Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

koritsiaaaaaa!οι μετρησεις πολυ καλες δε θα χρειαστω ινσουλινη απ'οσο φαινεται το ελεγχω με τη διατροφη,εξωνμπορωνα πινω ενα ποτηρακι λευκο κρασικαι μου εδωσε και γλυκα μια σειρ ατου γιωτη που εχουν γλυκαντικα και οχι ζαχαρη και ειναιαποδεδειγμενα ενταξει...επισης μου εδωσε καικαποιες συνταγες με γλυκα,βεβαια οι μεριδες ειαν ιελαχιστες αλλα μπροστα στο ολοτελα....!ουφ!μου ειπε κιολας να εχω υποψιν οτι συνηθως οταν υπαρχει διαβητης κυησης τα μωρα τα παιρνουν 2 εβδομαδες νωριτερα απο την πητ,γιατι υπαρχει το θεμα οτι γεννιουνται μεγαλα....οδιαβητης κυησης προκαλει μεγαλα μωρα,ενδομητριο θανατα,μωρα με υπογλυκαιμικες τασεις, και οτι τοπροβληαμ ειναι οτι ο πλακουντας δνεμπορει να τ αθρεψει σωστα....γιατι δεν αιματωνεται σωστα...αλαλ ολα με συνεννοηση με το γιατρο,οκ δε νομιζω να φτασουμε εκει,αλλιςωθα μου το ελεγε ογιατρος θ ατο συζητησω την τριτη που θαπαω!και σε 3 εβδομαδες ξανα διαβητολογο!αυτα κοριτσαρρες!δεν μπορειτε να αφησετε τα μωρα σας ε?κι εγω νομιζω ετσι θα ειμαιθ.....!λεω τωρα!μαρακι μου...καλα στεφανα πουλακι μου!βιο ανθοσπαρτο ,να ειστε παντα χαρουμενοι κι ερωτευμενοι!και φυσικα καλους απογονους!ποτε θα εχουμε νεα σουυυυυ?μωρη θ ακλαιει ολη η ζαρουχλα που δε θα πας εκει!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

koritsiaaaaaa!οι μετρησεις πολυ καλες δε θα χρειαστω ινσουλινη απ'οσο φαινεται το ελεγχω με τη διατροφη,εξωνμπορωνα πινω ενα ποτηρακι λευκο κρασικαι μου εδωσε και γλυκα μια σειρ ατου γιωτη που εχουν γλυκαντικα και οχι ζαχαρη και ειναιαποδεδειγμενα ενταξει...επισης μου εδωσε καικαποιες συνταγες με γλυκα,βεβαια οι μεριδες ειαν ιελαχιστες αλλα μπροστα στο ολοτελα....!ουφ!μου ειπε κιολας να εχω υποψιν οτι συνηθως οταν υπαρχει διαβητης κυησης τα μωρα τα παιρνουν 2 εβδομαδες νωριτερα απο την πητ,γιατι υπαρχει το θεμα οτι γεννιουνται μεγαλα....οδιαβητης κυησης προκαλει μεγαλα μωρα,ενδομητριο θανατα,μωρα με υπογλυκαιμικες τασεις, και οτι τοπροβληαμ ειναι οτι ο πλακουντας δνεμπορει να τ αθρεψει σωστα....γιατι δεν αιματωνεται σωστα...αλαλ ολα με συνεννοηση με το γιατρο,οκ δε νομιζω να φτασουμε εκει,αλλιςωθα μου το ελεγε ογιατρος θ ατο συζητησω την τριτη που θαπαω!και σε 3 εβδομαδες ξανα διαβητολογο!αυτα κοριτσαρρες!δεν μπορειτε να αφησετε τα μωρα σας ε?κι εγω νομιζω ετσι θα ειμαιθ.....!λεω τωρα!μαρακι μου...καλα στεφανα πουλακι μου!βιο ανθοσπαρτο ,να ειστε παντα χαρουμενοι κι ερωτευμενοι!και φυσικα καλους απογονους!ποτε θα εχουμε νεα σουυυυυ?μωρη θ ακλαιει ολη η ζαρουχλα που δε θα πας εκει!

Μπραβο βρε κισακι, πολυ καλα νέα. Οσο για την γεννα μην σε αγχωνει το πιο νωρις ετσι και αλλιως δεν παιρνουν πάντα ολες τις ημερες μεχρι την ΠΗΤ. Απο την στιγμή που θα μπεις στον μηνα σου και ειναι ολα καλά ας περάσει μια μέρα και ας γεννήσεις που λεει ο λογος...

Ναι μωρε δεν μπορουμε να αποφασισουμε για το διημερο μονοι ή με τον κων/λη?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Απο εδω σημερα θα λεμε τα σοβαρα

Για πες σήμερα θα μεινετε ξεχωριστα και θα ξαναβρεθειτε στην εκκλησια ή θα ετοιμαστειτε και οι δυο μαζι?

ο γαμπρος ηδη εφυγε και παει να μεινει στο ξενοδοχειο που θα γινει το τραπεζι.....και εγω θα μεινω αποψε στο πατρικο μου ή στης αδερφουλας μου το σπιτι :D...κοινως θα τον δω στην εκκλησια αυριοοοοο :tongue:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ρε Κισαααααααααααααα !!!!

ΠΟΛΥ καλα τα νεα σου!!!!...τι καλα που δεν θα χρειαστεις ινσουλινη !!! οχι οτι ειναι τιποτα κακο....αλλα καλυτερααααα!!!!

μπραβο καμαρι μου!!!!!!!

