Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

θ αβρεις το ρυθμο σου τονινο μη σ εαπασχολει!φροντιζε ν αβρεις λιγοχρονοκαιγια τον ερμο ανμπορεις!κριμα ειναι!ξερω με παιδι ειναι δυσκολο...ακομη πιο δυσκολο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θ αβρεις το ρυθμο σου τονινο μη σ εαπασχολει!φροντιζε ν αβρεις λιγοχρονοκαιγια τον ερμο ανμπορεις!κριμα ειναι!ξερω με παιδι ειναι δυσκολο...ακομη πιο δυσκολο

Δεν εχει να κανει με το παιδι... δεν ξερω βρε παιδι μου εχει αλλαξει ο ρυθμος μου... δεν μπορω το πιστευεις οτι βαζω δυο ξυπνητηρια και τιποτε... υπαρχουν μερες που ουτε καν το ακουω... αλλά απο την αλλη ενα πραγμα περιεργο... με το που θα ψιθυρισει ο κων/λης πεταγομαι... χμ τωρα που το σκεφτομαι λες να του βαλω ξυπνητηρι να σηκωνεται και να ξυπναω και εγω?? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

αχαχχα!μαλλον εισια πολυ κουρασμενη!καιακους μονο το μωρο λογω ενστικτου....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!

τι κανετε?????????????????????????????????????????????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Καλως την νύφη μας!!!!εσύ καλά είσαι;;;πως πάνε οι ετοιμασίες;;;έχετε ξεκινήσει να χορεύετε από τώρα;;;

καλημεραααααααααααααα Ξανθουλααααααααααααα :mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχαχαχ...μπααααααααααα στη δουλεια ειμαι....και αυριο εδω θα ειμαι και τη Δευτερααααα :?....αλλα ΟΚ....με βοηθαει να μην αγχνομαι ;)

για πες τα νεα σου???? το κουκλακι σου τι κανει?

Στη δουλειάααα;;;πότε θα πάτε Ζαρούχλα καλέ;;;μήπως έχασα επεισόδια;;;Καλά είναι και ο μικρούλης στον παιδικό...Καλέ πες να σε αφήσουν να ξεκουραστείς είσαι η νύφη λέμε!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημεραααααααααααααα Ξανθουλααααααααααααα :mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχαχαχ...μπααααααααααα στη δουλεια ειμαι....και αυριο εδω θα ειμαι και τη Δευτερααααα :?....αλλα ΟΚ....με βοηθαει να μην αγχνομαι ;)

για πες τα νεα σου???? το κουκλακι σου τι κανει?

Καλε κοπελιαααα και σημερα στην δουλεια??? Αααα σκληρο το αφεντικο και να φανταστεις του καθεσαι κιολας χαχαχαχαχαχχα

Στη δουλειάααα;;;πότε θα πάτε Ζαρούχλα καλέ;;;μήπως έχασα επεισόδια;;;Καλά είναι και ο μικρούλης στον παιδικό...Καλέ πες να σε αφήσουν να ξεκουραστείς είσαι η νύφη λέμε!!!!

ποια Ζαρουχλα???...παει η Ζαροχλα....δεν ηθελα ο πατερ να κανει το μυστηριο...πηταμε εγγραφη αδεια απο τον μητροπολιτη....αλλα ο πατερ και παλι ΔΕΝ !!!!....ετσι θα γινει εδω Αθηνα.....και μολις κλεισαμε εκκλησια και τραπεζι εδω....μας πηραν απο τη Ζαρουχλα οτι ΟΚ ο πατερ δεχτηκε....αλλα ηταν πλεον αργα...γιατι ειχαμε ακυρωσει τα παντα στη Ζαρουχλα...και ειχαμε δωσει εδω τις προκαταβολες.....

Διαφημίσεις

Καλε κοπελιαααα και σημερα στην δουλεια??? Αααα σκληρο το αφεντικο και να φανταστεις του καθεσαι κιολας χαχαχαχαχαχχα
Μάλλον θέλει άλλα κόλπα το αφεντικό φαίνεται χαχαχα!!!!!!!!

αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

δεν καταλαβατε.....αυτος μου καθεται χαχαχαχαχαχχααχα....τον κυνηγαω αυτες τις μερες....ελπιζω μετυα το γαμο να εχουμε κ αλλα ευχαριστααααααα.....οποτε χαλαλι και η δουλεια και ολα :cool:

αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

δεν καταλαβατε.....αυτος μου καθεται χαχαχαχαχαχχααχα....τον κυνηγαω αυτες τις μερες....ελπιζω μετυα το γαμο να εχουμε κ αλλα ευχαριστααααααα.....οποτε χαλαλι και η δουλεια και ολα :cool:

Αμα ειναι ετσι παω πασο... χαχαχαχαχαχα σοβαρα ομως τωρα δεν θα επρεπε να ξεκουραστεις λιγο... να χαλαρωσεις... λεω εγω τωρα!!!!!!

Αμα ειναι ετσι παω πασο... χαχαχαχαχαχα σοβαρα ομως τωρα δεν θα επρεπε να ξεκουραστεις λιγο... να χαλαρωσεις... λεω εγω τωρα!!!!!!

χαχαχαχαχα :cool::cool::cool:

δυσκολο...οποτε αφου δεν μπορω να το αποφυγω....κανω οτι το απολαμβανω κιολας :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχα :cool::cool::cool:

δυσκολο...οποτε αφου δεν μπορω να το αποφυγω....κανω οτι το απολαμβανω κιολας :tongue::tongue::tongue:

μπαααα ετσι βιδωμενη που εισαι με το τρεξιμο και το αγχος το κακο ειναι οτι οντως το απολαμβανεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...