Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

signomh ilikrina sas thn exw xalasei alla pistepsteme eimai na skasw den antexw allo

ΜΗν το ξαναπεις αυτο!!!....;););)

δεν μας χαλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

den exw skopo na paw k oute tha kanw kati na ths alaxw ta miala alla k nas sas pw k kati akoma oi doikoi m menoun eparxia eimai monh m edw me ton antrouli m thn palevoume se kathe diskolia alla vre koritsia den antexw allo kathe mhna ta idia k ta idia h akatanomasth panta deinei to parwn eimai 31 k den exw kataferei tpt oi adelfes 28 h mia 3 paidia twra dld to trito h 26 h allh k exei ena oloi m lene ti tha geinei kanena mwraki exoume olo auto akouw den antexw allo to paizw aneth mprosta tous tha doume twra pantreutikame tha doume k apo mesa m kegome k dagonome na mhn pw tpt pio varh eleos pia me to diko to m@@@@ni ta asxolounte oloi(sori gia to lexilogio m alla thelw na ta pw tha skasw) eleos pia ean exeis k ean exeis to pane

ρε αστους να λενε οτι θελουν μην εισαι χαζη εσυ και ο αντρας σου να ειστε καλα αντε πια ολοι καλοθεληταδες πως μου την δινουν ρε παιδι μου και λοιπον 31 εισαι τι νομιζεις οτι μεγαλωσες??????????????? αντε ηρεμησε και θα δεις θα ερθει απο εκει που δεν το περιμενεις!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

τζουλακι ομορφο διαλειματακι δειαλειματακι????????????????????

Είμαι απογοητευμένη με μία εργασία, τα έλεγα χθες και στα κορίτσια...ελπίζω να μου έρθει κάποια στιγμή η πολυπόθητη ιδέα.

Να σε ρωτήσω που είσαι κι εγκυούλα, με ποναέι πάρα πολύ το στήθος μου και οι ρώγες έχουν πεταχτεί προς τα έξω, αυτό σημαίνει κάτι?? Το ξέρω ότι δεν πρέπει να ψάχνω συμπτώματα, αλλά σήμερα ψιλοανακατεύομαι κιόλας κι λέω μπας και...ουφ, θα τρελαθώ, μία η κλεσούρα 3 εβδομάδες με τις εξετάσεις, μία η αναμονή για αυτό...δεν την παλέυω...

6237481d19.png

μπααααα το νιωθω μου ερχεται........δεν πειραζει ομως next time και για μενα:(:(:(

για κανε τη γνωστη διαδρομη προς τουαλετα μερια ...να δουμε !!!;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ελά μωρέ σιγα ....δεν εχεις κανα μπισκοτακι (απο αυτα που σου στελνει η πεθερα) καβατζα????? :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχα θα του δωσω και φουντούκια

(τι ωραία! απέκτησα τόσες φίλες ξαφνικά)

Διαφημίσεις

τελικα ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ?

Α ΡΕ...ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!

ginaki.... χαλαρωσε κοριτσι μου..μην ακους κανεναν!!! και η οικογενεια σου κοντα να ηταν θα σε αγχωναν κι εκεινοι,με καλη προθεση.

εμενα για να καταλαβεις ειπε η πεθερα στην συνυφαδα οτι ο καλος μου καποτε, στα 18 ειχε αφησει εγκυο μια κοπελα... θελοντας να πει,Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΕΡΟΣ!! ΜΗΠΩΣ Η ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

τι σκας? μλκς θα λενε ΠΑΝΤΑ!!!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΣ@ΥΜΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ??

(ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ,ΜΟΝΟ ΜΙΑ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ)

Είμαι απογοητευμένη με μία εργασία, τα έλεγα χθες και στα κορίτσια...ελπίζω να μου έρθει κάποια στιγμή η πολυπόθητη ιδέα.

Να σε ρωτήσω που είσαι κι εγκυούλα, με ποναέι πάρα πολύ το στήθος μου και οι ρώγες έχουν πεταχτεί προς τα έξω, αυτό σημαίνει κάτι?? Το ξέρω ότι δεν πρέπει να ψάχνω συμπτώματα, αλλά σήμερα ψιλοανακατεύομαι κιόλας κι λέω μπας και...ουφ, θα τρελαθώ, μία η κλεσούρα 3 εβδομάδες με τις εξετάσεις, μία η αναμονή για αυτό...δεν την παλέυω...

αντε βρε julie μου κανε εσυ το θαυμα σου ετσι για να μας βγει το 2009 καλα βρε αδερφε....ουφ!!!

xpcZp2.png

λοιπον τζινακι μπορεις ολα αυτα να τα πεις πουθενα αλλου?? ΟΧΙ εμεις ολες τις μ@@@@ς που μας ερχονται στο κεφαλι μπορουμε να τις πουμε πουθενα αλλου ΟΧΙ ε τοτε ολες για μια και μια για ολες το μοτο μου για σημερα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μπααααα το νιωθω μου ερχεται........δεν πειραζει ομως next time και για μενα:(:(:(

καλα αν δεν ερθει ομως μεχρι το απογευμα αντε καμια βολτα να σου αδειασουν λιγο αιματακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...