ασε τα ισως και τι και πως και τις αλλες περιπτωσεις....σιγουρα δεν εισαι μεσα σε αυτες γιατι οπως λες θα σου το ελεγε ο γιατρος....οποτε τωρα χαλαωσε....ηρεμησε και απολαυσε το ζουζουνακι σου στην κοιλιτσα σου :D:D:D

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω αγαπακι μουυυυυυ

αστην να κλαιει ...εκεινοι εχασαν...καλα κ εγω...αλλα τι να λεμε τωρα ?! :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

αχαχαχατονινο συμφωνω!!!!εφυγαν τ ααφεντικα δουλευουν οι σκλαβοι!!!!αχαχαχαχα!ναι αλλα ελπιζω φυσιολογικα μην παω ιαπροκληση και καισαρρικη...θα ξερωτ ην τριτη,πως θα εξελιχθει θ αδουμε αναλογα....αχχχχχχχχχχχχχχ!να στ ε καλα κοριτσια ευχαριστω!παει κι αυτο!τονινο 2ημερο ψηφιζωμονοι σας!το χρειαζεστε σα ζευγαρι,δε θ α παθει κατιτι μωρο 2 μερες....θα ειναι και με οικεια προσωπα...αρα κανενα προβλημα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αχαχαχατονινο συμφωνω!!!!εφυγαν τ ααφεντικα δουλευουν οι σκλαβοι!!!!αχαχαχαχα!ναι αλλα ελπιζω φυσιολογικα μην παω ιαπροκληση και καισαρρικη...θα ξερωτ ην τριτη,πως θα εξελιχθει θ αδουμε αναλογα....αχχχχχχχχχχχχχχ!να στ ε καλα κοριτσια ευχαριστω!παει κι αυτο!τονινο 2ημερο ψηφιζωμονοι σας!το χρειαζεστε σα ζευγαρι,δε θ α παθει κατιτι μωρο 2 μερες....θα ειναι και με οικεια προσωπα...αρα κανενα προβλημα!

Ναι αισθανομαι οτι το εχουμε πολυ αναγκη και οι δυο αλλά...? Απο την αλλη λεω ενταξει μωρε δυο μερες ειναι και στο κατω κατω θα παμε κάπου κοντα αμα δεν μπορει το παιδι ή εμεις θα ειμαστε γρήγορα πίσω.

εγω λεω δοκιμασε το ειναι 23 ετων ρε συ,και ειναιγια την ψυχικη σου υγεια....να ηρμεησει ςκι εσυ!μια γνωστη τοπαρατησε λεχουδι στις 20 μερες.....το αλλοακρο!πωπω,φαντασου τα επειξε λες?κιεγωνομιζω δυσκολα θα το αφηνω εκτος αν βρω τα σκουρα και χρειαζομαι χρονο για την ψυχικημου ηρεμια!καντο τονινο!ελα σαλλλλλλλλλονικη !!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

συγνωμη ΟΚ συμφωνω για το πατροπαραδοτο και εγω φαν ειμαι αλλά ρε αρχηγε την εκανε ηδη ο γαμπρος και εσυ στο μεροκάματο????

χαχαχαχαχχαχαχα....κατσε να μπει το στεφανιιιιι....και η επομενη μερα ...θα ειναι μια άααααλλη μεραααααααααααααα :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχχαχα.....σκλαβα και στο γραφειο....και σκλαβα του σεξξξξ :tongue::tongue::tongue:.....χαχαχαχαχαχχαχα

αντε να περιμενουμε την τριτη λοιπον!!!!!....μη μου αγχωνεσαιιιιιιιιιιιιι.....ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :D:D:D

Ναι αισθανομαι οτι το εχουμε πολυ αναγκη και οι δυο αλλά...? Απο την αλλη λεω ενταξει μωρε δυο μερες ειναι και στο κατω κατω θα παμε κάπου κοντα αμα δεν μπορει το παιδι ή εμεις θα ειμαστε γρήγορα πίσω.

κ εγω ψηφιζω ενα 2ημερο μονοι σας.....και αν δουν οτι το παιδι δεν μπορει....επιστρεφετε...κανε μια δοκιμη...μπορει να εκπλαγεις απο το ποσο καλα θα προσαρμοστει ο Κωσταντινουλης ;)

χαχαχαχαχχαχαχα....κατσε να μπει το στεφανιιιιι....και η επομενη μερα ...θα ειναι μια άααααλλη μεραααααααααααααα :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

ετσι παιδι μου να ακολουθεις τα πατροπαραδοτα χαχαχαχα :tongue:

χαχαχαχαχαχχαχα.....σκλαβα και στο γραφειο....και σκλαβα του σεξξξξ :tongue::tongue::tongue:.....χαχαχαχαχαχχαχα

ελα που δεν σου αρεσει τωρα!!!!

κ εγω ψηφιζω ενα 2ημερο μονοι σας.....και αν δουν οτι το παιδι δεν μπορει....επιστρεφετε...κανε μια δοκιμη...μπορει να εκπλαγεις απο το ποσο καλα θα προσαρμοστει ο Κωσταντινουλης ;)

Ναι μαλλον αυτο θα κανουμε και μακαρι να μας εκπληξει!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχχα

τα λόγια του παππααααααα .... :tongue::tongue::tongue:

ρε κοριτσια επειδη καπελο εχει μονο τζοκευ...κανει στο καπελωμα???? :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχχα

τα λόγια του παππααααααα .... :tongue::tongue::tongue:

ρε κοριτσια επειδη καπελο εχει μονο τζοκευ...κανει στο καπελωμα???? :tongue::tongue::tongue:

Κοιτα που το πηρε σοβαρα....!!!!:tongue: :tongue: :tongue:

Κοιτα που το πηρε σοβαρα....!!!!:tongue: :tongue: :tongue:

αααα....πλακα κανατε???? :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...