Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

mpap συγχαρητηρια για το γαμο σου ! Να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι! Πολυ μ'αρεσε που διαβασα την περιγραφη σου ! Να σας μεινει αξεχαστος !

julie8 συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου και υπομονη. Εμενα οι ναυτιες με ξεκινησαν στα μεσα της 7ης βδομαδα.

Να μην μενεις νηστικη γιατι τοτε ειναι που θα θες να τρεχεις για εμετο. Φρυγανια και κρακερακια αν μπορεις να τρως συνεχεια και στεγνα φαγητα ! Καλη συνεχεια !

dev092pfs__.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα,

Μαρακιιιιιιι ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, WELCOME TO THE CLUB!!!!!!!!!

Δεν υπηρχε περίπτωση να ειναι νορμαλ το μυστήριο γιατι εκπλήσεστε??!!!!!

Καλησπερα και στα υπολοιπα κοριτσια!!!

Τι κάνετε??

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

καλα ειπε η κορη μου οτι θα εισαι σαν νεραιδα!!

φτου σου ματια μου!

να ζησετε σαν τα ψηλα βουνα και ευχομαι συντομα σπορακι στην κοιλιτσα αν και κατι μου λεει οτι θα ειναι πολυ πολυ συντομα!!

julie μου να τρως! πρεπει να τρως συχνα και απο λιγο!

Κάθε ευτυχία μαράκι μου!!!!!!!Σούπερ η περιγραφή ακόμα γελάω....Πολύ κούκλα η νύφη!!!!

Τζουλάκι δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχεις συμπτώματα ηρέμησε μικρούλα, όλα καλά πάνε!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

μαρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε νομιζω αξιζεις μεταλλιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοντεψα να γεννησω απο τα γελια!!

παω να δω τις φωτο και επιστρεφω!!

ανδριαννα παρε τον γιατρο! (και εγω χτες ειχα μια αισθηση οτι θα μου σπασουν τανερα και ειχα αγχος δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ)

πηρα μαριαεφακι αλλα το σηκωσε η κοπελα που εχει κ μου ειπε να μην αγχωνομαι κ οτι ειναι φυσιολογικο τωρα θα διξει εσυ 16 εβδομαδων τι συμπτωματα ειχες?οι εμετοι συνεχιζονται λιγοτεροι μεν αλλα συνεχιζουν λε να μου εγινε συνηθεια?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

πηρα μαριαεφακι αλλα το σηκωσε η κοπελα που εχει κ μου ειπε να μην αγχωνομαι κ οτι ειναι φυσιολογικο τωρα θα διξει εσυ 16 εβδομαδων τι συμπτωματα ειχες?οι εμετοι συνεχιζονται λιγοτεροι μεν αλλα συνεχιζουν λε να μου εγινε συνηθεια?

εγω 16 εβδ εκανα εμετους ακομη(και τωρα κανω αλλα 1-2 την ημερα) και ενιωθα και μια πιεση προς τα κατω....αλλα ηταν η μητρα και ο πλακουντας.

τωρα αυτο που εχω ειναι μια συχνουρια και μια υπνηλια ειδικα το πρωι δεν ανοιγει το ματι.

γενικα ισχυει οτι οποιος πονος περναει μετα απο λιγο και με την ξεκουραση δεν ειναι ανυσηχητικος αρκει να μην ειναι σε τακτα διαστηματα.

Διαφημίσεις

ριξτε μια ματια στο προφιλ μου....εβαλα φωτοοοοοοοοο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημερααααααααααααααααα Κισαααααααααααααααααα Τζουληηηηηηη

και σε ολα τα κοριτσακιααααααααααααααααααααααααααααααα

καλημερα..να ζησετε mpap μου βιο ανθοσπαρτο..ειδα και τις φωτο..πολη ομορφη νυφουλα..αυτοι οι εμετοι που ελεγες ισως να ειναι κατι πολυ ευχαριστο ..;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ευχαριστώ κουκλίτσες μου για τις συμβουλές και τις γνώσεις σας!!!! Με ηρεμείτε πάρα πάρα πολύ!!! Κι εγώ θέλω να πιστεύω πως όλα είναι καλά! Απλώς στην Αγγλία το έχουν σύστημα να μην κάνουν σχεδόν τίποτα μέχρι την 10η-12η εβδομάδα και μέχρι τότε θα είμαι με την αγωνία. Προσπαθω να κλείσω ραντεβού με τον γιατρό μου εδώ αλλά είναι πολύ πνιγμένος :twisted:

Πράγματι, καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια σας μανούλες που πάνε σχολείο!!!!

