Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

αααα....πλακα κανατε???? :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαα

εμεις οχι αλλα οφειλω να σε συνεφερω ... μην σε ξεσηκωνω στο παραπεντε του γαμου και τον ξενυχιασεις τον καημενουλη στο η δε γυνη κουλουπου κουλουπου.... χαχαχαχαχαχαχα:tongue: :tongue: :tongue:

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρακι μου!!!!!!!!!!!!ωρες μεινανε!!!!!

δεν σε προλαβα να σου ευχηθω!!!!!!!!!!!!!!!

μωρο μου η ωρα η καλη!!

οσο για τις υπολιπες τσαπερδονες!!!

τονια να αφησεις το παιδακι σου 2 μερες ειναι δεν θα χαθει και ο κοσμος συν οτι ειναι και σχεδον 3 οποτε πρεπει!

θα δεις πως θα γυρισεις ανανεωμενη!

εμακι μου ,ξανθη μου!! κουκλες μου ολα καλα?ετοιμες για τα σχολεια??εμας χτες εφερα την τσαντα η νονα και εχουμε τρελη χαρα!

κισακι ειδες βρε ολα καλα θα ειναι!! να ακολουθησεις οτι πει ο γιατρος και στην τελικη ακομη και μια μερα να εισαι στον μηνα σου το μωρο ειναι τελειομηνο οποτε No problem!!

καλημερα!κλειδωθηκε το τοπικ μας στο φορουμ και μετα κοπων και βασανων γραφτηκα στο καφε.ελπιζω να τα καταφερα!αννα,δεσποινα,λεμονια,χρυσοβαλαντω και ολες οι υπολοιπες των συμπτωματων...εδω ειστε?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

μαρακι μου η ώρα η καλή!ώρες πλέον παντρεμένη εύχομαι βίο ανθόσπαρτο και μια ζωή γεμάτη έρωτα κι ευτυχία. Να ζήσετε.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κισομανούλα μπράβο κοριτσάκι μου!!!!Χάρηκα πολύ με τα νέα σου! Να ηρεμήσεις λίγο κι εσύ πουλάκι μου!!!!!!

Μαράκι μου γλυκό να ζήσετε και να ευτυχήσετε κούκλα μου!!!Και ο έρωτας σας να σας φέρει σύντομα και το σποράκι σας!!!!!!!!

Τί κάνουν οι υπόλιπες κουκλίτσες?

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!!!!!!!!!!!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααααα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω για τις ευχες σαςςςςςςςςςςςςςς

Λοιπον να ας σας πω τα καθέκαστα.....αυτος δεν ηταν γάμος ...ηταν ανέκδοτο χαχαχαχαχχααχχα....

Σαββατο πρωι πηγα για νυχια κτλ κτλ.....μετα για καφε με τις φίλες μου και εφτασα σπίτι 16:00 .....οπου επρεπε να ετοιμαστω....και ξεκιναμε με αναποδιες

*το ανθοπωλειο εσπασε τη μια λαμπαδα και μεχρι τις 15:00 δεν ειχαμε λαμπαδα....ευτυχως βρικαμε...

* η κομμωτρια ερχοταν απο μακρι δεν ηξερε το δρομο και το gps της δεν ειχε σήμα....την ωρα που εκανα μπανακι μιλουσα ταυτοχρονα στο κινητο να της εξηγω πως θα ερθει χαχαχαχααχαχα

* μην τα πολυλογω....ετοιμάστηκα.....(χαμος στο σπιτι μου) απο τραγουδια και χορους....και εξω να βρεχει ΚΑΡΕΚΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*ΠΟΛΥ συγκινητικη ηταν η στιγμη που εφευγα απο το σπιτι μου.....πηγα με το δικο μου αυτοκινητο που οδηγουσε ο πατερας μου....smart και εξω με περιμεναν οι φιλες μου με αλλα 15 smartakia ....ετσι πηγα στην εκκλησια....κομβόϊ !!!!

*στο δρομο συναντησα αλλη μια νυφη με μια λιμουζινα γυρω στα 6 μετρα.....και περναω εγω διπλα με τον κουβα...και την προσπερναμε.....ανοιγει το παραθυρο η κοπελα.....και χαιρετιομασταν ενω ειχαμε ψοφησει στο γελιο....χαχαχαχαχαχαχχαχααχα

*φτανω 5 λεπτα νωριτερα στην εκκλησια και λεω στο κομβοι παμε εκκλησια μια βολτα και φευγουμε ετσι να τον χαιρετησω......με το που φτανουμε....εκτιλιχθηκαν τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!!....βγαινει ο θειος μου στο δρομο και εκανε σηματα....''ΦΥΓΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δεν εχει ερθει ακομα!!!!!!...'' (φανταστειτε το οπως ακριβως στις ελληνικες ταινιες :tongue::tongue::tongue: )....ΣΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ.....φευγουμε ....περιττο να σας πω οτι τα χρειαστηκα...χαχαχαχαχαχχα....λεω αμαν??????????????????.....φευγουμε και παμε να κανουμε βολτες....κινητο δεν ειχα μαζι μου...σταματαμε καπου και παιρνω το κινητο μιας φιλης να τον παρω τηλ.....τον παιρνω

εγω: που εισαι??????????????....

