Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις τελικά δεν καταφεραμε να παμε σχολειο...εκανα την αιτηση αλλά επειδή στις 23-9 θα ειναι 2,5 ακριβώς και οχι απο 1-9 δεν τον πηραν.. μου είπαν πως αν περίσσευε θεση θα τον επαιρναν αλλά φυσικά δεν περισσεψε.. ετσι και γω δεν τον πιεσα να βγάλει την πανα .. το παμε χαλαρά τωρα και του χρόνου να είμαστε καλά! φετος σπιτάκι.. ιδιοτικο δν παιζει με τπτ!!

αχ θα δειξει κοριτσια....απλα ειπα να σας πω τι μου ειπε ο ντοκτορ....δεν ενθουσιαζομαι βεβαια....χαλαρα....περιμενω 23/9

καλημεραααααααααααααααα και στην Εμυ μας !!!! :D

Κισαααααααα....ενας καφς και ενα νερο ...αντε στο τσακιρ και ενα κουλουρακι....τα υδραυλικα ηρθε να φτιαξει οχι να του κανεις το τραπεζι χαχαχαχαχαχαχαχχα :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλά φέτος με τους παιδικούς έγινε γενικά χαμός και πολλοί μείνανε απέξω...Εμείς ευτυχώς ήμασταν προεπιλεγμένοι από πέρυσι αλλιώς ούτε τον δικό μου θα τον παίρνανε φέτος....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

τωρα κοιτιεται στον καθρεφτη και λεει οτι ειναι πιπινι,δεν του φαινονται τα 73 του χρονια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εμάκι πότε θα αρχίσετε προσπάθειες για μωράκι;;;;

έχουμε αρχίσει ξανθή μου! :)

τους 2 προηγουμενους μήνες το είχα παρει πολύ ζεστά και αγχώθηκα... όταν αδιαθέτησα και τις 2 φορές εκλαψα με μαυρο δακρυ.. τώρα προσπαθώ να μην το πολυσκεφτομαι..τωρα περιμένω 25-26 σεπτ..θα δουμε...

Καλά κίσσα στανταρ είναι μεθυσμένος.....χαχαχα

Καλά έμη κλασσικά δεν το είχα πάρει είδηση...Αλλά δεν χρειάζεται άγχος και κλάματα φυσικά.....Ήρεμα και ότι γίνει βρε....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αχ θα δειξει κοριτσια....απλα ειπα να σας πω τι μου ειπε ο ντοκτορ....δεν ενθουσιαζομαι βεβαια....χαλαρα....περιμενω 23/9

καλημεραααααααααααααααα και στην Εμυ μας !!!! :D

Κισαααααααα....ενας καφς και ενα νερο ...αντε στο τσακιρ και ενα κουλουρακι....τα υδραυλικα ηρθε να φτιαξει οχι να του κανεις το τραπεζι χαχαχαχαχαχαχαχχα :tongue::tongue::tongue:

ρε μαρακι ευχηθηκα στο προφίλ σου αλλά δεν τα είπαμε live.. να ζήσετε και καθε καλό ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου..ήσουν απο τις πιο όμορφες νυφες που εχω δει!!!.. καλά όσο για την περιγραφή γελασα με την ψυχή μου... ε, όχι και να ξεχάσετε τις βερες!!!!

Διαφημίσεις

Καλά κίσσα στανταρ είναι μεθυσμένος.....χαχαχα

Καλά έμη κλασσικά δεν το είχα πάρει είδηση...Αλλά δεν χρειάζεται άγχος και κλάματα φυσικά.....Ήρεμα και ότι γίνει βρε....

ναι μωρε το ξερω... αυτό το μηνα δεν μετρησα μερες δεν υπολογισα τπτ το αφησα εντελως στην τυχη... αν θελει ο θεος θα το δωσει.. απομενα δεν εξαρταται. αυτο εχω καταλάβει..

Εγώ βαριέμαι αφάνταστα στην δουλειά πάντως...Με έχει πιάσει μια άρνηση γενικά άλλο πράγμα!!!!

βαρεμαρα ε?? και γω ασχολουμαι ακομα με αυτον τον αρχιτεκτονικο διαγωνισμο.. παραδίδω σε 1 μηνα αλλά ειμαι σε μια φαση που εχει μπουκωσει ο εγκεφαλος και δεν κατεβαινουν ιδεες... εχω βαρεθει να τα βλεπω 2 μήνες ασχολουμαι μονο με αυτό όλη μερα... ουφφφφφ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...