Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καρδουλα μου μην σε παιρνει απο κατω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κοιτα την δικη σου την ζωη αυτα που σε κανουν ευτυχισμενη και να σου δωσω μια συμβουλη???? κρατα την ζωη σου μονο για σενα και την οικογενεια σου δεν χρειαζετε κανεις να ξερει αν προσπαθεις η οχι!!!!!!!!!!!!! εγω αυτη την τακτικη ακολουθω και νομιζω εχω γινει καλυτερος ανθρωπος εγω δεν το εχω πει σε κανεναν εκτος απο τις οικογενειες μας οτι ειμαι εγκυος γιατι να το ξερουν??????? δεν νομιζω να σε πονεσουν το ιδιο

Συμφωνώ απόλυτα!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

KANTO,θα ξεσπασεις και θα νιωσεις καλυτερα....

δεν ειναι κακο....

εμενα μη βρισεις μονο, δεν αντεχω αλλα μπινελικια!! :mad:

καλά αν διαβασει ''τα καμμωματα'' σου....των προηγουμενων ημερών.... βλέπω να σε μπινελικλωνει και η Τζινα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

ΟΚ συμφωνω 100000000%%%%% με μουμου...

den exw skopo na paw k oute tha kanw kati na ths alaxw ta miala alla k nas sas pw k kati akoma oi doikoi m menoun eparxia eimai monh m edw me ton antrouli m thn palevoume se kathe diskolia alla vre koritsia den antexw allo kathe mhna ta idia k ta idia h akatanomasth panta deinei to parwn eimai 31 k den exw kataferei tpt oi adelfes 28 h mia 3 paidia twra dld to trito h 26 h allh k exei ena oloi m lene ti tha geinei kanena mwraki exoume olo auto akouw den antexw allo to paizw aneth mprosta tous tha doume twra pantreutikame tha doume k apo mesa m kegome k dagonome na mhn pw tpt pio varh eleos pia me to diko to m@@@@ni ta asxolounte oloi(sori gia to lexilogio m alla thelw na ta pw tha skasw) eleos pia ean exeis k ean exeis to pane

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

εσυ μη μιλας για ορμονες γιατι οι δικες σου ειναι στα υψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα παλιοκοριτσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπααααα το νιωθω μου ερχεται........δεν πειραζει ομως next time και για μενα:(:(:(

xpcZp2.png

ρε κορίτσια διώξτε με... θα έρθει ο άντρας μου και θα βρεί άδειες κατσαρόλες

:oops:

ελά μωρέ σιγα ....δεν εχεις κανα μπισκοτακι (απο αυτα που σου στελνει η πεθερα) καβατζα????? :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

θα βαλω ταξη εδω μεσα!

αντε....επιτιμη προεδρο δεν με κανατε?!?!?

αντε!!!

για συγκεντρωθειτε και καντε κανα σεξ!!!

Αν κάνω εδω μέσα σεξ moumou... δεν θα ειναι με τον άντρα μου... Εισαι σιγουρη οτι θέλεις να γίνει ετσι????

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...