Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

οτιδηποτε φαρμακα ακομη και ντεπον η φενιστιλ για κουνουπι ανα ειναι θ αρωτησει ςτο γιατρο!οπυ πας θα ηλωνεις τη ν εγκυμοσυνη σου,πχ σ ειατρεια κτλ....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα γαλακτοκομικα οσυ ολα πληρη!οχι 1,5 % ,θα τρως οτι ετρωγες αλαλ πιο υγιεινα,απεφυγε τζανκ φουντ και τηγανητα,αποφυγε ειπα,οχι ναμην ξαναφας!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

οχι αναψυκτικα και ανθρακουχα οσομπορεις και φολικο ενα χαπακι (filicine) επαιρνα εγω στο πρωτο τριμηνο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

λοιπον:πρωινο:2 φρυγανιε ςολικης με 1 φετα κασερι

κολατσιο: 1 κουτ.μαργαρινη, 1 ποτηρι φρεσκο γαλα, 1 φετα φψμι

γευμα:105 γρμ μαγειρεμενο κρεας, 3 μετριες ντοματες,2 φετες ψωμι

απογευμα:2 μετρια φρουτα,2 φρυγανιες ολικης,

δειπνο:90 γρμ κρεας μαγειρεμενο, 3μετριες ντοματεσ,1 φετα ψωμι,1 φρουτο

προ υπνου:1 γιαουρτι και ενα φρουτο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αυτα προτεινει ο διευθυντης γυναικολογικη ςκαι μαιευτικης στο ιπποκρατειο....

εννοειται οτι λιγουρευτεις το τρως οκ?πλα ππανω κατω να ξε ςτι θα τρως!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Είσαι φοβερή!!!!Με κατατόπισες πλήρως!!!!!Χίλια ευχαριστώ Κισομανούλα!!!!!Μόλις έφαγα γιαουρτάκι, και μετά ρυζάκι με κοτοπουλάκι. Αλκοόλ εδώ απαγορεύεται εντελώς!!!! 1900-2000 θερμίδες ε? Θα το έχω υπόψιν...Γενικώς από ότι βλέπω θέλει συχνά γεύματα, να μην μένει άδειο το στομάχι...

6237481d19.png

ναι βοηθαει το μεταβολισμο και τις αναγουλες,βεβαια εμενα ποτε δνεεπιασε αυτο ,τα μικρα συχνα γευματ αμ επαχιαναν....εγω τρωω 3 φορες τημερα ολα λαιτ,καλο ειναι το ψωμι να ειναι ολικης και τ ο ρυζι αγριο.ναι αμερικη και αγγλι απαγορευεται το αλκοολ,εδωειμαστε πιο ελαστικοι!οτι χτειαστεις πεςμου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναι βοηθαει το μεταβολισμο και τις αναγουλες,βεβαια εμενα ποτε δνεεπιασε αυτο ,τα μικρα συχνα γευματ αμ επαχιαναν....εγω τρωω 3 φορες τημερα ολα λαιτ,καλο ειναι το ψωμι να ειναι ολικης και τ ο ρυζι αγριο.ναι αμερικη και αγγλι απαγορευεται το αλκοολ,εδωειμαστε πιο ελαστικοι!οτι χτειαστεις πεςμου!

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6237481d19.png

θ ασυνεχισεςι ελλαδ αη αγλγια?μην παρει ςκατευθειανμε τοπου σου δωσουν ασβεστιο σιδηρο,μαγνησιο...μονο φολικο!πρωτα θ ακανει ς εξετασει ςνα δεις σ τι επιπεδα βρισκεσαι και μετα ,εγω σιδηρο 5ο μηνα ξεκινησα και μαγνησιο 7ο με τις συσπασεις...ασβεστιο δενπαιρνω

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αγγελικο9υλα ινσουλινη?κιεσυ διαβητη κυησης?πως το ανακαλυψες τοσο νωρις?εγω σακχαρο κανονικο ,η καμπυλη τρελαθηκε,μετα εκανα γλυκοζιωμενη και δειχνει οτι ημουν μι αχαρα τους τελευταιουες 3,5 μηνες αλλ ατωρ απροελυψε το προβλημα!

