Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μπαααα ετσι βιδωμενη που εισαι με το τρεξιμο και το αγχος το κακο ειναι οτι οντως το απολαμβανεις

χαχαχαχχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχααχχα;αχαχαχχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

για πες τα νεα σου....

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχααχχα;αχαχαχχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

για πες τα νεα σου....

ααα παρα πολλα τι να σου πω... τιποτε τα ιδια και τα ιδια... βαριεμαι απιστευτα ομως και οπως εγραψα και πιο πανω εχω ενα θεματακι με τον υπνο ή μαλλον με το πρωινο ξυπνημα τελευταιως και δεν το παλευω με τιποτε...

Ο Κων/λης καλα ειναι.. με την πανα δεν βλεπω να κανουμε προκοπη προς το παρον... δεν τον πιεζω αλλο.. θα τον αφησω παλι και θα προσπαθησω ξανα αργοτερα οσο κρατησει και ο καιρος...

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

καλημερα!!!

Μαρακι πλησιαζουν οι μερες!!!!!!!!!!!!αααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα αν ημουν Αθηνα θα ερχουμουν οπωςδηποτε!!

τονια μην το πιεσεις ασε να περασουν λιγες μερες και μετα παλι...!

οσο για τον υπνο μηπως κουραζεσαι πολυ?παρε καμμια βιταμινουλα βρε!

κισα!! καλα εισαι?

με τον γιατρο ολα οκ?

σημερα κανω ψαροσουπα

μαρακια μου!ολα καλα!1 συσπαση στο μισαωρο εκανα!ολα καλα!και το μωρο καλα!μαρακι,ασε τις ετοιμασιες,τελευταια στιγμη,πιασε το μεχριτωρα γκομενακι σου και βαλτο κατω λεμε!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ααα παρα πολλα τι να σου πω... τιποτε τα ιδια και τα ιδια... βαριεμαι απιστευτα ομως και οπως εγραψα και πιο πανω εχω ενα θεματακι με τον υπνο ή μαλλον με το πρωινο ξυπνημα τελευταιως και δεν το παλευω με τιποτε...

Ο Κων/λης καλα ειναι.. με την πανα δεν βλεπω να κανουμε προκοπη προς το παρον... δεν τον πιεζω αλλο.. θα τον αφησω παλι και θα προσπαθησω ξανα αργοτερα οσο κρατησει και ο καιρος...

αχου το μωρεεεεε....καλα κανεις...μην τον πιεζεις...σιγα σιγα.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημερα!!!

Μαρακι πλησιαζουν οι μερες!!!!!!!!!!!!αααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα αν ημουν Αθηνα θα ερχουμουν οπωςδηποτε!!

τονια μην το πιεσεις ασε να περασουν λιγες μερες και μετα παλι...!

οσο για τον υπνο μηπως κουραζεσαι πολυ?παρε καμμια βιταμινουλα βρε!

κισα!! καλα εισαι?

με τον γιατρο ολα οκ?

σημερα κανω ψαροσουπα

γεια σου βρε Μαρακι μας!!!!!!

τι κανεις?????...το μπεμπε????...η μικρη σου????

τι πλησιαζουν???....εφτασαν χαχαχαχαχαχαχχαχα

μακαρι να σας ειχα ολες εκει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πωωωωωωωωωωωω.....ψαροσουπααααααααααα??????????....φαε μια μπουκια κ για μενα...το αγαπημενο μου!!!!!!

μαρακια μου!ολα καλα!1 συσπαση στο μισαωρο εκανα!ολα καλα!και το μωρο καλα!μαρακι,ασε τις ετοιμασιες,τελευταια στιγμη,πιασε το μεχριτωρα γκομενακι σου και βαλτο κατω λεμε!!!!

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ μαρηηηηηηηηηηηη δεν παιζεσαι!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

χθες το εβαλα το γκμενακι 2 φορες χαχαχαχαχχαχαχα πρωι-βραδυ....κατι σαν αντιβιωση :tongue::tongue::tongue:

1 συσπαση στο μισαωρο?...τι σημαινει αυτο????????

Διαφημίσεις

μια γρηγορη καλημερααααααααααααα κ απο μεναααααααααααα :D:D:D

τι κανετε κοριτσακια μου????

