Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Μπραβο ρε μωρο μου λες να ηθελε το μπεμπε να ειναι νομιμο :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:χαχαχαχαχαχαχαχα

Καλα ειναι ο μικρος μια χαρα... εγω κουραστηκα πολυ αυτη την εβδομαδα με την δουλεια...

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κάνουν τι νεα γιατι δεν σας εχω διαβασει καθολου

λες???....τς τς τς ...τι τυπικο μωρο θα εχω????!!! χαχαχαχαχαχαχχααχα:tongue::tongue::tongue:

ελα ηρθε το σ/κ....για χαλαρωση και παιχνιδια με τον Κωσταντινουληηηη :D

η Γιωργια μας καλα ειναι....1500γρ ο κοριτσαρος!!!

η Κισα μας καλα...απο οτι εχω καταλαβει δεν πηγαινει δουλεια και εισναι σπιτακι

το μαρακι μας καλα...η Εφουλα ξεκινησε σχολειο

ο λουκουμας εξαφανισμενος

η μαργκοττ μας μπηκε και ειπε οτι ειναι καλα

η Εμυ μας παιδευεται με ενα διαγωνισμο

το Μινακι δεν μπαινει....απεχει για λιγο

η Ξανθουλα μας καλα

η Μουμου εξαφανιζολλλλλλλ

εγω κα Κουκοβικου...πλεον ...αυριο εχουμε επετειο 1 βδομαδα :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχαχα.....ακομα δεν μπορω να βαλω μπουκια...προσπαθω γιατι θα πεσω κατω.....προχθες η ζυγαρια εδειχνε 46....δεν τολμαω να ανεβω ξανα..... :(:(:(....αυταααααααααααααααααααααα :D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τόνια μου, γειαααααααααααα!!

Μια χαρα ειναι η κόρη μου. Προνήπια φέτος και μπαλλέτο!!! (ειμαι μια συγκινημένη και περήφανη χαζομαμά)!!

Ο γιος σου πώς είναι???

Μαράκι, γειαααααααα!!!

Κάνε υπομονή μέχρι τις 23/9 και μετά ελπίζω να ακούσουμε κι άλλα ευχάριστα +++=!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαα καλα κάνεις Αχ ψυχη μου ξεκινήσατε!!! και μπαλετο!!! πωπω για πες ολα καλα? πως της φάνηκε?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Τόνια μου, γειαααααααααααα!!

Μια χαρα ειναι η κόρη μου. Προνήπια φέτος και μπαλλέτο!!! (ειμαι μια συγκινημένη και περήφανη χαζομαμά)!!

Ο γιος σου πώς είναι???

Μαράκι, γειαααααααα!!!

Κάνε υπομονή μέχρι τις 23/9 και μετά ελπίζω να ακούσουμε κι άλλα ευχάριστα +++=!!!!!!!!!!!!!!!!

καλως το κοριτσι μας!!!!

μπαλλετο εεε???????.....θελω μια φορα που θα πας στο μαθημα να μου πεις τι ακριβως κανουν....θυμισε μου ποσο ειναι η μικρη????....θελω να σου πω 2-3 πραγματακια να προσεξεις για το μπαλλετο σε σχεση με την αναπτυξη του σωματος της μικρης ;)

λες???....τς τς τς ...τι τυπικο μωρο θα εχω????!!! χαχαχαχαχαχαχχααχα:tongue::tongue::tongue:

ελα ηρθε το σ/κ....για χαλαρωση και παιχνιδια με τον Κωσταντινουληηηη :D

η Γιωργια μας καλα ειναι....1500γρ ο κοριτσαρος!!!

η Κισα μας καλα...απο οτι εχω καταλαβει δεν πηγαινει δουλεια και εισναι σπιτακι

το μαρακι μας καλα...η Εφουλα ξεκινησε σχολειο

ο λουκουμας εξαφανισμενος

η μαργκοττ μας μπηκε και ειπε οτι ειναι καλα

η Εμυ μας παιδευεται με ενα διαγωνισμο

το Μινακι δεν μπαινει....απεχει για λιγο

η Ξανθουλα μας καλα

η Μουμου εξαφανιζολλλλλλλ

εγω κα Κουκοβικου...πλεον ...αυριο εχουμε επετειο 1 βδομαδα :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχαχα.....ακομα δεν μπορω να βαλω μπουκια...προσπαθω γιατι θα πεσω κατω.....προχθες η ζυγαρια εδειχνε 46....δεν τολμαω να ανεβω ξανα..... :(:(:(....αυταααααααααααααααααααααα :D

Ευχαριστω κυρια κουκοβικου για την ενημερωση...

