Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε ναι σημερα χλωμο με βλεπω δεν την παλευω...αλλα ρε γμτ εχω πολυ εντονη πιεση χαμηλα και πονακια και ανυσηχω καταλαβες...τεσπα θα δω τι θα κανω γιατι ετσι και αλλιως 10 μιση με 12 μιση κανει ιατρειο τις αλλες ωρες ειναι κλινικη ο γιατρος οποτε δεν νομιζω να προλαβω γιατι και 12 κ 25 πρεπει να παρω και την Εφη απο σχολειο

Διαφημίσεις

ναι ξερετε εχουμε επισχεση εργασιας μπουρου μπουρου οκ του λεω δεκτο αλλα το παιδι εχει προβλημα αν δεν ελεγε η παιδιατρος να σας παρω δεν θα σας επαιρνα.... καλα ελατε να δουμε το παιδι και μετα ομως θα πρεπει να κανετε λιγη υπομονη.... οκ υπομονη θα κανω δες εσυ το παιδι και μετα εγω κανω υπομονη

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

KALHMERA KORITSIA TELIKA TO MPEMPAKI DEN TA KATSFERE VIOXIMIKI HTAN PEIGA XTES TO VRADI STO NOSOKOMIO POU HTAN O GIATROS M K M EDOSE EXETASIS NA KANO A DOUME TI GINETE K DEN TA KRATAW AUTA TA NEA M MINAKI DEN SE XEXASA DEN EXW KANENA NEO APO THN XADELFI

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

KALHMERA KORITSIA TELIKA TO MPEMPAKI DEN TA KATSFERE VIOXIMIKI HTAN PEIGA XTES TO VRADI STO NOSOKOMIO POU HTAN O GIATROS M K M EDOSE EXETASIS NA KANO A DOUME TI GINETE K DEN TA KRATAW AUTA TA NEA M MINAKI DEN SE XEXASA DEN EXW KANENA NEO APO THN XADELFI

οχι οχι ρε γμτ!!!

γιατι ρε γμτ!!!

ρε τζινακιιιιιιιιιιιι...δεν τοπιστευω ρε συ!!!!δνεξερω τι ναπω ειλικρινα!λυπαμαι πολυ!μα παρα πολυ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

DEN PEIRAZI VRE KORITSIA OLA KALA THA PANE THA KANO THS EXETASIS K VLEPOUME ESEIS PWS EISTE EGIOULES??? MHN STENAXORIESTE DEN KANEI APLA ITHELA NA SAS ENIMEROSO

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...