Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 2

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

όχι ρε Μαρία...κουτσή νύφη;;;;δεν πειράζει όπως και να έχει θα είσαι μια κούκλα.........Άντε η ώρα η καλή!!!!!

χαχαχχαχαχα....αυτο θα πει ...''και η κουτση μαρία'' :tongue::tongue::tongue:

δεν πειραζει....μαλλον ξυπολητη θα τη βγαλω γιατι το τακουνι τζιζζζζζζζζ :tongue:

χαθηκες Ξανθουλα μου.....πες τα νεα σου ΟΛΑΑΑΑΑ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα!!!

Ωραια ξεκινησε η μερα με τα νεα της Τζουλι, καιρο ειχαμε να μαθουμε ευχαριστα.

Με το καλο και οι υπολοιπες.

Ξανθουλα τι κάνεις? Ο μικρούλης σου?

Μαρακι μου, μην τρεχεις να ξεπρηστει το γονατακι.

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια μου.

007 οβερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ !!!

τι κανει ο μικρος σου????

καλα δεν θα ξεπρηστει ....αλλα αφου δεν θα φοραω μίνι νυφικο ολα ΟΚ :tongue::tongue::tongue:

καλημερα ζαχαρωτα μου!!!!!@τι κανετε?εγω καλα το παλευω,εχω ενα τρεμπυλο τωρα αλλα θα συνελθω γαμ,ωτα χαπια μου!μπραβο και συγχαρητηρια στι τζουλακι!!!καλη σχολικη χρονια στα παιδακια σας!μαρΚΙΜΟΥ.....ΣΕ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΕΘΕΡΙΚΟΝ,ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ?ΚΑΛΟ ΜΟΥ!ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΕΝΙΣΣΑ!

Κισαααααααααααααααακιιιιιι μου !!!!

περιμενω νεα απο το διαβητολογο !!!!

πως πηγε το μαθημα ανωδυνου??????

Λουκουμα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να κανεις οτι λεει ο ντοκτορ και ολα θα πανε καλα......ασε που θα βγει πιο γλυκο το μωρακι σου και απο τον λουκουμα που πουλαει ο φουρνος :mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

Τζουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη θελω ολες τις λέπτομερειες!!!!! ΠΟΤΕ το εμαθες????....ποσο εισαι???? Πως νιωθεις?????....συμπτωματα?????.....αχχχχχχχχχχχχ γλυκο μου Τζουλακιιιιιιιιι ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ να ξερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριαεφηηηηηηηηηηηη ετοιμη η μικρη για το σχολειο?????....τσαντα πηρατε???? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εσυ πως εισαι καλο μου???? το μπεμπε???? γιατρο ποτε πας????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγγελικο9υλα ινσουλινη?κιεσυ διαβητη κυησης?πως το ανακαλυψες τοσο νωρις?εγω σακχαρο κανονικο ,η καμπυλη τρελαθηκε,μετα εκανα γλυκοζιωμενη και δειχνει οτι ημουν μι αχαρα τους τελευταιουες 3,5 μηνες αλλ ατωρ απροελυψε το προβλημα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αγγελικο9υλα ινσουλινη?κιεσυ διαβητη κυησης?πως το ανακαλυψες τοσο νωρις?εγω σακχαρο κανονικο ,η καμπυλη τρελαθηκε,μετα εκανα γλυκοζιωμενη και δειχνει οτι ημουν μι αχαρα τους τελευταιουες 3,5 μηνες αλλ ατωρ απροελυψε το προβλημα!

Κι από τί προέκυψε αυτό Κισάκι μου ξέρετε?

6237481d19.png

χαχαχχαχαχα....αυτο θα πει ...''και η κουτση μαρία'' :tongue::tongue::tongue:

δεν πειραζει....μαλλον ξυπολητη θα τη βγαλω γιατι το τακουνι τζιζζζζζζζζ :tongue:

χαθηκες Ξανθουλα μου.....πες τα νεα σου ΟΛΑΑΑΑΑ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

007 οβερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ !!!

τι κανει ο μικρος σου????

καλα δεν θα ξεπρηστει ....αλλα αφου δεν θα φοραω μίνι νυφικο ολα ΟΚ :tongue::tongue::tongue:

Κισαααααααααααααααακιιιιιι μου !!!!

