Ξανθη Τονια Μαρκοτ πολλα πολλα φιλακια !!!!

Εμεις πηγαμε στν ντοκτορ ολα καλα δοξα τον θεο μεγαλωνουμε κανονικα ειμαστε 1800 και κατι και 43 εκατοστα. Πρωτα ο θεος θα γεννησουμε με καισαρικη το πρωτο δεκαημερο Νοεμβριου (προγραμματισμενα ) αυτα τα νεα μας ....επισης εχουμε πολλα μαλλια λεει ο ντοκτορ να παρω και βουρτσα στο μαιευτηριο !!!!

Φιλακια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

axaxaxa μαλλαιρη η μικρη???μπουκλες μπουκλες?γεωργιτσ αμου...γιατι καισαρικη?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...