Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

αγγελικ,καταλαβα!οι συσπασεις δεν οπννει,νιωθειςς ενα μουδιασμα και κατευθειαν πετρωμα σ ινοοτοσημειο!και ενειεναιι τοο μωρο!καλημερα κοριτσακια, χτες πηγα γιατρο,το μωρο ειναι 1700γρ και εχει κατι μαγουληθρες σουπερ!!!!ειναι αναποδα εννοειται,οπως πρεπει,αλαλ του ειπα οτι η καθε κινηση του μεποναει και λεει ειναι ταλαιπωρημενη η μητρα; σου για υτο...ελπιζω ναμηνπαμε γιοα καισαρικη και ναμη με δυσκολεψει στη γεννα!2-3 φορες καλειται να εργαστει η μητρα στη ζωη της κι εμενα παραεργαστηκε καικουραστηκε!σημερα ξαναπαω για καρδιοτοκογραφο γιατι προχτες ειχα παλι συσπασεις!αν και ειναι φυσιολογικα τωρα νομιζω αλλα μεμενα τιποτα πια δενειναι φυσιολογικο!εχω 6 κιλα επιπλεον...πι καλα,μοντελο θ αειμαι!περιμενω να δω τι θα γινιε το παογευμ,α και τηνπαρασκευη τι θα μου πει η διαβητολογος,επισης μου ειπε οτι ειδε πρωτεινη στα ουρ αμου και να ξανακανω καλλιεργεια,αν υποψιαστω παλι ουρολοιμωξη...θα φρικαρω!τιοσα πραγματα δνεεχω παθει σε ολημου τη ζωη και ποτε δενεχω παρει τοσα χαπια,ουτε ντεπον επαιρνα απο μωρο !μονο στην ανεμοβλογια ειχ απαρει αντιβιωση και για μι ατραζηλιτιδα το νοεμβριο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγγελικ,καταλαβα!οι συσπασεις δεν οπννει,νιωθειςς ενα μουδιασμα και κατευθειαν πετρωμα σ ινοοτοσημειο!και ενειεναιι τοο μωρο!καλημερα κοριτσακια, χτες πηγα γιατρο,το μωρο ειναι 1700γρ και εχει κατι μαγουληθρες σουπερ!!!!ειναι αναποδα εννοειται,οπως πρεπει,αλαλ του ειπα οτι η καθε κινηση του μεποναει και λεει ειναι ταλαιπωρημενη η μητρα; σου για υτο...ελπιζω ναμηνπαμε γιοα καισαρικη και ναμη με δυσκολεψει στη γεννα!2-3 φορες καλειται να εργαστει η μητρα στη ζωη της κι εμενα παραεργαστηκε καικουραστηκε!σημερα ξαναπαω για καρδιοτοκογραφο γιατι προχτες ειχα παλι συσπασεις!αν και ειναι φυσιολογικα τωρα νομιζω αλλα μεμενα τιποτα πια δενειναι φυσιολογικο!εχω 6 κιλα επιπλεον...πι καλα,μοντελο θ αειμαι!περιμενω να δω τι θα γινιε το παογευμ,α και τηνπαρασκευη τι θα μου πει η διαβητολογος,επισης μου ειπε οτι ειδε πρωτεινη στα ουρ αμου και να ξανακανω καλλιεργεια,αν υποψιαστω παλι ουρολοιμωξη...θα φρικαρω!τιοσα πραγματα δνεεχω παθει σε ολημου τη ζωη και ποτε δενεχω παρει τοσα χαπια,ουτε ντεπον επαιρνα απο μωρο !μονο στην ανεμοβλογια ειχ απαρει αντιβιωση και για μι ατραζηλιτιδα το νοεμβριο!

Κισσάκι μου υπομονή κουκλίτσα μου τί έμεινε τώρα έ? Πάει πέρασε ο καιρός και θα πάρεις την ζουζούνα σου αγκαλιά μην μου αγχώνεσαι οκ? ¨οσο για την καισαρική διάβασε τα νέα παρακάτω..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Λοιπόν τα νέα μας απο τον γιατρό χθες..!! Ο πριγκηπάκος μας αισίως έχει φτάσει στα 1040 γρ.!!!!!! Είπατε τπτ?? ΧΑχΑΑΧαχα Καλά σας έλεγα εγώ οτι όπου να'ναι τον βλέπω να πηγαίνει για φαντάρο!!! :-D:grin::-D