περιμενω νεα απο το διαβητολογο !!!!

πως πηγε το μαθημα ανωδυνου??????

Λουκουμα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να κανεις οτι λεει ο ντοκτορ και ολα θα πανε καλα......ασε που θα βγει πιο γλυκο το μωρακι σου και απο τον λουκουμα που πουλαει ο φουρνος :mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

Τζουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη θελω ολες τις λέπτομερειες!!!!! ΠΟΤΕ το εμαθες????....ποσο εισαι???? Πως νιωθεις?????....συμπτωματα?????.....αχχχχχχχχχχχχ γλυκο μου Τζουλακιιιιιιιιι ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ να ξερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριαεφηηηηηηηηηηηη ετοιμη η μικρη για το σχολειο?????....τσαντα πηρατε???? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εσυ πως εισαι καλο μου???? το μπεμπε???? γιατρο ποτε πας????

Έτοιμη για τον γάμο κουκλίτσα μου???? Είδα και τις φωτγραφίες που ανέβασες!!Άλλαξες νυφικό?? Κάτι ακούω για τρικλοποδιές από τα πεθερικά!!Μην μασάς εσύ!!!!!Θα πας, θα είσαι θεά, θα χορεύεις υπέροχα και θα τους γράψεις κιόλας καθόλη τη διάρκεια του γάμου για ασφάλεια και για να μάθουν!!!!!

Το έμαθα προχθές, δεν το περιμέναμε καθόλου μα καθόλου γιατί καθώς ήμουν εγώ εδώ αυτος αλλού είχαμε μόνο 2 επαφές και μάλιστα σε άκυρες μέρες! Εν τω μεταξύ έφυγε και η μαμά του τον προηγούμενο μήνα, να φανταστείς έμαθα ότι είμαι έγκυος στα 40 της. Είναι σαν θαύμα...Είμαι περίπου 5 εβδομάδων και δεν νιώθω σχεδόν τίποτα!!!Καθόλου συμπτώματα, φτου φτου φτου ελπίζω να συνεχίσω έτσι!

6237481d19.png

αχ ρε τζουλακι πολυ χαρηκα!μπραβο κοριτσι μου,ειπαμε οπως και στο αννουλι διπλ,ΜΙ ζωη φευγεικιαι μι α νεα ερχεται?υτι μερες ηρθατε σε επαφη και ητναακυρες?μηπως τελικα οι γονιμες ειναι γιατους ελαχισστους απο μας και η πλειοψηφια κανειπαιδια σ εακυρες???εχει σ σταθεροκυκλο?τα συμπτωματα μη σε απασχολουν!κιεγω ανδενκουνιοταν δε αθ επαιρνα χαμαπρι τωρα!τα συμοτωμαατ αρχισαν απ ο 8η εβδομαδα σ εεμενα,εννοω οι πρωινε ςαναγουλες!ο διαβητης κυσησης προεκυψε σ εμενα απο τι ς ορμονες,λιγο η κορτιζονη που πηρα φοβουμενη για προωρο τιοκετο,λιγο τ αγιουτοπαρ που ειναιγια τις συσπασειςκαι αυτα ανεβαζουν το σακχαρο,λιγο η εγκυμοσυνη...μετα θ αφυγει!κοριτσι ατο μωρο μ ποναειπολυ,καθε κινηση του ποναει αλλα γουσταρω!μαζοχα ε?αχαχχχαχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αχ ρε τζουλακι πολυ χαρηκα!μπραβο κοριτσι μου,ειπαμε οπως και στο αννουλι διπλ,ΜΙ ζωη φευγεικιαι μι α νεα ερχεται?υτι μερες ηρθατε σε επαφη και ητναακυρες?μηπως τελικα οι γονιμες ειναι γιατους ελαχισστους απο μας και η πλειοψηφια κανειπαιδια σ εακυρες???εχει σ σταθεροκυκλο?τα συμπτωματα μη σε απασχολουν!κιεγω ανδενκουνιοταν δε αθ επαιρνα χαμαπρι τωρα!τα συμοτωμαατ αρχισαν απ ο 8η εβδομαδα σ εεμενα,εννοω οι πρωινε ςαναγουλες!ο διαβητης κυσησης προεκυψε σ εμενα απο τι ς ορμονες,λιγο η κορτιζονη που πηρα φοβουμενη για προωρο τιοκετο,λιγο τ αγιουτοπαρ που ειναιγια τις συσπασειςκαι αυτα ανεβαζουν το σακχαρο,λιγο η εγκυμοσυνη...μετα θ αφυγει!κοριτσι ατο μωρο μ ποναειπολυ,καθε κινηση του ποναει αλλα γουσταρω!μαζοχα ε?αχαχχχαχαχα