Πορτοκαλάκι μας, μακάρι να μάθουμε σούπερ ευχάριστα νέα σου πολύ σύντομα!!!!!!!!Ολες μου ευχες μαζί σου αγαπάκι μου!!!!!!!

adnihor ελπίζω να σου πέρασε ο πόνος κούκλα μου και να ηρέμησες!Τελικά πήρες τον γιατρό? Τί σου είπε?

Καλό βράδυ κούκλες!!!!!!Σμουτς!

6237481d19.png

Ευχαριστώ κουκλίτσες μου για τις συμβουλές και τις γνώσεις σας!!!! Με ηρεμείτε πάρα πάρα πολύ!!! Κι εγώ θέλω να πιστεύω πως όλα είναι καλά! Απλώς στην Αγγλία το έχουν σύστημα να μην κάνουν σχεδόν τίποτα μέχρι την 10η-12η εβδομάδα και μέχρι τότε θα είμαι με την αγωνία. Προσπαθω να κλείσω ραντεβού με τον γιατρό μου εδώ αλλά είναι πολύ πνιγμένος :twisted:

Πράγματι, καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια σας μανούλες που πάνε σχολείο!!!!

Πορτοκαλάκι μας, μακάρι να μάθουμε σούπερ ευχάριστα νέα σου πολύ σύντομα!!!!!!!!Ολες μου ευχες μαζί σου αγαπάκι μου!!!!!!!

adnihor ελπίζω να σου πέρασε ο πόνος κούκλα μου και να ηρέμησες!Τελικά πήρες τον γιατρό? Τί σου είπε?

Καλό βράδυ κούκλες!!!!!!Σμουτς!

καθε τοπος εχει τα δικα του αλλα αν πας σε καποιο διαγνωστικο κεντρο δεν θα μπορεσεις να κανεις υπέρηχο?ετσι για να σου φυγει η ανυσηχεια???

καλημερααααααααααααααααααααα κοριτσακια μου!!!!!

ευχαριστω ΟΛΕΣ σας για τις ευχες σας και εσεις οτι επιθυμειτε παντα με υγεια & πολλες χαρες!!!!!

Τζουλη μου πως νιωθεις σημερα????

Κισαααααααααααααα???? μαρη?????????????????? πως εισαι???? σημερα εχει διαβητολογο????

Γιωργιααααααααααααααααααα μας τι κανεις καλο μου?

Μαρακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ πως εισαι??? καλη σχολικη χρονια και για την Εφουλααααα :D

Τονια?????????????? ευχαριστωωωωωωωωγια ολααααααααα ;)

Λουκουμαααααααααααααααααααααααααααααααα???? τι κανεις μικρο μου?

Μαργκοττακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ???? που εισαι?????

Ξανθουλα μου τι κανεις???

Εμακι??????????????????....ολα καλα???

οι υπολοιπες απουσες που ειναι καλεεεεεε??????

να ρωτησω βρε κοριτσια γιατι απο το Σαββατο οτι τρωω ....απλα το βγαζω....ποτε ξεκινανε αυτα σε πιθανη εγκυμοσυνη????

ενα θα σας πω απο το Σαββατο έχω χασει 2 κιλα....τουτεστιν εμεινα 46 κιλα σημερα που ζυγιστηκα...δεν παει αλλο....η τελευταια μου περιοδος ηταν 27/8 και μου ηρθε 10 μερες νωριτερα.....εθιναι δυνατον να ειναι συμπτωμα οι εμετοι ή ειναι καμια ιωση????....helppppppppppppppppppp:confused::confused::confused:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

kalημερουδια ομορφες!!!πηγα απο το ικα ν απαρω αδεια κυοφοριας και το βραδυ εχω γιατρο 6,30!εχει προβλημα η κοσμοτε σημερ ακαιδενμπορωνα επικοινωνησω με κανενα καιμου την εχει δωσει!ειμαι ομως πολυ καλααααααααα!εσει τι νεα?μαρακι μπαινωνα δω φωτο,ποτε με το καλο ταξιδακι?το πεθερικον τι λεει?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...