Επειδή είχα πάρει αρκετά κιλάκια και πανεύκολα απο την αρχή και επειδή πριν απο 2 χρόνια που είχα κάνει την καμπύλη ειχε δείξει οριακά οτι ειχα πρόβλημα με αντοχή στην ινσουλίνη όταν το είπα στον γιατρό μου είπε κάνε την καμπύλη στην 18η εβδομάδα κ έτσι έκανα. Οι τιμές μερικές βγήκαν παθολογικές κ έτσι πήγα σε διαβητολόγο ο οποίος μου έδωσε μηχανάκι να μετράω το ζάκχαρο και διατροφή σαν αυτή περίπου που έδωσες κ εσύ παραπάνω. Αφού μέτρησα το σάκχαρο έτσι περίπου 20 μέρες είδε οτι οι πρωινές μετρήσεις μου ειναι υψηλές και δεν εξαρτώνται απο την διατροφή αφού είμαι νηστική όλο το βράδυ έτσι μου έδωσε ινσουλίνη το βράδυ.

ναι φοβηθηκαν για προωρο...οταν μπηκα νοσοκομειο ειχ ασυσπασεις καθε 20 λεπτο....μποριε να πηγαινα για τοκετο αν δνεπρολαβαιναμε....και με καραταν με ορο και μετ αμ εχαπια,ακομη τα παιρνω...για να ειμαστε καλυμμενοικαναμε ενεσει ςκορτιζονης γαι ωριμανση τωνπνευμονων του μωρου....

τελος παντων ναι εινα ιβιαστικο το μωρο,δενεχει και πολυ χωρο με 5 κιλ αεπιπλεον κ ιαυτο να ειναι 1,500 γρμ σημερ αθ αδω ποσο μεγαλωσε το παιδκαιμου!

Πώ πω..καταλαβαίνω την αγωνία σου.. Πονούσες πολύ Κισσάκι? Πώς ακριβώς ένιωθες τις συσπάσεις? Μην ανησυχείς τώρα όλα θα πάνε καλά :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Είσαι φοβερή!!!!Με κατατόπισες πλήρως!!!!!Χίλια ευχαριστώ Κισομανούλα!!!!!Μόλις έφαγα γιαουρτάκι, και μετά ρυζάκι με κοτοπουλάκι. Αλκοόλ εδώ απαγορεύεται εντελώς!!!! 1900-2000 θερμίδες ε? Θα το έχω υπόψιν...Γενικώς από ότι βλέπω θέλει συχνά γεύματα, να μην μένει άδειο το στομάχι...

Julie μου συγχαρητήρια κ απο δώ κοριτσάκι μου με έκανες πολύ πολύ ευτυχισμένη με τα νέα σου!!!!!!! :P:p:p Σου άξιζε τόσο πολύ!!!!!! Θα γίνεις μια υπέροχη μανούλα με το καλό!!!

Σχετικά με την διατροφή θα σου πρότεινα κ εγώ να ακολουθήσεις αυτήν που σου έδωσε το Κισσάκι γιατί κ μένα ο διαβητολόγος μου είπε οτι κανόνικά όλες μα όλες οι κοπέλες που εγκυμονούν θα πρέπει να κάνουν μια ανάλογη διατροφή ειτε έχουν προδιάθεση για σάκχαρο είτε όχι! Ειναι υπερ του να τρέφεται σωστά το μωρό πρώτα απο όλα κ όχι δίαιτες και αηδίες. Οταν με το καλό γεννήσουμε τότε ας κάνουμε οτι θέλουμε λέει αλλά το να αφήνουμε το παιδί νηστικό για να μην παχύνουμε εμεις ειναι εγκληματικό!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Julie mou πολλα πολλα συγχαρητηρια και απο εμας !!!Σου ευχομαι μια τελιομηνη εκγυμοσυνη με ενα υγειεστατο νινακι !!!!