Έχει ήδη πάρει θέση με το κεφάλι προς τα κάτω, είναι υγιέστατος καθ'όλα όπως μου είπε ο γιατρός με το βάρος του οριακά προς τα πάνω αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι. Τώρα σχετικά με τον τοκετό.. Επειδή εχω διαβήτη κύησης και επειδή όπως φαινεται ο μπέμπης μας ειναι ανεπτυγμένος κατά 90% θα γεννήσω την 38η εβδομάδα αφού αν πάει έτσι στα κιλά του θα ειναι σούπερ! Τον ρώτησα αν θα γίνει με πρόκληση και μου ειπε οτι στην περίπτωση μου δεν ειναι σωστό γιατί ο τοκετός μπορεί να τραβήξει και 18 ώρες και με το θεμα του σακχάρου δεν ειναι σωστό γιατί τόσες ώρες νηστική σίγουρα θα πάθω υπογλυκαιμίες που δεν ειναι καλό για το παιδί.. Οπότε κορίτσια με βλέπω κατά τις 20 Νοεμβρίου τελικά να γεννάω με το καλό με καισαρική! Εννοείται οτι πάντα ήθελα φυσιολογικά αλλά προκειμένου να πάνε όλα καλά με το μωρό μου ας γίνει και καισαρική δεν θα πεθάνω κιολας!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Julie mou πολλα πολλα συγχαρητηρια και απο εμας !!!Σου ευχομαι μια τελιομηνη εκγυμοσυνη με ενα υγειεστατο νινακι !!!!

Jenia hello απο μενα !!!!!

Οι αλλες κουκλες τι κανετε ολα καλα βλεπω και χαιρομαι !!!!!

Εμεις μια χαρα ειμαστε δοξα το θεο μαγαλωνουμε κλωτσαμε μια χαρα απο βδομαδα θα παμε και στον ντοκτορ να μετρηθουμε παλι !!!!!!

Κισακι, Μπαμπακι, Μαρακι, Αγγελικουλλα, Μινακι, Εμακι, Τονια Ξανθουλλα πολλα πολλα φιλακια και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν σημερα η εχουν καποιο δικο τους να γιορταζει !!!!!!!

Γεωργία μου τι κάνεις κοριτσάρα μου? Πόσο καιρό εχουμε να μιλήσουμε.. Η μπεμπούλα σου ειναι καλά και κλωτσάει το ζουζούνι έ? Αμ εμένα να δεις τι κάνει... Το ευχαριστιέται ο πιτσιρίκος μου να μου ρίχνεις κλωτσιές μου φαίνεται χΧαΧΑχα :P:p:p

Πότε είναι η ΠΗΤ σου?

Αγγελικούλα μου σε ευχαριστώ κι από εδώ!!!Οι ευχες σου με συγκίνησαν πάρα πάρα πολύ...δεν ξέρω αν θα είναι τυχερό το μωρό μου (σαν το δικό σου π.χ. που θα είσαι η πιο γλυκιά, τρυφερή, τρελούλα και παιχνιδιάρα μαμά που έχει υπάρξει!). Δίαιτα εννοείται πως δεν σκέφτομαι να κάνω, αλλά θέλω να τρέφομαι όσο πιο σωστά γίνεται για το σποράκι μου!!!!Κουκλίτσα μου υπομονή με την ινσουλίνη, σημασία έχει να είστε καλά!!!Άλλωστε τελειώνουν όλα αυτά όπου να'ναι...με εσένα τρισευτυχισμένη και ένα γερό και υγιές μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!!!Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!

Αχ βρε Julie μου οτι μα ότι και να πεις δεν έχω ξαναδεί πιο καλό κορίτσι εδώ μέσα ειλικρινά σου μιλάω.. εισαι μεγάλη ψυχούλα και γι αυτό ο θεός σου χάρισε το μπεμπάκι σου!! Ευχομαι καρδούλα μου να περάσεις την καλύτερη περίοδο της ζωής σου και να ευχαριστιέσαι την κάθε στιγμή με το μωρό σου!! Σε περιμένουν τρελλές συγκινήσεις και ανύπωτη χαρά!!!! Με το καλό κοριτσάρα μου!!!!!!!!!!!!!!! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

