Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Και σε σκεφτόμουν χθες όλη μέρα!!! ❤️❤️❤️❤️ 

Μπράβο κορίτσι μου, συγχαρητήρια! Να έχεις μια μεγάλη χοριακή και όλα να πάνε τέλεια από εδώ και πέρα!!! 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα κορίτσια που μοιράζονται τις θετικές τους ιστορίες, τις εμπειρίες και τις επιτυχίες τους εδώ μαζί μας!!! Μας δίνεται τεράστια δύναμη να μην τα παρατάμε!!! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλημέρα....Έλενα να σου ζήσει η κορούλα σου να είναι πάντα υγιής και καλότυχη και να σας γεμίζει κάθε μέρα περηφάνια....Ξέχασε το σαν ένα κακό όνειρο σημασία έχει ότι έχεις μια γερή κορούλα αγκαλιά!!!!Να την χαίρεστε!!!!

Έλενα πολλά φιλάκια στην κοιλίτσα σου...Άντε λίγο σας έμεινε με το κισσάκι!!!!

Οι υπόλοιπες όλες καλά;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως το τονινο,ξαναθυμισε μου αργοτερα γιατιτο μυαλομου ειναι μαρμελαδα,οταν σαραντισεις ξαναπες μου σ επαρακαλω,θα ερθω οπωσδηποτε!!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ξανθουλ α μουκαλημερα!!!λιγο εμεινε υπομονη κανω....καλα να ειναι και δενπειραζει τομωρακιμου!δ εφταιει το ενα εφερε το αλλο,η ουρολοιμωξη εφερε συσπασεις,οι συσπασει ςχαπια και ενεσειςμου ανεβασαν το ζαχαρο....το μωρομου δενεχει χωροκαι ζοριζεται!αλλα η μαμα δενμπορειν αφαει λογω ζαχαρου.....ολα σουπερ θα πανε και το ξερω!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα Τόνια...καλά και εμείς έχουμε πόλεμο κάθε μέρα με το πρωινό ξύπνημα, ζόρικος ο μικρός...χθες κοιμήθηκε από 7.30 για βράδυ, του λείπει ύπνος του μωρού μου!!!!

Έλα βρε κισσάκι τα ωραία τώρα αρχίζουν, εσύ είσαι τσαμπουκάς λέμε δεν μασάς!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Τόνια...καλά και εμείς έχουμε πόλεμο κάθε μέρα με το πρωινό ξύπνημα, ζόρικος ο μικρός...χθες κοιμήθηκε από 7.30 για βράδυ, του λείπει ύπνος του μωρού μου!!!!

Έλα βρε κισσάκι τα ωραία τώρα αρχίζουν, εσύ είσαι τσαμπουκάς λέμε δεν μασάς!!!!

Αχ μωρε το καημενουλι... απο μικρο στα βασανα!!! Τι ωρα ξυπναει?

Η κισσα δεν υπαρχει περιπτωση να μασησει... τωρα ειδικα που κοντευει να βγει και η κοπελαρα??? και επειτα ειπαμε βελτιωμενο μοντελο το κισοπαιδο δεν μπορει να μην κανει τα δικα του εεεε???

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

ΚΟρίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές , κι εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας. Κισσάκι άστο επάνω μου. Πάω να σιδερώσω . Τα ξαναλέμε φιλιά σε όλες!

Φιλια πολλα και στην μικρη σου!!!

Τόνια τον ξυπνάω 6 το πρωί και 7 φτάνουμε παιδικό...Τι να κάνω ξεκινάω δουλειά νωρίς αλλά φεύγω και νωρίς!!!!Ο παιδικός είναι στην δουλειά μου που απέχει 25 χιλιόμετρα από το σπίτι μας!!!!

Τόνια τον ξυπνάω 6 το πρωί και 7 φτάνουμε παιδικό...Τι να κάνω ξεκινάω δουλειά νωρίς αλλά φεύγω και νωρίς!!!!Ο παιδικός είναι στην δουλειά μου που απέχει 25 χιλιόμετρα από το σπίτι μας!!!!

Αχ το καμαρι μου, γι'αυτο μωρε νυσταζει.. τι ωρα γυριζετε σπιτι.. μηπως αν κοιμοταν λιγο ενδιαμεσα?

Διαφημίσεις

αχ το πουλακιμου νωρις νωρις!σαν μερικαπουβλεπω τα τραβαει ημαμα κια υατα σερνονται και σερνουν την τσαντα!!!αχαχα πολυ πλακα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Φεύγουμε 2 από εδώ και φτάνουμε 3 περίπου σπίτι...Ε μερικές φορές κοιμάται στο αμάξι άλλες θέλει να μιλήσουμε πρώτα και μέχρι να νυστάξει κοντεύουμε να φτάσουμε....Προσωπικά δεν με πειράζει ας κοιμάται και από τις 7 ίσα ίσα έχω χρόνο μετά να κάνω δουλειές με την ηρεμία μου...και κατά τις 9 την κάνω και εγώ σιγά σιγά για ύπνο...γενικά και εγώ και ο μικρός είμαστε υπναράδες ο μπαμπάς πάλι με 6 ωρίτσες είναι σούπερ όλη μέρα!!!

Φεύγουμε 2 από εδώ και φτάνουμε 3 περίπου σπίτι...Ε μερικές φορές κοιμάται στο αμάξι άλλες θέλει να μιλήσουμε πρώτα και μέχρι να νυστάξει κοντεύουμε να φτάσουμε....Προσωπικά δεν με πειράζει ας κοιμάται και από τις 7 ίσα ίσα έχω χρόνο μετά να κάνω δουλειές με την ηρεμία μου...και κατά τις 9 την κάνω και εγώ σιγά σιγά για ύπνο...γενικά και εγώ και ο μικρός είμαστε υπναράδες ο μπαμπάς πάλι με 6 ωρίτσες είναι σούπερ όλη μέρα!!!

Τουρμπο ο μπαμπας... και εγω του υπνου ειμαι αλλα τωρα τελευταια βρε παιδι μου δεν μπορω καθολου... αργω παρα πολυ να κοιμηθω το βραδυ δεν με παιρνει ο υπνος μπορει και στις 2 και στις 3 και το πρωι φυσικα δεν εχω σηκωμο.. αρχισε απο οταν εκοψα το τσιγαρο πριν 4 μηνες.. και το κακο ειναι οτι εχω "παρατησει" και τον αντρα μου γιατι φευγει πιο νωρις απο εμενα και σηκωνομασταν μαζι ετοιμαζα καφε, να παρει μαζι του κατι και τωρα τιποτε ο καημενος μονος του σηκώνεται μονος του φευγει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...