Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμακι καλη επιτυχιααααααααα

ευχαριστώ πολύ κισα μου.. αν και οι αρχιτεκτονικοι διαγωνισμοι είναι μια περίεργη ιστορία, πολλές φορες υπάρχει νικητής πριν ακομα κανει την μελέτη (!).. εν τουτοις δινω τον καλύτερο εαυτό μου.. και είναι και πολύ καλο για το βιογραφικο μου...

ωραιο αβαταρρρρρρρρρρρρρρρρ!τον ειπε η σπιτονοικοκυρ αμου οτι ειμια εγκυος και λεεο σοβαρα?εγω νομιζα οτι ειναι οντρη!γιατι δ εμου το ειπε?μα ρ εκοσριτσια στον 8ο δε φαινεται πια?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ωραιο αβαταρρρρρρρρρρρρρρρρ!τον ειπε η σπιτονοικοκυρ αμου οτι ειμια εγκυος και λεεο σοβαρα?εγω νομιζα οτι ειναι οντρη!γιατι δ εμου το ειπε?μα ρ εκοσριτσια στον 8ο δε φαινεται πια?

ευχαριστώ!!!!!! οι τουλιπες ειναι το αγαπημενο μου λουλουδι!

ΑΑΑΑΑΑΑ δεν παει καλα ο ανθρωπος!!! εμ βεβαια αν κοιταει στον καθρεπτη και βλεπει πιπινια!!!! τουλαχιστον σταματησε το καπνισμα?

Διαφημίσεις

ναι οταν του ειπε η σπιτονοικοκυρα οτι ειμαι εγκυος αναψε και βγηκε εξω

!μολις εφυγε,το κεφαλιμου κουδουνι!εφαγα καιμια σοκολατα μαλτιτολης.....για διαβητικους

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

οχι καμαρι μου...επιτηδες το ειπε ο βλαχος....επειδη λιμπηστηκε τη μπριζολα σου χαχαχαχχαχαχχαχα :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μπουυυυυυυυχαχαχχχαχαχαχα!δεν τη δινω λεμε,για φαι σκοτωνω ετσι οπως στερουμαι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Kαλημεραααααααααααααααααααααα κοριτσακιααααααα :D

Μαργκοττακι μου καλοοοοοοοοοοοοοοοοο που εισαι???

τι κανεις?????

Οι εγκυούλες μας τι κανουν????...κλωτσανε τα μπεμπε????? :D:D:D

να σαι καλα μαργκοτακι πως και πως το περιμενω....μαρακι μου πως εισαι?σημερ μερ ημαξε,εβλεπα εφιαλτη οτι εξαφανιστηκε η κοιλια κι εχασα το μωρο ,και στον υπνομου τελικα ειχα γυρισει μπρουμυτα κι αυτο κλωτσουσεεεεεεεεεεεε

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Κουκλες γεια σας και απο εμας!

Κατ αρχην Μπαμπακι μου σου ευχομαι ολοψυχα ιον ανθοσπαρτον και συντομα 3 !!!!

Τα νεα μας ειναι καλα δοξα τον θεο η μικρη μεγαλωνει μια χαρα λεει ο ντοκτορας την Δευτερα που μας ειδε ειμαστε 1500 γραμμαρια και 41 εκατοστα γυναικαρες, και αρχισαμε να κανουμε και τα πρωτα μας ψωνια σε ρουχαλακια...εχει πολυ πλακα και πολυ συγκινιση φυσικα !!!!

Πολλα πολλα φιλακια σε ολα τα κοριτσακια Κισακι , Μαρακι, Μπαμπακι, Εμακι, Μινακι Τονια Αγγελικουλλα Τζιουλακι ,Μαρκοτ και Ξανθη διαβαζω τα νεα σας απλα λιγο το δυκτιο (χαλια) λιγο ο χρονος που δεν εχω δεν πολυ καταφερνω να γραφω !!!!!

Καλο Σαββατοκυριακο τσουπρες πολλα φιλακια και πολυ καλα να περνατε

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

να σαι καλα μαργκοτακι πως και πως το περιμενω....μαρακι μου πως εισαι?σημερ μερ ημαξε,εβλεπα εφιαλτη οτι εξαφανιστηκε η κοιλια κι εχασα το μωρο ,και στον υπνομου τελικα ειχα γυρισει μπρουμυτα κι αυτο κλωτσουσεεεεεεεεεεεε

α ρε Κισααααααααααααααααααααα :tongue:...γιατι τη στριμωχνεις την κισοκορη??? χαχαχχαχαχαχαχαχαχα.....

καλημερα αγαπακι μουυυυυυυυυυυυυυυυ :D

κ εγω ειδα χθες ονειρο οτι ηταν η αδερφη μου εγκυος :confused::confused::confused:

Κουκλες γεια σας και απο εμας!

Κατ αρχην Μπαμπακι μου σου ευχομαι ολοψυχα ιον ανθοσπαρτον και συντομα 3 !!!!

Τα νεα μας ειναι καλα δοξα τον θεο η μικρη μεγαλωνει μια χαρα λεει ο ντοκτορας την Δευτερα που μας ειδε ειμαστε 1500 γραμμαρια και 41 εκατοστα γυναικαρες, και αρχισαμε να κανουμε και τα πρωτα μας ψωνια σε ρουχαλακια...εχει πολυ πλακα και πολυ συγκινιση φυσικα !!!!

Πολλα πολλα φιλακια σε ολα τα κοριτσακια Κισακι , Μαρακι, Μπαμπακι, Εμακι, Μινακι Τονια Αγγελικουλλα Τζιουλακι ,Μαρκοτ και Ξανθη διαβαζω τα νεα σας απλα λιγο το δυκτιο (χαλια) λιγο ο χρονος που δεν εχω δεν πολυ καταφερνω να γραφω !!!!!

Καλο Σαββατοκυριακο τσουπρες πολλα φιλακια και πολυ καλα να περνατε

ΠΟΥ σαι??????????????????????......καλημεραααααααααααααααααα

ευχαριστωωωωωωωωωω πολυ γλυκο μου!!!! κ εσυ οτι επιθυμεις....και με το καλο να κρατησεις την κορουλα σου στην αγκαλια σου :D:D:D

1500 γρ?????......ε ρεεεεεεεεεεεε μεγαλωσεεεεεεεε ....:D:D:D

φιλαια πολλα και μη χανεσαι :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...