Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακι μου δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται η φιλη σου...και ισως αυτο να ειναι μονοδρομος για εκεινη....αυτα ειναι αποφασεις ζωης...

και εγω θα τρελαινομουν στανταρ...ήταν ασχημο το timing που στο ειπε....:(

κ εγω σκεφτομαι ''ασχημα'' καποιες φορες οταν βλεπω γονεις να δερνουν τα παιδια τος...ή να φερονται ασχημα...και λεω γιατι Θεε μου τα δινεις εκει και οχι σε μας?...αμαρτια ειναι να σκεφτομαι ετσι...το ξερω...

Ναι, ακριβώς το ίδιο κι εγώ, από κάνω μένουν κάποιοι και ο πατέρας των παιδιών όλο τους φωνάζει και τους μιλάει πολύ άσχημα (όλο την φ... λέξη χρησιμοποιεί στα παιδιά του-Αγγλία γαρ). Μετά αυτά σπαράζουν στο κλάμμα, πραγματικά μου έρχεται να κατέβω κα΄τω εκίνη τη στιγμή και να τον χαστουκίσω.

6237481d19.png

vre minaki ilikrina den antexw allo auto to paixnidi oloi enantion m niothw oti einai den mporw allo pali ta zoumia me peirane

καρδουλα μου μην σε παιρνει απο κατω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κοιτα την δικη σου την ζωη αυτα που σε κανουν ευτυχισμενη και να σου δωσω μια συμβουλη???? κρατα την ζωη σου μονο για σενα και την οικογενεια σου δεν χρειαζετε κανεις να ξερει αν προσπαθεις η οχι!!!!!!!!!!!!! εγω αυτη την τακτικη ακολουθω και νομιζω εχω γινει καλυτερος ανθρωπος εγω δεν το εχω πει σε κανεναν εκτος απο τις οικογενειες μας οτι ειμαι εγκυος γιατι να το ξερουν??????? δεν νομιζω να σε πονεσουν το ιδιο

ttc72e7.aspx

χαχαχαχχααχχαχα ΟΚ

θες να πιασουμε τους πεθερούς?...μπατζανακιδες?...συνιφαδες?:tongue::tongue::tongue:

οτι θες :tongue::tongue::tongue:

ΟΚ με ανεβασατε .....το πρωι σας εγραφα κ ολη την ωρα σκουπιζα δακρυα και μυτη....τωρα με ΦΤΙΑΞΑΤΕ και ειμαι μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι θα εκανα χωρις εσας ???;)

οχι ουτε πεθερους , ουτε μπατζανακηδες ουτε κανεναν!

ο καθενας σπιτι του!!!

αντε μην αρχιζω να ξεχε.... τα σογια.

αντε τωρα...ολοι οι μλκς οι κομπλεξικοι...

ΑΝΤΕ ΛΕΩ!

Διαφημίσεις

ο καθενας σπιτι του!!!

ΑΝΤΕ ΛΕΩ!

σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

ttc72e7.aspx

gina gina....

με την κολλητη σου δεν θα πας για εκτρωση..και κακως το ειπε σε σενα που ξερεις οτι εισαι σε αλλη φαση.

χαλαρωσε. εδω ειμαστε!! κι οτι θες να πεις..λεγε το....

ΟΚ συμφωνω 100000000%%%%% με μουμου...

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

me peire h kolith m k m eipe oti einai egios ilikrina ourliaza sto thl apo thn xara m km leei tha pame mazi na kane ektrosh ekei htan pou me teliose tis evala ths fones xerei oti prospathoume k erxete k m leei gia ektrosh ti na pwwwwwwwww

ουτε εγω συμφωνω αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι για τις αποφασεις της...ποπο κριμα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

ο καθενας σπιτι του!!!

ΑΝΤΕ ΛΕΩ!

πφφφφ πολύ αρνητικη είσαι σήμερα :tongue::tongue::tongue::tongue:

να πώ κατι για μια ξαδερφη μου???? χαχχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

gina gina....

με την κολλητη σου δεν θα πας για εκτρωση..και κακως το ειπε σε σενα που ξερεις οτι εισαι σε αλλη φαση.

χαλαρωσε. εδω ειμαστε!! κι οτι θες να πεις..λεγε το....

και εγω θα συμφωνήσω με τη μουμου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...