Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ρε συ θ αξεκινησεις απο το χουφτωμα...τα επομενα ερχονται,το ενα θ αΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ,

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α μαρακι θες ιδιαιτερα!!!!!!!κοριτσια εγω ακομη και τωρα αν εχω πανω απο 2 μερες να το κανω τοπιστευετε οτι ξυπναω απο εντονη επιθυμια?μπα ςκαι πρπεει ναμε δει γιατρος?μου συνεβη 4 φορες μεχρι τωρα στην εγκυμοσυνη.....

χαχαχχααχχαχαχαχαχα......ερωτιαρααααααααααααααααααα :tongue::tongue::tongue:

ναι ρε συ....στις περισσοτερες εγκυους συμβαινει αυτο...μην ανησυχεις ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ρε συ θ αξεκινησεις απο το χουφτωμα...τα επομενα ερχονται,το ενα θ αΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ,

χαχαχαχαχαχχαχαχαχα.....ΟΚ :tongue::tongue::tongue:

πωωωω μλκ εισαι δασκαλα του σεξ χαχαχαχαχχααχαχχαχαχαχαχ :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχχα ...ασε κωσταντινα μου....:tongue::tongue::tongue:

δεν υπαρχει περιπτωση να ξυπνησω εγω στις 3 για κουτουπωματα καλεεεεεεεεεεεεε.....αντε για κανα πιπι-ρουμ να ξελαφρωσω και πολυ μου ειναι :tongue::tongue::tongue:

ειδες και η κισμα της 1:30-2:00 τον καταφερε ελα εκει που θα πας για πιπι ρουμ ριξε λιγο νερο στο προσωπο σου και ορμα σιγα μην φοβηθουμε κιολας χαχαχα!! εμενα παντος επιασε ηταν καλο το συστημα αυτο ακομα και τωρα :tongue: αν παω νωριτερα ειναι κοκαλο ο αντρας μου δεν κουνιεται καθολου λες και ειναι πεθαμενος και γκομενο να φερω μεταξυ 12:00-3:00 δεν χαμπαριαζει τιποτα χαχα!!! :mrgreen:

ειδες και η κισμα της 1:30-2:00 τον καταφερε ελα εκει που θα πας για πιπι ρουμ ριξε λιγο νερο στο προσωπο σου και ορμα σιγα μην φοβηθουμε κιολας χαχαχα!! εμενα παντος επιασε ηταν καλο το συστημα αυτο ακομα και τωρα :tongue:αν παω νωριτερα ειναι κοκαλο ο αντρας μου δεν κουνιεται καθολου λες και ειναι πεθαμενος και γκομενο να φερω μεταξυ 12:00-3:00 δεν χαμπαριαζει τιποτα χαχα!!! :mrgreen:

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααα....ελιωσα στο γελιοοοοοοοοοοοοο χαχαχαχχαχα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσια να σας συστησω την Jenia= Κωσταντινα !!!!!.....κοινώς μουρλοκομειο σαν κ εμας :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

κοριτσακια σας αφηνω για λιγο ...πλακωσε δουλεια

φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααα....ελιωσα στο γελιοοοοοοοοοοοοο χαχαχαχχαχα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσια να σας συστησω την Jenia= Κωσταντινα !!!!!.....κοινώς μουρλοκομειο σαν κ εμας :tongue::tongue::tongue:

γεια!!!!!!!!!!!! χαρηκα για την συσταση !:mrgreen:

να ρε μαρακαι αμα δε θελει φερε κιεσυ τον γκομενοοοοοοοοοο!αχαχα λε ςνα πιασει?αχαχαχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

να ρε μαρακαι αμα δε θελει φερε κιεσυ τον γκομενοοοοοοοοοο!αχαχα λε ςνα πιασει?αχαχαχ

καλα θα φερω τον Μπραντ Πιτ που μου αρεσει κιολας :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχχχαχαχαχα

φιλια στα μουτρα σας.....και στις εγκυουλες φιλακια ΚΑΙ στις κοιλιτσες σας μουτςςςςςς :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Επέστρεψα κουκλίτσες μου!!Είχα πάει να πάρω τίποτα να φαω...γιατί από το πρωί ήμουν νηστικούλι!

Γεια σου Κωνσταντίνα κι από εμένα!!

Κισάκι ταλαιπωρήθηκες γλυκιά μου!!!!Αλλά ευτυχώς όλα μα όλα καλά!!!!!!!!!!!!!

6237481d19.png

οαλ καλα τζουλακι ,τιποτα δενειναι αυτα!υπαρχουν κοριτσια που ταλαιπωρουνται σ εολη την εγκυμοσυνη...και ειναισε ακινησια!εγω μιαχαρα ειμαι!δεν πτοουμαι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλα θα φερω τον Μπραντ Πιτ που μου αρεσει κιολας :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχχχαχαχαχα

φιλια στα μουτρα σας.....και στις εγκυουλες φιλακια ΚΑΙ στις κοιλιτσες σας μουτςςςςςς :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εεεεεεεεεεεεε!!! ειπαμε οτι δεν καταλαβενει οχι και να το κανουμε ομως αλλα ωραια μωρα μπραντ πιτ ???:confused: μηπως να το ξανα σκεφτω λεω εγω τωρα !! ευχαρηστω κοριτσια για το καλοσωρησμα φιλακια !!!

Κισάκι μου να σε ρωτήσω, σου έδωσε διατροφή ο γιατρός σου? Γιατί εμένα αυτός που είδα χθες, απλώς μου είπε τί απαγορεύεται κι όταν τον ρώτησα αν πρέπει να ακολουθήσω διατροφή μου είπε όχι και να τρώω ό,τι έτρωγα! :shock::shock::shock:

6237481d19.png

ακου!διατροφη πηρα απο τη διανητολογο γιατι πρεπει νατα τρωω λαιτ ολα!οκ?διατροφη για εγκυους ενδεικτικο προγραμμα εδωσε η μαια,αν θε ς να στο δωσω η μαια που κανει στο ιπποκρατειο μαθηματα ανωδυνου εννοω.

ο γιατρομου ειχε πει,θ ατρως οτι ετρωγες αλλα πιο υγιεινα!οχι για 2,αλλα προσεκτικ ακαι υγιεινα!φρουτα και λαχανικα πολυ καλα πλυμμενα,εξω οχι ωμες σαλατες μονο βραστες-δενξες πως τα εχουν πλυνει για υτο,κρεατα πολυ καλα ψημενα,καθολου αιμα!οκαπαγορευονται πολυς καφες,πολυ αλκοολ,ασπρα ποτα-οχι βοτκα τζην ουισκυ, βοτανα οχι,αλλαντικα ωμα απαγορευονται-μονο σ επιτσα ψημενα πχ, και οσο μποριες να τρως περισσοτερ αγαλακτοκομικα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...