Με τον λουκουμα μιλησα εγω προχθες ειναι μια χαρα, λογω σακχαρου ο παιδαρος ειναι λιγο μεγαλος και μαλλον μεσα Νοεμβρη(??) νομιζω πωπω αλτσχαιμερ επαθα θα γεννησει με καισαρικη. Ειναι σε αδεια πλεον, ψωνιζει ανελεητα για τον τζουνιορ.. τωρα θα σε πεθανω.. του πηρε προχτες παπουτσια αγκαλιας all star!!!

Ευχαριστω κυρια κουκοβικου για την ενημερωση...

Με τον λουκουμα μιλησα εγω προχθες ειναι μια χαρα, λογω σακχαρου ο παιδαρος ειναι λιγο μεγαλος και μαλλον μεσα Νοεμβρη(??) νομιζω πωπω αλτσχαιμερ επαθα θα γεννησει με καισαρικη. Ειναι σε αδεια πλεον, ψωνιζει ανελεητα για τον τζουνιορ.. τωρα θα σε πεθανω.. του πηρε προχτες παπουτσια αγκαλιας all star!!!

χαχαχαχαχχαχαχα...για σενα θα ειμαι παντα ο πρακτωρ 008 :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχα....ρε το λουκουμαααααααααααα :D:D:D

μπαλλα του μπασκετ του πηρε ή οχι ακομα??? :tongue::tongue::tongue:

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ΤΙ ωραια !!!!!!!

να της δωσεις πολλα πολλα φιλια και να της πεις οτι τη σκεφτομαστε!!!! :D

σε αφηνω 007....μπας και παρω το δρομο για το σπιτακι μου να ξεραθω λιγο :tongue:

φιλια πολλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα....οβερρρρρ

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχχαχαχα...για σενα θα ειμαι παντα ο πρακτωρ 008 :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχα....ρε το λουκουμαααααααααααα :D:D:D

μπαλλα του μπασκετ του πηρε ή οχι ακομα??? :tongue::tongue::tongue:

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ΤΙ ωραια !!!!!!!

να της δωσεις πολλα πολλα φιλια και να της πεις οτι τη σκεφτομαστε!!!! :D

σε αφηνω 007....μπας και παρω το δρομο για το σπιτακι μου να ξεραθω λιγο :tongue:

φιλια πολλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα....οβερρρρρ

αααα ενταξει γιατι δεν μπορω τις τυπικοτητες :tongue::tongue: :tongue:

Φιλια πολλα Καλο σ/κ χαιρετισμους στον συζυγο χαχαχαχαχαχα

μπούκιτσα πόσο χάρηκα με το καλό κορίτσι μου. Να μπαίνεις να μας λες τα νέα. Τονίνο φιλάκια κούκλα. Μαρακι εύχομαι κι από σένα να ευχάριστα σύντομα.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

Εγώ καλά, φαντάζομαι δηλαδή, θα κάνω να δω το μπεμπάκι μου τώρα 5-6 εβδομάδες, πραγματικά αναρωτιέμαι πώς θα αντέξω, θα με φάει η αγωνία!!!!

Πορτοκαλάκι μου μακάάάάάάάάάάρι κουκλίτσα μου γλυκιά!!!!!!!!!!!!Χαχαχαχαχαχαχα, όντως θα βγει πολύ τυπικό το μωρό σου, χιχιχιχι, ήθελε να παντρευτείτε πρώτα!!Εύχομαι ολόψυχα από βδομάδα να ακούσουμε τα πιο ευχάριστα νέα!!!!

Μπουκίτσα μου γλυκιά πολλά πολλά πολλά συγχαρητήρια καρδιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Όλα θα πάνε τέλεια, να μην ανησυχείς και να μην αγχώνεσαι καθόλου, άλλωστε έχες περάσει το πιο "επικίνδυνο" στάδιο!!!Πολλά φιλάκια στην κοιλίτσα γλυκιά εγκυούλα!!

Γεωργία, Μαριαεφάκι, Κισάκι, Αγγελικούλα χαίρομαι να μαθαίνω πως τα μωράκια σας μεγαλώνουν κανονικά!!

Εμάκι καλή επιτυχία στον διαγωνισμό, να δεις που τώρα που έχεις αφιερωθει σε κάτι άλλο, τσουπ θα σκάσει μύτη και το δεύτερο μπεμπέ!

Μαργκοτάκι, Τόνια, Ξανθούλα μου φιλιά πολλά και σε εσάς και στα παιδάκια σας!!!

6237481d19.png

καλως το κοριτσι μας!!!!

