Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δενξερω ρε συ,η μαμαμου ελισαβετ, η μαμα του αρετη και τ α2 μου αρεσουν αυτο ςπροτιμαει το ελισαβετ,αλαλ ακομη δενξερουμε φυλο ξεχασες???????αχαχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εμακι κουραγιο κουκλιτσα και με το καλο ευχομαι οτι ειναι να γινει να γινει για καλο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

τιποτα!!!ολα ασπρα,κιτρινα πορτοκαλι,πρασινα...!μαι χαρα!τα ροζουλια θα πλακωσοιυν μετα!με το ζορι κραταω μια φιλη να μη μου φερει απο τωρατη ροζ καλαθοπυνα και τα κοριτσιτσικα φορεματακια!!!!αχαχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

σουπερ!κι αυτο π τοπολυ ροζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ...μου καθεται καπως!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

η αληθεια ειναι και μενα αυτο το τυπικο ροζ γαλαζιο δεν με ενθουσιαζει και πολυ...

εχω φαει κατι κλωτσιες τωρα αλλο πραγμα....θελω να κανω και μπανιο και βαριεμαι θανασιμα...........

Καλησπέρα αγάπες μου!!! Είχα ψιλοεξαφανιστεί αλλά σήμερα είχα την υποστήριξη της διπλωματικής μου κι έτσι έπηζα τις τελευτείες μέρες να την ετοιμάσω! Αλλά όλα οκ!!!!!

Κατ'αρχάς Τζινάκι συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!Εύχομαι όλα να πάνε κατευχήν και σε 9 μήνες να κρατήσεις το θαυματάκι σου αγκαλίτσα!!

Κισάκι σε διάβασα αγχωμένη τις προάλλες, κουκλίτσα μου μην ανησυχείς, όλα μα όλα θα πάνε καλά! Τί σου έμεινε τώρα άλλωστε?? Σε λίγες μέρες θα κρατάς την κορούλα σου!!!!!!!!!Όλα σουπερ θα πάνε!

Μινάκι μου ακόμα ταλαιπωρείται το μωρό σου? Αχ, περαστικά και εύχομαι σύντομα να ξεμπερδέψετε!

Εμάκι μην απογοητεύεσαι, εγώ δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα, μέχρι να σου έρθει ποτέ δεν ξέρεις. Κι αν δεν έκατσε τώρα, θα κάτσει τον επόμενο μήνα!!Είσαι τόσο γλυκιά που ο πελαργός σίγουρα δεν θα μπορέσει να μην σε επισκεφτεί!!

Μαριαεφάκι μου κλωτσάει το μπεμπάκι ε? Πωωωω, πώς αντέχεις να μην μαθαίνεις φύλο?? Πραγματικά σε θαυμάζω!!!

Πού είναι το πορτοκαλάκι μας? Περιμένουμε νέα σου αγάπη μας γλυκιά!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

μινα μου τι εγινε με την μικρη??

μαρακι πορτοκαλακι μου ελπιζω να κανεις εμετους και να μην ερθει η κοκκινη επισκεψη(ποιος την καλεσε κιολςας??)

τζουλακι μου να μην τρεχεις σαν την παλαβη μην ξεχνας εχεις μια καρδουλα μεσα σου μικρη μικρη!! το ειπατε σε γονεις??

καλημερα κοπελιες ακομα τιποτα ακομα απεργια κανουν οι γιατροι την Δευτερα το πρωι θα παρω παλι να δω μπας και καταφερουμε τιποτα ασε και με εχουν πιασει τρελα νευρα με αυτην την υποθεση

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Αυτο να κανεις μινακι γιατι μου φαινετε οτι θα αργησεις να βγαλεις ακρη εκει.

γιατι δεν παιρνεις στο παιδων να κλεισεις ραντεβου στα εξωτερικα ιατρεια?αν παρεις και χαρτι απο τον παιδιατρο σας οτι το χρειαζετε το χειρουργειο ισως να κανεις και πιο γρηγορα την δουλεια σου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...