Σε ευχαριστώ Κισομαμά μου!!!!Έχω χάσει επεισόδια...αλλά υποθέτω πως λόγω συσπάσεων φοβόσουν για πρόωρο τοκετό? Πφφφφφ, η κορούλα σου βιάζεται να βγει να σε γνωρίσει και εξωτερικά!!!Θα σκέφτεται : "αφού εγώ είμαι κουκλάρα, θα είναι κουκλάρα και η μαμά μου, για να πάω να ρίξω μια ματιά". Χιχιχιχι! Πονάει ε? Αχου μωρέ, επειδή έχει μειωθεί κατά πολύ ο χώρος? Αλλά εσύ εκεί, δυνατή!!!!!Φαντάζομαι πόσο θα ανυπομονείς τώρα που κοντεύεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6237481d19.png

ναι φοβηθηκαν για προωρο...οταν μπηκα νοσοκομειο ειχ ασυσπασεις καθε 20 λεπτο....μποριε να πηγαινα για τοκετο αν δνεπρολαβαιναμε....και με καραταν με ορο και μετ αμ εχαπια,ακομη τα παιρνω...για να ειμαστε καλυμμενοικαναμε ενεσει ςκορτιζονης γαι ωριμανση τωνπνευμονων του μωρου....

τελος παντων ναι εινα ιβιαστικο το μωρο,δενεχει και πολυ χωρο με 5 κιλ αεπιπλεον κ ιαυτο να ειναι 1,500 γρμ σημερ αθ αδω ποσο μεγαλωσε το παιδκαιμου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Έτοιμη για τον γάμο κουκλίτσα μου???? Είδα και τις φωτγραφίες που ανέβασες!!Άλλαξες νυφικό?? Κάτι ακούω για τρικλοποδιές από τα πεθερικά!!Μην μασάς εσύ!!!!!Θα πας, θα είσαι θεά, θα χορεύεις υπέροχα και θα τους γράψεις κιόλας καθόλη τη διάρκεια του γάμου για ασφάλεια και για να μάθουν!!!!!

Το έμαθα προχθές, δεν το περιμέναμε καθόλου μα καθόλου γιατί καθώς ήμουν εγώ εδώ αυτος αλλού είχαμε μόνο 2 επαφές και μάλιστα σε άκυρες μέρες! Εν τω μεταξύ έφυγε και η μαμά του τον προηγούμενο μήνα, να φανταστείς έμαθα ότι είμαι έγκυος στα 40 της. Είναι σαν θαύμα...Είμαι περίπου 5 εβδομάδων και δεν νιώθω σχεδόν τίποτα!!!Καθόλου συμπτώματα, φτου φτου φτου ελπίζω να συνεχίσω έτσι!

MPRABOOOOOOOOOOOOOOOO Julieeeee μου!!!!!

αχ τι ωραια νεα !!! επιτελους εχουμε και αλλο κοριτσακι με σπορακι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι μωρε με πειραξε λιγο η σταση τους ...αλλα δεν δινω πλεον σημασια!!!!

Ζωη σε σας καλο μου.....:|

Ο καλος σου σε τι κατασταση ειναι????/ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:...πως το ανακοινωσες????

αχχχχχχ πες τα ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

Χθες πηγα γυναικολογο και βαση την ημερομηνια τελευταιας περιοδου εγω αυτη τη φορα θα κανω ωορρυξια στις 16 μερες αντι στις 11-114 :roll::roll::roll:.....κουφο!!!

μαρακι....ειδε ςκαι τη τζουλυ....ευσυ κανε καθ εμερα η μερα παρα μερα και βλεπουμε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μαρακι....ειδε ςκαι τη τζουλυ....ευσυ κανε καθ εμερα η μερα παρα μερα και βλεπουμε!