Χρηστιος: σε λιγο φτανωωωωωωωωωωωωω....εσυ που εισαι???

εγω: ειμαι εκκλησια και αν σε 5 λεπτα δεν ερθεις ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑ

γελιααααααααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχ

Χρηστος: εφτασααααααααααααα

και αρχιζουν να φωναζουν οι αλλοι που επικοινωνουσαν με κινητα με ανθωπους απο την εκκλησια ...''ΗΡΘΕΕΕΕΕ ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεε''

χαχαχαχαχαχαχχαχαχα....τρελα ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ....

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 16 ΣΜΑΡΤΑΚΙΑ.....πολυ ωραια στιγμη....συγκινητικη...με παρεδωσε ο πατερας μου , ο αδερφος μου και ο γιος του που τον εχω βαφτησει...4 ετων.....με παραδιδει ο πατερας μου...και λεει ο μικρος...''οριστε στη φεραμε....'' :tongue::tongue::tongue:.....το νυφικο μου ειχε και 2 εσωτερικα τσεπακια στα οποια ειχα βαλει χαρτομαντηλα και μπαινοντας τα βγαζω απο τις τσεπες και δινω απο ενα στην μητερα μου και την αδερφη μου......ο κοσμος ειχε ψοφησει στο γελιο χαχαχαχαχχαχα

μπαινουμε εκκλησια....ξεκιναει το μυστηριο....και λεει ο πατερ...τις βερες παρακαλω.....και ακολουθει το εξης...

ο Χρηστος με κοιταει....του λεω...εγω???....κοιταει τον κουμπαρο....απανταει ο κουμπαρος εγω?????.....ΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ δεν εχουμε β'ερες χαχαχαχχαχααχχαχαχαχααχχαχα....λεει ο Χρηστος στον πατερ μισο λεπτο να δω αν τις εχω ακομα στο αυτοκινητο....βγαινει απο τη εκκλησια....ΟΛΟΙ οι καλεσμενοι ειχαν πεθανει στο γελιο...και εγω επισης χαχαχαχαχαχαχαχαχα.....μετα απο 5 λεπτα ψαξιματος στο αυτοκινητο τις βρησκει και μπαινει εκκλησια κουναμενος συναμενος με τις βερες !!!!

Δεν μπορω να περιγραψω τα σφυριγματα...τα χειροκροτηματα και τα γελια μεχρι δακρυωνν.......χαχαχαχαχαχαχαχχα....υπαρχει βιντεο ντοκουμεντο τη στιγμη που πηγαινει για τις βερες....θα το ανεβασω στο fb οταν μου το στειλουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το μυστηριο ειχε πολυ γελιο....ο πατερ εψελνε λες και ειχε παθει εγκεφαλικο....πολυ γελιο.....ηπιαμε το κρασι μεχρι τελευταια σταγονα....την ωρα που ελεγε ο πατερ ''η δουλη Του Θεου μαρια...κτλ κτλ....καποιος μοιαζε ρυζι....διακοπτει ο παππας και λεει οχι το ρυζι μεσα στην εκκλησια.....χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

τελειωσε το μυστηριο....βγηκαμε εξω....περιττο να σας πω οτι ακομα φτυνω ρυζια χαχαχαχαχαχχααχαχχαχα

παμε στο ξενοδοχειο....ερχονται και οι φωτογραφοι...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΤΥΠΟΙ!!!!!!!....μου λεει ο ενας δεν ξερω τι δουλεια κανεις....παντως θα την αλλαξεις....λε εγω γιατι????....πρεπει μου λεει να παραδιδεις μαθηματα-σεμιναρια ΜΗ αγχωμενης νυφης....εισαι φοβερη χαχαχαχαχαχα....γιατι μεσα στην εκκλησια τους εκανα να σκανε στο γελιο χαχαχαχαχαχ και ειδικα ο ενας εκλαιγε απο τα γελια και δεν μπορουσε να τραβηξει καμερα χαχαχαχαχαχαχ

το τραπεζι ηταν πολυ καλο...το φαγητο σουπερ !!!