αγγελικουλα!πολυ ομορφ ανεα!μπραβο στον παιδαρο!!!!πηγα χτες καρδιοτοκογραφο,εκανα μια συσπασημονο στο μισαωρο,μιλησα με τη μαια,μου ειπε ανητνανα ανησυχησει ο γιατρος θ ασε ειχε ηδη πανικοβαλεει,το μωρο ειναι μι αχαρα κι εσυ επισης!εχειπαρειθεση,κανονικα κεφαλιπρος τακατω και δυσκολα γυρναει αν παριε θεση αρα ειμαστε καλα!η καισαρικη παιζει οπως καιο φυσιολογικος τοκετος 50-50,δηλ αν δε δουμε κεφαλιν αβγαινει κι αν δεν πεσουν οι σφυγμοι ολα παιζονται,εννοειται οτι με το που κινδυνεψει το μωρο καισαρικη αβλεπει,αν καιογιατρος μουειναι κατα....χτες μονο μια συσπαση εκανα στο μισαωρο...ειμαστεκαλα δηλαδη,απλα η μητραμου ειναιταλαιπωρημενεη απο συσπασεις και το μωρο δενεχειπολυ χωρο γι αυτο με ποναει οταν γυριζει.....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά παρακολουθούσα τα νέα σας. Κισσάκι τώρα είδα το μήνυμά σου. Εγώ μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη και μια πολύ αγχωτική γέννα έχω από τις 17 Αυγούστου την νεραϊδούλα μου αγκαλιά. Γέννησα με καισαρική την 36η εβδομάδα γιατί η μπέμπα σταμάτησε να κουνιέται στην κοιλιά και φοβηθήκαμε για τα χειρότερα. Δεν μπορώ να σας περιγράψω μέχρι να ακούσω το πρώτο κλάμα τί τράβηξα γιατί μια φίλη μου με ανάλογο περιστατικό είχε γεννήσει νεκρό το παιδάκι της. Κισσακι μου όποτε θέλεις έλα να μας γνωρίσεις στο σπίτι! Αγγελικούλα κι εγώ ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά όμως μπροστά στην ζωή των παιδιών μας δεν σηκώνει δευτερες σκέψεις. Η μπέμπα μου μαχήτρια, ήταν μεγάλο μωρό στην κοιλιά και τελικά δεν χρειαατηκε ούτε θερμοκοιτίδα ούτε οξυγόνο. Γεννήθηκε 3100 και 50 πόντους. Πέρασα μια επιλόχεια κατάθλιψη γιατί όλο το άγχος για το τι μπορούσε να συμβεί μου βγήκε μετά. Δεν κατάφερα να θηλάσω γιατί με όλη αυτή την κατάσταση δεν ενεργοποιήθηκε το όλο συστημα. Όμως κοιτάζω το θαυματάκι μου και όλα δια μαγείας λύνονται.Αυτό που ζω δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει . Οι μανούλες με καταλαβαίνετε και οι εγκυούλες θα το ζήσετε σύντομα. Επίσης να πω ότι η μπέμπα μου είναι ένα πολύ ήσυχο παιδάκι.Θα την βαφτίσουμε πρώτα ο Θεός στις 21 Νοεμβρίου που είναι τα Εισόδια της Θεοτόκου μια που είναι και ταμένη στην Παναγία. Είστε όλες καλεσμένες!

ελενααααααααααααααααααααααα κοριτσακι μου μπραβο και ειχα αρχισει να ανησυχωωωωωω....τικαλα μπραβο το μωρακι!21 νοεμβριου λογικα θα ειμια σε σαραντισμο...αλαλ πες μα που....σιγουρ ααθ ερθω να σας γνωρισω οταν σαραντισετε καιμεγαλωσετε κιολας....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

πω ρε συ τι τραβηξες......φανταζομαι πανικος!να μην το ακους,να μηνξες τι γινεται, να μην κλαιει....τελιακ τι ειχε και δεν κουνιοταν τι επεθαε,τυχαιο γεγονος?κοριτσι αειναι πολυ σημαντικο αν δεν το ακουσε τε μι αμερα στην εβδομαδ απουειμαστε τρεχατε στο γιατρο,2 μερεςμπορει να ειναιπολυ αργα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να σου περιγράψω τί περασα. Το μωρό ήταν υπερκινητικό στην κοιλιά γι'αυτό και το κατάλαβα αμέσως. Δεν υπήρχε παθολογικό προβλημα απλά σφήνωσε η μικρή και στρεσαρίστηκε. Γι' αυτό και δεν έκανα καμιά προσπάθεια για φυσιολογικό τοκετό. Ο γιατρός μου δεν κάνει εύκολα καισαρικές. Να φανταστείς την αδερφή μου την περίμενε 24 ώρες αλλά επειδή ο φυσιολογικός τοκετός είναι έτσι κι αλλιώς ζόρικος για τα μωρά δεν το ρισκάραμε. Και με την καισαρική όλα καλά σαν να μην την έκανα αισθάνομαι. Σαραντίζουμε 25 Σεπτεμβρίου. Πραγματικά θα χαρώ πολύ να έρθεις. Είμαστε και γειτονιά δεν θα ταλαιπωρηθείς

