Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστούμε,

εμας ο μπαμπας μας δουλευει οποτε... αλλά ελπίζω να ειναι καλύτερος ο καιρος το επομενο ΣΚ γιατι λεμε να φυγουμε ενα διημερο. Εχουμε ομως διλημμα... πιστευουμε και οι δυο πως χρειαζομαστε λιγο χρονο οι δυο μας αλλά απο την αλλη θα μας λειψει απιστευτα ο μικρος, απο οταν γεννηθηκε ειμαστε παντου μαζι και δεν ξέρω πως θα μας φανει.. ουτε και στον Κων/λη...θα τον κρατησει η μαμα μου και θα κοιμηθει στο σπιτι μας κανονικά και με την μαμα μου δεν εχει προβλημα (εξαλλου αυτη τον κραταει) αλλά δεν εχουμε λειψει ποτε απο διπλα του.. μπορει να εχουμε βγει κάποιες φορες και να τον εχει βαλει η γιαγια του για υπνο αλλά το πρωι ειμαστε εκει...

Εσυ τον έχεις αφήσει?

τονια μου , εγώ τον άφησα το καλοκαίρι για μια εβδομάδα.. δεν θα έλεγα ότι ήταν ότι καλύτερο για το παιδί..βέβαια για 2 μέρες δεν είναι πολύ..

τονια μου , εγώ τον άφησα το καλοκαίρι για μια εβδομάδα.. δεν θα έλεγα ότι ήταν ότι καλύτερο για το παιδί..βέβαια για 2 μέρες δεν είναι πολύ..

αυτο σκεφτομαι και εγω ... εσενα πως σου φανηκε που τον αφησες?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Καλημερα κοριτσάκι,

τι κάνεις? Ο γλύκας σου??

καλα είμαστε μωρε το παλεύουμε... ο μικρούλης μου καλά είναι μεγαλώνει.. έχουμε ξεκινήσει και μεις για απαλλαγή πανας και εκει που τα πήγαινε καλά σαν να βαρέθηκε ξαφνικά και τώρα κανει στην πανα και δεν μου λέει τπτ.. αλλά δεν τον πιέζω τι να κανω?περιμένω να του έρθει ξανα η όρεξη...

καλα είμαστε μωρε το παλεύουμε... ο μικρούλης μου καλά είναι μεγαλώνει.. έχουμε ξεκινήσει και μεις για απαλλαγή πανας και εκει που τα πήγαινε καλά σαν να βαρέθηκε ξαφνικά και τώρα κανει στην πανα και δεν μου λέει τπτ.. αλλά δεν τον πιέζω τι να κανω?περιμένω να του έρθει ξανα η όρεξη...

και εγω το ιδιο περιμενω αλλα δεν την βλεπω να ερχεται...

Διαφημίσεις

αυτο σκεφτομαι και εγω ... εσενα πως σου φανηκε που τον αφησες?

κοίτα, εγώ λόγω διαφόρων συνθηκών το είχα πολύ ανάγκη αυτό το ταξιδάκι αλλά μου ήταν αδύνατο να τον πάρω μαζί μου αν και θα το ήθελα πολύ... μου έλειψε απίστευτα πολύ έπαιρνα όποτε μπορούσα τηλ να δω τι κάνει... ο μικρός λίγο δυσκολεύτηκε έκανε 2-3 ξεσπάσματα μετά του είπε η μαμά μου ότι ετοιμάζομαι να πάω να τον πάρω και ότι θα μπω στο καράβι κλπ κλπ και ηρέμησε,... με περίμενε το ψυχούλι μου... τα θετικό είναι ότι επειδή ήταν στο νησί μαζί με θείους ξαδέρφια θάλασσα είχε συνεχώς απασχόληση και ξεχνιόταν.. όταν πήγαμε να τον πάρουμε χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής...

κοιτα, εγώ λόγω διαφόρων συνθηκών το είχα πολύ ανάγκη αυτό το ταξιδάκι αλλά μου ήταν αδύνατο να τον παρω μαζί μου αν και θα το ήθελα πολύ... μου έλειψε απιστευτα πολύ έπαιρνα όποτε μπορούσα τηλ να δω τι κανει... ο μικρός λίγο δυσκολεύτηκε έκανε 2-3 ξεσπάσματα μετά του έιπε η μαμα μου ότι ετοιμάζομαι να παω να τον παρω και ότι θα μπω στο καράβι κλπκλπ και ηρέμησε,... με περίμενε το ψυχούλι μου... τα θετικό είναι ότι επειδή ήταν στο νησί μαζί με θείους ξαδερφια θάλασσα είχε συνεχώς απασχόληση και ξεχνιόταν.. όταν πήγαμε να τον πάρουμε χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής...

Αχ ψυχη μου μωρε... τελικά μου φαινεται οτι εμεις εχουμε το μεγαλυτερο προβλημα...

Αχ ψυχη μου μωρε... τελικά μου φαινεται οτι εμεις εχουμε το μεγαλυτερο προβλημα...

ναι όταν το διάστημα είναι μικρό όπως ένα σκ το πρόβλημα το έχουμε εμείς.. εμένα άρχισε να μου λείπει από το πρώτο λεπτό που ήταν μακρυά μου..όταν το διάστημα είναι μεγάλο αρχίζουν να έχουν και αυτα πρόβλημα.. νομίζουν ότι οι γονείς τα παρατάνε... πάντως εγώ για τοσο μεγάλο διάστημα δεν πρόκειται να τον ξαναφήσω ποτε!

ναι όταν το διάστημα είναι μικρό όπως ένα σκ το πρόβλημα το έχουμε εμείς.. εμένα άρχισε να μου λείπει από το πρώτο λεπτό που ήταν μακρυά μου..όταν το διάστημα είναι μεγάλο αρχίζουν να έχουν και αυτα πρόβλημα.. νομίζουν ότι οι γονείς τα παρατάνε... πάντως εγώ για τοσο μεγάλο διάστημα δεν πρόκειται να τον ξαναφήσω ποτε!

Η αληθεια ειναι οτι για μεγαλο διαστημα ουτε εγω δεν μπορω.. δεν το σκεφτομαι καν... εδω για το διημερο και το συζηταμε 10 μερες και αποφαση δεν εχουμε παρει...

Εσυ πως εισαι? Με αυτο που σε ανησυχουσε την τελευταια φορα που μιλησαμε?

Η αληθεια ειναι οτι για μεγαλο διαστημα ουτε εγω δεν μπορω.. δεν το σκεφτομαι καν... εδω για το διημερο και το συζηταμε 10 μερες και αποφαση δεν εχουμε παρει...

Εσυ πως εισαι? Με αυτο που σε ανησυχουσε την τελευταια φορα που μιλησαμε?

φερτον σε μενααααααααααααααααααααααααααα :D:D:D :D:D:D :D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

καλημερα Εμακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και Ξανθουλαααααααααααααα

Κισααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα μαρηηηηηηηηηηη?????????

περιμενω νεα απο ντοκτορ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

φιλια πολλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...