Jenia hello απο μενα !!!!!

Οι αλλες κουκλες τι κανετε ολα καλα βλεπω και χαιρομαι !!!!!

Εμεις μια χαρα ειμαστε δοξα το θεο μαγαλωνουμε κλωτσαμε μια χαρα απο βδομαδα θα παμε και στον ντοκτορ να μετρηθουμε παλι !!!!!!

Κισακι, Μπαμπακι, Μαρακι, Αγγελικουλλα, Μινακι, Εμακι, Τονια Ξανθουλλα πολλα πολλα φιλακια και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν σημερα η εχουν καποιο δικο τους να γιορταζει !!!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Julie μου συγχαρητήρια κ απο δώ κοριτσάκι μου με έκανες πολύ πολύ ευτυχισμένη με τα νέα σου!!!!!!! :P:p:p Σου άξιζε τόσο πολύ!!!!!! Θα γίνεις μια υπέροχη μανούλα με το καλό!!!

Σχετικά με την διατροφή θα σου πρότεινα κ εγώ να ακολουθήσεις αυτήν που σου έδωσε το Κισσάκι γιατί κ μένα ο διαβητολόγος μου είπε οτι κανόνικά όλες μα όλες οι κοπέλες που εγκυμονούν θα πρέπει να κάνουν μια ανάλογη διατροφή ειτε έχουν προδιάθεση για σάκχαρο είτε όχι! Ειναι υπερ του να τρέφεται σωστά το μωρό πρώτα απο όλα κ όχι δίαιτες και αηδίες. Οταν με το καλό γεννήσουμε τότε ας κάνουμε οτι θέλουμε λέει αλλά το να αφήνουμε το παιδί νηστικό για να μην παχύνουμε εμεις ειναι εγκληματικό!

Αγγελικούλα μου σε ευχαριστώ κι από εδώ!!!Οι ευχες σου με συγκίνησαν πάρα πάρα πολύ...δεν ξέρω αν θα είναι τυχερό το μωρό μου (σαν το δικό σου π.χ. που θα είσαι η πιο γλυκιά, τρυφερή, τρελούλα και παιχνιδιάρα μαμά που έχει υπάρξει!). Δίαιτα εννοείται πως δεν σκέφτομαι να κάνω, αλλά θέλω να τρέφομαι όσο πιο σωστά γίνεται για το σποράκι μου!!!!Κουκλίτσα μου υπομονή με την ινσουλίνη, σημασία έχει να είστε καλά!!!Άλλωστε τελειώνουν όλα αυτά όπου να'ναι...με εσένα τρισευτυχισμένη και ένα γερό και υγιές μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!!!Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!

6237481d19.png

Julie mou πολλα πολλα συγχαρητηρια και απο εμας !!!Σου ευχομαι μια τελιομηνη εκγυμοσυνη με ενα υγειεστατο νινακι !!!!

Jenia hello απο μενα !!!!!

Οι αλλες κουκλες τι κανετε ολα καλα βλεπω και χαιρομαι !!!!!

Εμεις μια χαρα ειμαστε δοξα το θεο μαγαλωνουμε κλωτσαμε μια χαρα απο βδομαδα θα παμε και στον ντοκτορ να μετρηθουμε παλι !!!!!!

Κισακι, Μπαμπακι, Μαρακι, Αγγελικουλλα, Μινακι, Εμακι, Τονια Ξανθουλλα πολλα πολλα φιλακια και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν σημερα η εχουν καποιο δικο τους να γιορταζει !!!!!!!

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!!!!!Φιλάκια στην κοιλίτσα σου που κλωτσάει!!!!!Μουτς!!!!!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...