μπαλλετο εεε???????.....θελω μια φορα που θα πας στο μαθημα να μου πεις τι ακριβως κανουν....θυμισε μου ποσο ειναι η μικρη????....θελω να σου πω 2-3 πραγματακια να προσεξεις για το μπαλλετο σε σχεση με την αναπτυξη του σωματος της μικρης ;)

Μαράκι η κούκλα μου ειναι 4 χρονών και 4 μηνών... Στο πρώτο μάθημα ήμουν εκεί αλλα τη μισή ώρα την πέρασαν σε παιχνίδια γνωριμίας και μετά έκαναν λίγη ώρα αυτοσχεδιασμό με μουσικούλα. Θα σου πω αν περάσουν λίγα μαθήματα!!!

Πες μου όμως κι εσύ τις πολύτιμες συμβουλές σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια!

μαρακι μου θα εχεις ενα νομιμο μωρακι!!!!χιχιχ!!

μπουκι μου να σου ευχηθω και απο εδω κουκλα μου!!με το καλο να παρεις το μωρακι αγκαλια! αληθεια θα φαμε κουφετα?

μαργκοτ μου αντε καλη αρχη σε ολα!

τζουλακι χαλαρα θα το πας μην μου αγχωνεσαι! το νινακι σου μια χαρα θα ειναι!

μεγαλωνει με αγαπη και φροντιδα!

εμεις παλι απο τις 6 μεχρι τις 8 τρεχαμε στα βιβλιοπωλεια κοριτσια πωπω και δεν τελειωσα κιολας αυριο θα παω Jumbo (ε να γλυτωσω και τιποτα) σημερα 40 ευρω εδωσα ....και δεν πηρα ουτε τα μισα...

αυτα!

αα και τελικα δεν θα παμε κολυμβητηριο γιατι εχει μονο ανοικτη πισινα και φοβαμαι μην μου κρυωνει και με το μωρο στο σπιτι και το σχολειο μην εχουμε προβλημα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες....

Μπούκι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου.....Να έχεις ένα πολύ καλό υπόλοιπο και ένα υγιές μωράκι.....Να μπαίνεις να μας λες νέα σου....

Τζουλάκι κάνε υπομονή τίποτα δεν είναι θα περάσουν οι εβδομάδες...Δεν κάνει να κάνουμε και συχνά υπερήχους αν δεν υπάρχει πρόβλημα...όλα καλά θα πάνε....

Μαρία έφη εγώ χαλάω τόσα για να του πάρω υλικά για το σπίτι οπότε νορμαλ το βλέπω....Καλά ψώνια σήμερα....

Φιλάκια σε όλες σας...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ναι φετος Ξανθη μου ειναι τα πιο λιγα που δωσαμε! 80 ευρω συνολο!

μια χαρα! αν σκεφτεις οτι περσι ειχαμε δωσει 180 ευρω και στην μεση της χρονιας ξαναπηραμε...

αλλα ολοημερο νηπιαγωγειο ειναι αυτο!

αλλα τι επαθα μεσα στο jumbo...ΔΕΝ ειχανε κλιματισμο ουτε εξαερισμο ειχε καποιο προβλημα μας ειπαν και κοντεψα να λιποθυμησω κανα 2 φορες!

μου σπασανε τα νευρα!!!γκρρ! και δεν θα πηγαινα αλλα τι να κανω που η πεθερα μου ηθελε να παμε εκει!

kalhspera kopelies pws eiste ola kala?

maraki na zisete k sou euxome ena moraki grigora

tzoulaki sinxaritiria kopela m na exeis mia telia egimosini

kishaki ante me to kalo na deis thn mpoumpou sou ola kala tha pane

ean xexasa kamia sori na eiste kala

egw koritsakia kala eimai diakopes den peiga alla den empena sto forum ithela ligo na xexasto eixa kapies disarestes stigmes oxi apo edw mesa me sas alla genika se mena k stous giro m moraki akoma tpt to exw paratisi to thema den entexa allo me elpides kathe mina to exo afisi ekei pou aniki ston theo kata ta alla kala as poume :(:(:(:( tha mpo kapia stigmh ean sas petixo na ta poume kalitera

EUXOME SE OLES SAS NA PETIXETE AUTO POU THELETE ENA MORAKI

FILIA SE OLES SAS :P:p:p

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

καλησπερα!!

Μαράκι μου να ζήσετε! να είσαστε πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι!

Τζουλάκι, χαίρομαι πάρα πολύ :))))))) εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσήνη.

Boukie μπράβο κοριτσάκι! με το καλό!!!!

Είχα μέρες να μπω και μόλις έμαθα τις νέες μέλουσες μανούλες χαρηκα παααααρα πολύ..

αχ... μακαρι να είμαστε όλες μεχρι τα Χριστούγεννα.

κοριτσάκια καλό βράδυ, θα προσπαθήσω να μπω κανένα πρωί απο τη δουλειά να σας πετύχω μέσα(αν και είναι λίγο δύσκολο).

φιλακια πολλά σε όλες σας!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...