χαχαχαχαχχαχαχα....μαρη Κισαααααααααααααααααααααααααααααααα !!!!

του ειπα χθες....ασε τα τρεξιματα για το γαμο και ελα να σε κουτουπωσω χαχαχαχαχαχαχχαχαχ :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:....δεν μου εκατσε ομως :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχχαχαχα....μαρη Κισαααααααααααααααααααααααααααααααα !!!!

του ειπα χθες....ασε τα τρεξιματα για το γαμο και ελα να σε κουτουπωσω χαχαχαχαχαχαχχαχαχ :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:....δεν μου εκατσε ομως :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχχαχαχαχαχα

Τι λες βρε δωσε το τηλ του αντρα σου να του τα ψαλω που σου αρνιθηκε ακους εκει σε τετοιο κοριτσαρο !!!!!!!!!!!!!!!!! μαρακι κατα της 3 το βραδυ ειναι καλα δεν μπορουν να μας ξεφυγουν ξερω τι λεω χαχαχα!!!!!!!!!!

α δ εθελω τετοιααααααααααα!πρεπει να σοπυ καθεται!στηνα αναγκη βιασε τον!κιεγω οτανεπισα το σπορι τον βιασα!δενεηθελε μετιποτα εκεινη τημερα!εγωηουν σιγουρη οτι ειχ αωορρηξια και πολυ εντονα συμποτωματα!ε τον βιασα στη 1,30-2 τοπρωι!κιαυτος μ εβιασε κατα τις 7 λιγες ωρε ςμετα!και ττο σιγουρεψαμε το θεματακι!εμεις παντα ξεσκιζομασταν ολο το μηνα,τηνεπιφοβη μερα-οσο τηκαταλαβαινα δηλαδη μου ξεφευγε,,,,ξες,ποτε ο γιαννης δενμπορειποτε οκωλος οτυ πονει!ε.... τον χουφτωσες?χουφτωστον χουφτωστον!αχαχαχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Τι λες βρε δωσε το τηλ του αντρα σου να του τα ψαλω που σου αρνιθηκε ακους εκει σε τετοιο κοριτσαρο !!!!!!!!!!!!!!!!! μαρακι κατα της 3 το βραδυ ειναι καλα δεν μπορουν να μας ξεφυγουν ξερω τι λεω χαχαχα!!!!!!!!!!

χαχαχαχχα ...ασε κωσταντινα μου....:tongue::tongue::tongue:

δεν υπαρχει περιπτωση να ξυπνησω εγω στις 3 για κουτουπωματα καλεεεεεεεεεεεεε.....αντε για κανα πιπι-ρουμ να ξελαφρωσω και πολυ μου ειναι :tongue::tongue::tongue:

α δ εθελω τετοιααααααααααα!πρεπει να σοπυ καθεται!στηνα αναγκη βιασε τον!κιεγω οτανεπισα το σπορι τον βιασα!δενεηθελε μετιποτα εκεινη τημερα!εγωηουν σιγουρη οτι ειχ αωορρηξια και πολυ εντονα συμποτωματα!ε τον βιασα στη 1,30-2 τοπρωι!κιαυτος μ εβιασε κατα τις 7 λιγες ωρε ςμετα!και ττο σιγουρεψαμε το θεματακι!εμεις παντα ξεσκιζομασταν ολο το μηνα,τηνεπιφοβη μερα-οσο τηκαταλαβαινα δηλαδη μου ξεφευγε,,,,ξες,ποτε ο γιαννης δενμπορειποτε οκωλος οτυ πονει!ε.... τον χουφτωσες?χουφτωστον χουφτωστον!αχαχαχ

χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα

λες να πιασει μονο το χουφτωμα??? :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

α μαρακι θες ιδιαιτερα!!!!!!!κοριτσια εγω ακομη και τωρα αν εχω πανω απο 2 μερες να το κανω τοπιστευετε οτι ξυπναω απο εντονη επιθυμια?μπα ςκαι πρπεει ναμε δει γιατρος?μου συνεβη 4 φορες μεχρι τωρα στην εγκυμοσυνη.....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...