Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μαρακι καθε οργισμοες ειναι διαφορετικος,υπομονη αλλες 14 μερες...περιπου,εγω δενειχα τιποτα περα απο πρησμενο στηθος και φαγουρα στις θηλες απο τη 18ημερα δηλ 4 μερες μετα την οωρρηξια και τη συλληψη

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα στις όμορφες!!!!

Τελικά κατάφερα να κλείσω ραντεβού με τον γιατρό μου και θα πάμε σήμερα στις 6:30!!! Ανυπομονώ τόσο τόσο πολύ!!!!Κι ελπίζω όλα να είναι καλά!!!

Μαράκι μου μακάρι να είναι αυτό που υποψιαζόμαστε!!!!!!!!!!Εγώ δεν είχα τίποτα διαφορετικό από ότι όλες τις υπόλοιπες φορές, αλλά πολλές γυναίκες έχουν...το συμπέρασμα είναι αυτό που λέει η Κίσα : Καθεμια μας είναι διαφορετική! Εγώ εύχομαι ολόψυχα ένα σποράκι να σου τα προκαλεί όλα αυτά!!!!!Υπομονή λίγες μερούλες, πίστη κι αισιοδοξία!!

6237481d19.png

Καλησπέρα στις όμορφες!!!!

Τελικά κατάφερα να κλείσω ραντεβού με τον γιατρό μου και θα πάμε σήμερα στις 6:30!!! Ανυπομονώ τόσο τόσο πολύ!!!!Κι ελπίζω όλα να είναι καλά!!!

Μαράκι μου μακάρι να είναι αυτό που υποψιαζόμαστε!!!!!!!!!!Εγώ δεν είχα τίποτα διαφορετικό από ότι όλες τις υπόλοιπες φορές, αλλά πολλές γυναίκες έχουν...το συμπέρασμα είναι αυτό που λέει η Κίσα : Καθεμια μας είναι διαφορετική! Εγώ εύχομαι ολόψυχα ένα σποράκι να σου τα προκαλεί όλα αυτά!!!!!Υπομονή λίγες μερούλες, πίστη κι αισιοδοξία!!

αντε μπραβοοοοοοοο με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο κοριτσακι μου!!!!

περιττο να πω οτι θελουμε τα νεα ετσι????!!!!!

ολα καλα θα πανε κουκλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ :D:D:D

υπομονη κανω....αλλα πειναω κιολας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!....και δεν μπορω να φαωωωωωω ρε γμτ.......δεν γινεται να χασω κ αλλο κιλα...θα εξατμηστωωωω.....πφφφφφφ....ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!:tongue:

αντε να δουμε

Κισααααααααα???? μαρηηηηη Κισαααααααααααααα???

περιμενω τα νεα απο ντοκτορ ναι??????

φιλακια πολλααααααααααααααααααααα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλησπέρα κουκλίτσες μου!

Ολα καλά προς το παρόν!!!Είδαμε τον σάκο και το μικροσκοπικό μπεμπέ μας καθώς και την καρδούλα του να πάλλεται!!!!!Άχου το μωρέ, 4 χιλιοστά πλασματάκι κι έχει καρδούλα!! Μου έγραψε κι ένα σωρό εξετάσεις να κάνω αύριο πριν φύγω και μου είπε πως καλό είναι μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων να αρχίσω να παίρνω διάφορα συμπληρώματα (σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο). Αυτά τα παίρνουν όλες??? Ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ, το κουκλί μου!!!!!Ήταν και σε μια περίεργη θέση και δεν φαινόταν πολύ καλά, μας βγήκε ντροπαλούλι μωρέ και μας κρύβεται!!!!!

6237481d19.png

οχι συμπληρωματα απο τοσο νωρις!ρε συ,μονο φολικο ξεκιν ασγιατο πρωτο τριμηνο ακι μονο!τα αλλ αγιατι στα εδωσε?μποριε ναμη χρειαζεσαι,κανονικα πρεπει να δει τις εξετασει ςσου και μετα!εγω σιδηρο πηρα 5ο μηνα τοτε αρχισε ν ατραβαειπολυ το μωροκαι μαγνησιο πηρα μονο γιατις συσπσπασεςι1το ασβεστιο ειναιλιγο επικινδυνο,αν κανει συσπασεις ειναι σα να ριχνει ςλαδι στη φωτια!κανε πρωτα τις εξετασει ςσου κια μετα αν πρπεει ξεκινα τα!μπραβο ρε τζουλακιμ ετο καλο το νινι!!!!