αγγελικουλα!πολυ ομορφ ανεα!μπραβο στον παιδαρο!!!!πηγα χτες καρδιοτοκογραφο,εκανα μια συσπασημονο στο μισαωρο,μιλησα με τη μαια,μου ειπε ανητνανα ανησυχησει ο γιατρος θ ασε ειχε ηδη πανικοβαλεει,το μωρο ειναι μι αχαρα κι εσυ επισης!εχειπαρειθεση,κανονικα κεφαλιπρος τακατω και δυσκολα γυρναει αν παριε θεση αρα ειμαστε καλα!η καισαρικη παιζει οπως καιο φυσιολογικος τοκετος 50-50,δηλ αν δε δουμε κεφαλιν αβγαινει κι αν δεν πεσουν οι σφυγμοι ολα παιζονται,εννοειται οτι με το που κινδυνεψει το μωρο καισαρικη αβλεπει,αν καιογιατρος μουειναι κατα....χτες μονο μια συσπαση εκανα στο μισαωρο...ειμαστεκαλα δηλαδη,απλα η μητραμου ειναιταλαιπωρημενεη απο συσπασεις και το μωρο δενεχειπολυ χωρο γι αυτο με ποναει οταν γυριζει.....

Καλημερα Κισσακι μου, ευτυχως ολα καλα διαβαζω με την μικρη, Υπομονη τωρα και να προσεχεις οσο μπορεις.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Κορίτσια πολύ σημαντικό αυτό που λέει η Κίσσα. Ακόμη κι αν κάτι το θεωρούμε υπερβολικό ή βλακεία ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ το γιατρό τηλέφωνο. Όχι τη μαία, το γιατρό. Εμένα ο δικός μου το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή αυτό το πράγμα. Για το παραμικρό επικοινωνία μαζί του.

Καλημερα Ελενααααα,

να σου ζησει η μικρη, να ειναι γερη καλοτυχη και να την καμαρωνετε παντα.

Ετσι ειναι οτι και να εγινε, οσα και να περασες... οσα και να περασεις αυτο το μουτρακι θα σε αποζημιωνει παντα.

Λοιπόν τα νέα μας απο τον γιατρό χθες..!! Ο πριγκηπάκος μας αισίως έχει φτάσει στα 1040 γρ.!!!!!! Είπατε τπτ?? ΧΑχΑΑΧαχα Καλά σας έλεγα εγώ οτι όπου να'ναι τον βλέπω να πηγαίνει για φαντάρο!!! :-D:grin::-D

Έχει ήδη πάρει θέση με το κεφάλι προς τα κάτω, είναι υγιέστατος καθ'όλα όπως μου είπε ο γιατρός με το βάρος του οριακά προς τα πάνω αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι. Τώρα σχετικά με τον τοκετό.. Επειδή εχω διαβήτη κύησης και επειδή όπως φαινεται ο μπέμπης μας ειναι ανεπτυγμένος κατά 90% θα γεννήσω την 38η εβδομάδα αφού αν πάει έτσι στα κιλά του θα ειναι σούπερ! Τον ρώτησα αν θα γίνει με πρόκληση και μου ειπε οτι στην περίπτωση μου δεν ειναι σωστό γιατί ο τοκετός μπορεί να τραβήξει και 18 ώρες και με το θεμα του σακχάρου δεν ειναι σωστό γιατί τόσες ώρες νηστική σίγουρα θα πάθω υπογλυκαιμίες που δεν ειναι καλό για το παιδί.. Οπότε κορίτσια με βλέπω κατά τις 20 Νοεμβρίου τελικά να γεννάω με το καλό με καισαρική! Εννοείται οτι πάντα ήθελα φυσιολογικά αλλά προκειμένου να πάνε όλα καλά με το μωρό μου ας γίνει και καισαρική δεν θα πεθάνω κιολας!!!

Παρολιγον συμπεθερα μου!!!!

Παιδαρος ο μαγκας, μπραβο κοριτσακι μου. Δεν πειραζει για την καισαρικη αυτο που εχει σημασια ειναι να κρατησεις γερο το αντρακι σου. Επειτα επεμβαση ρουτινας εχει καταντησει πλεον και την αναρρωση ουτε που την καταλαβαινεις (τουλαχιστον εγω και πολλες κοπελες που εχω μιλησει).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...