εγω πηζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......αχ βαχ :tongue:

αν δεν προλαβω να ξαναμπω.....φιλια πολλα σε ΟΛΕΣ !!!!!

10000000000000000 ευχαριστω για τις ευχες σας....ανταποδιδω....οχι να ξαναπαντρευτειτε καλεεεεε!!!!!.....:tongue::tongue::tongue:

σας αγαπω ΠΟΛΥ όλες !!! :D:D:D

καλημερες!!!!παω στο διαβητολογο κι επανερχομαι με τα νεα μου!!!!!ειμαστε μια χαρα.χτε ςπηγα στη δουλεια και μετα με τακοριτσια απο το καφε για καφε....μαι χαρα κιεγω και το μωρο το ευχαριστηθηκε!!!!αχ!!!!καλα ειναιαν δουλευεις!!!!!!μου λειπει πολυ τελικα!!!φιλιααααααα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μια γρηγορη καλημερααααααααααααα κ απο μεναααααααααααα :D:D:D

τι κανετε κοριτσακια μου????

εγω πηζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......αχ βαχ :tongue:

αν δεν προλαβω να ξαναμπω.....φιλια πολλα σε ΟΛΕΣ !!!!!

10000000000000000 ευχαριστω για τις ευχες σας....ανταποδιδω....οχι να ξαναπαντρευτειτε καλεεεεε!!!!!.....:tongue::tongue::tongue:

σας αγαπω ΠΟΛΥ όλες !!! :D:D:D

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!

Καλημέρα Τόνια!!!!Μαράκι άντε αύριο όλα να πάνε τέλεια!!!!

Καλημερα, τι κάνεις?

καλημερες!!!!παω στο διαβητολογο κι επανερχομαι με τα νεα μου!!!!!ειμαστε μια χαρα.χτε ςπηγα στη δουλεια και μετα με τακοριτσια απο το καφε για καφε....μαι χαρα κιεγω και το μωρο το ευχαριστηθηκε!!!!αχ!!!!καλα ειναιαν δουλευεις!!!!!!μου λειπει πολυ τελικα!!!φιλιααααααα

Καλημερα κισακι, ωραια κοριτσοπαρεα !!!!... πωπω χρονια εχω!!! Αντε γυρνα γρηγορα με καλα νεα

Διαφημίσεις

Περιμένουμε καλά νέα κισσάκι....Τόνια καλά εδώ στη δουλειά, ευτυχώς σήμερα είναι Παρασκευή....

Και εμενα αυτο με παρηγορει.. εντωμεταξυ τρεχω και απο το πρωι σημερα.. πηγα για εξετασεις τον μικρο αιματος, σιδηρο, φεριτινη γιατι εχουμε να κανουμε δυο χρονια.. και με την ευκαιρια εκανα και εγω γιατι εχω να κανω εξετασεις απο οταν ημουν εγκυος

Ευχαριστούμε,

εμας ο μπαμπας μας δουλευει οποτε... αλλά ελπίζω να ειναι καλύτερος ο καιρος το επομενο ΣΚ γιατι λεμε να φυγουμε ενα διημερο. Εχουμε ομως διλημμα... πιστευουμε και οι δυο πως χρειαζομαστε λιγο χρονο οι δυο μας αλλά απο την αλλη θα μας λειψει απιστευτα ο μικρος, απο οταν γεννηθηκε ειμαστε παντου μαζι και δεν ξέρω πως θα μας φανει.. ουτε και στον Κων/λη...θα τον κρατησει η μαμα μου και θα κοιμηθει στο σπιτι μας κανονικά και με την μαμα μου δεν εχει προβλημα (εξαλλου αυτη τον κραταει) αλλά δεν εχουμε λειψει ποτε απο διπλα του.. μπορει να εχουμε βγει κάποιες φορες και να τον εχει βαλει η γιαγια του για υπνο αλλά το πρωι ειμαστε εκει...

Εσυ τον έχεις αφήσει?

καλημέρα!!!

μαράκι νυφούλα μας η ώρα η καλή!!!!

κισακι καλά αποτελέσματα!

οι υπόλοιπες τι κάνετε? εγώ κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τη δουλίτσα μου... έχω πήξει και δεν κατεβαίνουν οι ιδέες ...ουφφφφφ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...