Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σου έμη...Τόνια τον είχα αφήσει και εγώ μια βδομάδα στο χωριό στους παππούδες...όσες μέρες ήταν εκεί ούτε μας ζήτησε ούτε ήθελε να μας μιλήσει τίποτα...Όταν όμως πήγαμε στο χωριό ήταν στις κούνιες και μόλις είδε το αυτοκίνητο από μακριά που πηγαίναμε άρχισε να τρέχει ουρλιάζοντας και κλαίγοντας έπεσε στην αγκαλιά μου και μια με φίλαγε με λυγμούς και την άλλη με κοπάναγε μπουνιές, τράβαγε μαλλιά ούτε του ερχόταν...Κόντεψα να τρελαθώ από την αντίδραση γιατί ήταν πολύ ήρεμος όλη την εβδομάδα....Μόλις ηρέμησε και του είπα τώρα ήρθαμε δε θα σε ξανααφήσουμε ποτέ ηρέμησε και για 3 μέρες μέχρι και στην τουαλέτα τον είχα συνοδεία δεν έκανα βήμα μόνη μου...Μόλις αισθανόταν ότι δεν είμαι στο οπτικό του πεδίο κλάμα....

Άλλη φορά δεν πρόκειται να τον ξανααφήσω μόνο του εκτός και αν το ζητήσει ο ίδιος!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γειά σου έμη...Τόνια τον είχα αφήσει και εγώ μια βδομάδα στο χωριό στους παππούδες...όσες μέρες ήταν εκεί ούτε μας ζήτησε ούτε ήθελε να μας μιλήσει τίποτα...Όταν όμως πήγαμε στο χωριό ήταν στις κούνιες και μόλις είδε το αυτοκίνητο από μακριά που πηγαίναμε άρχισε να τρέχει ουρλιάζοντας και κλαίγοντας έπεσε στην αγκαλιά μου και μια με φίλαγε με λυγμούς και την άλλη με κοπάναγε μπουνιές, τράβαγε μαλλιά ούτε του ερχόταν...Κόντεψα να τρελαθώ από την αντίδραση γιατί ήταν πολύ ήρεμος όλη την εβδομάδα....Μόλις ηρέμησε και του είπα τώρα ήρθαμε δε θα σε ξανααφήσουμε ποτέ ηρέμησε και για 3 μέρες μέχρι και στην τουαλέτα τον είχα συνοδεία δεν έκανα βήμα μόνη μου...Μόλις αισθανόταν ότι δεν είμαι στο οπτικό του πεδίο κλάμα....

Άλλη φορά δεν πρόκειται να τον ξανααφήσω μόνο του εκτός και αν το ζητήσει ο ίδιος!!!

Αχ βρε ξανθη.. κλαιω με την περιγραφη σου!!! αληθεια.. πανω που ειχα αρχισει λιγο να γερνω προς το μοναχικο σκ τωρα??

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

τονια μου αν δεν σου κανε κόπο μπορείς να αφαιρέσεις τα σχετικά με το θεμα που λέγαμε δεν μου αρέσει να μενουν αυτά εδω ευχαριστώ!!!

Φυσικα, το κανω τωρα

επ... τι εγινε καλο μου ακομη εδω γυρνας???

...................

εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....ευτυχως ειστε κ εσεις και οι γοργονες διπλα και το διασκεδαζω κιολας :D:D:D

πφφφφφ....σήμερα εχω οση δουλεια δεν ειχα ολη την εβδομαδα.....χαχαχαχαχχααχχαχαχαχα.....:shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....ευτυχως ειστε κ εσεις και οι γοργονες διπλα και το διασκεδαζω κιολας :D:D:D

πφφφφφ....σήμερα εχω οση δουλεια δεν ειχα ολη την εβδομαδα.....χαχαχαχαχχααχχαχαχαχα.....:shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue:

καλα σημερα σε θυμηθηκαν ολοι?? καλα διπλα ειδικα γινεται της κολασεως χαχαχαχαχα

καλα σημερα σε θυμηθηκαν ολοι?? καλα διπλα ειδικα γινεται της κολασεως χαχαχαχαχα

χαχαχαχχααχαχχαχαχα.....ειναι ΥΠΕΡΟΧΕΣ ολες τους!!!!

απο δευτερα....θα τις βαλω σε ταξη :tongue:

κ εσενα κυρια μου....στιλακι θα σε κανωωωω......ηδη εχουν αποφοιτησει (εχουν χασει ολα τα περιττα κιλα )3-4 με τη διατροφη μου και τις συμβουλες....:D:D:D.....και οσονουπω αποφοιτουν κ αλλες :D:D:D....τα καμαρια μουυυυυυυ :D:D:D

χαχαχαχχααχαχχαχαχα.....ειναι ΥΠΕΡΟΧΕΣ ολες τους!!!!

απο δευτερα....θα τις βαλω σε ταξη :tongue:

κ εσενα κυρια μου....στιλακι θα σε κανωωωω......ηδη εχουν αποφοιτησει (εχουν χασει ολα τα περιττα κιλα )3-4 με τη διατροφη μου και τις συμβουλες....:D:D:D.....και οσονουπω αποφοιτουν κ αλλες :D:D:D....τα καμαρια μουυυυυυυ :D:D:D

Σοβαρα τωρα απο δευτερα θα σε ακολουθησω κυρια μου γιατι η κατασταση εχει παραγινει και ακομα σοβαροτερα

ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!

Σοβαρα τωρα απο δευτερα θα σε ακολουθησω κυρια μου γιατι η κατασταση εχει παραγινει και ακομα σοβαροτερα

ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!

οτι θες εδω ειμαι κοριτσακι μου....!!!!

σο λεω εχουν ολες αποτελεσματα...και tips ακομα και για τις δουλειες του σπιτιου τους εχω δωσει πως να τις κανουν και να σφιγγουν πωπο, ποδια, χερια κτλ κτλ....:D:D:D

τι να κλεισω ρε συ.... 16:00 θα φυγωωωω....και αμα.....:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...