εμενα το μωρακι ειναι 1940 γρ,ο πονο ςπου εχω κατω ειναιαπο τις συσπασεις....μεχρι τριτη συνεχιζω χαπια για συσπασεις και μετα τελος,οποτε ειναι να ερθεςι ας ερθει λογικα το μωρο θα ειθναι 2,5 κιλα....θ αδουμε πως θα παει κι αν θ αχρειαστει προκληση η καισαρικη λογω διΒΗΤΗ ακομη δενμπορουμε να πουμε τιποτα!ευχομαστε ναμ χρειαστει και το μωρακι να γεννηθει υγιεστατο και οταν πρεπει!τριτη ξανα καρδιοτοκογραφο και μετα γιατρο,μεχρι τοτε πολλη ξεκουραση!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

οχι συμπληρωματα απο τοσο νωρις!ρε συ,μονο φολικο ξεκιν ασγιατο πρωτο τριμηνο ακι μονο!τα αλλ αγιατι στα εδωσε?μποριε ναμη χρειαζεσαι,κανονικα πρεπει να δει τις εξετασει ςσου και μετα!εγω σιδηρο πηρα 5ο μηνα τοτε αρχισε ν ατραβαειπολυ το μωροκαι μαγνησιο πηρα μονο γιατις συσπσπασεςι1το ασβεστιο ειναιλιγο επικινδυνο,αν κανει συσπασεις ειναι σα να ριχνει ςλαδι στη φωτια!κανε πρωτα τις εξετασει ςσου κια μετα αν πρπεει ξεκινα τα!μπραβο ρε τζουλακιμ ετο καλο το νινι!!!!

εμενα το μωρακι ειναι 1940 γρ,ο πονο ςπου εχω κατω ειναιαπο τις συσπασεις....μεχρι τριτη συνεχιζω χαπια για συσπασεις και μετα τελος,οποτε ειναι να ερθεςι ας ερθει λογικα το μωρο θα ειθναι 2,5 κιλα....θ αδουμε πως θα παει κι αν θ αχρειαστει προκληση η καισαρικη λογω διΒΗΤΗ ακομη δενμπορουμε να πουμε τιποτα!ευχομαστε ναμ χρειαστει και το μωρακι να γεννηθει υγιεστατο και οταν πρεπει!τριτη ξανα καρδιοτοκογραφο και μετα γιατρο,μεχρι τοτε πολλη ξεκουραση!

να ξεκουραζεσαι Κισακι!

και υπομονη μολις το μωρο ξεπερασει τα 2500 κιλα να μην φοβασαι τιποτα και αν παρεις εστω και μια μερα απο τον 9 ολα θα πανε τελεια!

την αδεια κυησης δεν επρεπε να την εχεις ηδη παρει?δεν θυμαμαι ποσες μερες πριν ειναι ??

Τζουλακι τελειο το νινι αφου ακουσατε και καρδια να ηρεμησεις! οσο για τα συμπληρωματα κανε πρωτα τις εξετασεις και βλεπεις...το ασβεστιο θα συμφωνησω με την κισα καλο ειναι να το αποφυγεις αν δεν υπαρχει αναγκη. το μαγνησιο δεν κανει κακο ουτε το σιδηρο αλλα αν δεν χρειαζετε δεν θα σου δωσει εγω μονο φολικο (που το επαιρνα απο πριν) και utrogestan (λογω παλλινδρομης επαιρνα πολλα)

Καλησπέρα κουκλίτσες μου!

Ολα καλά προς το παρόν!!!Είδαμε τον σάκο και το μικροσκοπικό μπεμπέ μας καθώς και την καρδούλα του να πάλλεται!!!!!Άχου το μωρέ, 4 χιλιοστά πλασματάκι κι έχει καρδούλα!! Μου έγραψε κι ένα σωρό εξετάσεις να κάνω αύριο πριν φύγω και μου είπε πως καλό είναι μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων να αρχίσω να παίρνω διάφορα συμπληρώματα (σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο). Αυτά τα παίρνουν όλες??? Ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ, το κουκλί μου!!!!!Ήταν και σε μια περίεργη θέση και δεν φαινόταν πολύ καλά, μας βγήκε ντροπαλούλι μωρέ και μας κρύβεται!!!!!

ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!

αχ μπραβο καλο μου!!!!!!!!!...4 χιλιοστα???? καμαρι μου!!!!!

εεεεεερχεται το Τζουλοπαιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :D:D:D

θα ερθεις Ελλαδα?????

καλημερα Μαριαεφη μου ...τι κανεις???...το μπεμπε???

η Εφη σχολειο????

Κισααααααααααααααααααααααααααααα μουτς ...

μαρακι κανενα νεο????καλημερα σε ολες κουκλες μου!το πηρα το βοηθημα κυοφοριας,56 μερεςπριν τον τοκετο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μαρακι κανενα νεο????καλημερα σε ολες κουκλες μου!το πηρα το βοηθημα κυοφοριας,56 μερεςπριν τον τοκετο
νωρις ειναι νομιζω για εμετους αλλα και παλι ειναι θεμα οργανισμου Μαρακι μου!

περιμενε λιγο και πας για χοριακη....

μακαρι μακαρι μακαρι!!!

κ εγω αυτο νομιζω μαρακι μου...νωρις ειναι ...μαλλον ιωση θα εχω....

τελος παντων σημερα θα παω γυναικολογο για να παρω αποτελεσματα τεστ παπ και θα τον ρωτησω ;)

εσεις εγκυουλες μου πως ειστε????????????????

Διαφημίσεις

μου εχει σπασει τα νευρα το κολωιντερνετ ολο κοβετε η συνδεση με το στικακι που εχουμε!

τεσπα....

κατι ηθελα να πω αλλα δεν θυμαμαι ...........σε κακο δρομο ειμαι

καλημέρα!!! μπράβο τζουλη! πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά ακούσατε και καρδούλα ε?? τέλεια? κισα μου υπομονή λίγο έμεινε εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε 49 μέρες να κρατάς την κισοκορη! μπαπακι τι κάνεις συνεχίζονται οι ναυτίες?

kalhmeraκοριτσακια,βγηκα για κατι ψωνιθα και επεστρεψα.περιμενω τον υδραυλικο σε κανενα μισαωρο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αγαπακια μου!!!!

τι κανετε????...πως ειναι οι εγκυουλες μας????

Κισα εισαι σπιτι πλεον????

Τζουλακιιιιιιιιιιιιι πως εισαι καρδια μου??

Μαρακι μας???....ολα ΟΚ?

ΠΟΥ ειναι οι υπολοιπες απουσες????? οεο??????

Τα δικα μου νέα ειναι οτι πηγα γυναικολογο χθες και μου ειπε οτι μπορει να ειναι και εγκυμοσυνη.....το συμπτωμα με τους εμετους μπορει να ξεκινησει απο την πρωτη προς δευτερη εβδομαδα κυησης....συνηθως ξεκινα απο την 6η ή 8η αλλα δεν ειναι απιθανο.....σε 4 μερες μου ειπε να κανω ενα τεστ....και αν βγει αρνητικο να κανω μια χοριακη την 1η μερα καθυστερησης.....αλλιως εαν συνεχιστει αυτο να παρω ενα σιροπι πριν τα γευματα.....πηρα και τον αδερφο μου τηλ. (γιατρος) και μου ειπε τα ιδια....ειπε οτι αυτη η ιωση που κυκλοφορει ειναι μαξιμουμ 3 μερες.....εαν δεν ειναι εγκυμοσυνη το ψαχνουμε αλλιως.....εκλεισα και ραντεβου την επομενη εβδομαδα μαγνητικη για το γονατο......πφφφφφφ....ειχα χρονια να ασχοληθω τοσο με γιατρους γμτ...ολα μαζεμενα μου πεσανε.....αυτααααααααααααααααααααα :-D

Καλημέρα....μακάρι μαράκι μου να έχουμε τέτοιες χαρές μετά τον γάμο σου καπάκι!!!!Με το καλό εύχομαι....

Αλήθεια δεν σου έκανε κανέναν κολπικό υπέρηχο να δείτε;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...