εγω δεν ημουν ομως καλα....ενιωθα καπως....μετα που κοψαμε την τουρτα...αποσυρθηκα χαλαρα μπροστα στους καλεσμενους.....και με το που εφυγα απο τα ματια τους βγαζω παππουτσια και τρεχω 100αρι στο δωμματιο.....το στομαχι μου χαΛΙΑ....εβγαλα....τα παντα....ευτυχως δεν λερωσα το νυφικο.....και απο εκεινη την ωρα οτι και να φαω το βγαζω....βεβαια δεν εχασα το κεφι μου....όλα ηταν ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...η πιο ομορφη και ξεκαρδιστικη στιγμη της ζωης μου ηταν :tongue::tongue::tongue:

θα σας πω κ αλλα σιγα σιγα.....καποιες φωτο ηδη εχουν ανεβει στο fb.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΙΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μαρακιιιιιιιιιι σουπερρρρρρρρρρρρ!μπραβοκουκλααυτ αθ αθυμασαιιιιιιιιιιιιι!!!το στομαχιγιατιχαλια....????παιζεικατι?κοριτσια καλημερα καλη εβδομαδα,καλη σχολικη χρονια!!!!

μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι βιο ανθοσπαρτο κι ονειρεμενο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Χαχαχαχαχαχα, πορτοκαλάκι μας είσαι θεά!!!!!!

Σουπερ ο γάμος σας!!!!!! Είδες το πμ που σου είχα στείλει?

Χμμμμμμμμμμμμμμ, πολύ περίεργο το σκηνικό με το στομάχι σου, όπως λέει και η Κισομανούλα : "παίζει κάτι????? Μακάρι!!!!!!

Κισάκι μου το είπα στους γονείς μου, στην αρχή ξαφνιάστηκαν αλλά τώρα είναι πολύ χαρούμενοι!!!! Ακόμα τίποτα από συμπτωματα, εκτός από το στηθος που πονάει, κάτι πονάκια χαμηλά πού και πού, και πολύ σπάνια νιώθω λίγο ανακατεμένη-αλλά πολύ λίγο. Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ? ΑΝ είχε συμβεί κάτι θα είχα αίμα? Δεν ξέρω...θα πάρω τον γιατρό μου εδώ σήμερα μήπως μπορεί να με δει...

6237481d19.png

Α, και το άλλο που παθαίνω είναι ότι δεν μπορώ να μένω νηστική. Παλιά μπορεί να πείναγα αλλά να μην έτρωγα, μπορεί να το ξέχναγα ή να το άφηνα για αργότερα. Τώρα άμα πεινάσω δεν αντέχω στιγμή!!!Μακάρι να είναι όλα καλά!!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

ολα ειναι φυσιολογικα μην ανησυχεις καθολου!ναι δεν κανεινα μεενις νηστικη θασε πιανεισαν υπογλυκαιμια η θ αθε ςνακανεις εμετο....βαζε κατο ψωμοειδες ηκρακεροειδες στο στομα σου!το στηθος ναι θα συνεχισει να ποναει, και τα πονακια ειναιμια χαρα μεγαλωνει η μητρα!ολα οπως πρεπει μην ανησυχεις!!!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ριξτε μια ματια στο προφιλ μου....εβαλα φωτοοοοοοοοο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημερααααααααααααααααα Κισαααααααααααααααααα Τζουληηηηηηη

και σε ολα τα κοριτσακιααααααααααααααααααααααααααααααα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ολα ειναι φυσιολογικα μην ανησυχεις καθολου!ναι δεν κανεινα μεενις νηστικη θασε πιανεισαν υπογλυκαιμια η θ αθε ςνακανεις εμετο....βαζε κατο ψωμοειδες ηκρακεροειδες στο στομα σου!το στηθος ναι θα συνεχισει να ποναει, και τα πονακια ειναιμια χαρα μεγαλωνει η μητρα!ολα οπως πρεπει μην ανησυχεις!!!!!!

Μακάρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κουκλίτσα μου πρέπει δυστυχώς να την κάνω γιατί έχω διάφορες δουλειές αυτές τις μέρες που είμαι Ελλάδα. Φιλάκια πολλά και θα τα ξαναπούμε σύντομα....πάρα μα πάρα πολλά ευχαριστώ για την εμψύχωση!!!!!!!!Φιλάκια και χαδάκια στην κοιλίτσα σου!

6237481d19.png

γεια σας κοριτσια mpap να ζησετε κ οτι επιθυμητε συντομα να το γευτειτε

κισακι μου πως εισαι? εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου ποναω σχεδον κολπικα μου ριχνει σουβλιες νομιζω πως πρεπει να ειναι στον τραχηλο γιατι ουτε εξωτερικα ειναι ουτε πολυ μεσα κ διπλα στον αφαλο ποναω αλλα παλι οχι βαθεια μεσα νιωθω λες κ ειναι κατω απο το δερμα την γιατρο δεν την πηρα ακομα λες να την παρω?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

μαρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε νομιζω αξιζεις μεταλλιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοντεψα να γεννησω απο τα γελια!!

παω να δω τις φωτο και επιστρεφω!!

ανδριαννα παρε τον γιατρο! (και εγω χτες ειχα μια αισθηση οτι θα μου σπασουν τανερα και ειχα αγχος δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...