Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μια γρηγορη καλημεραααααααααααααααα :mrgreen:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επιστρεψατε????!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τζουλακι μου ΠΟΣΟ χαρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!

αχ πολυ κλαμα βρε κοριτσιαααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαργκοττακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι κανεις αγαπακι μου????

καλη σχολικη χρονιαααααααααααααααααααααααααααααααα :mrgreen:

Λουκουμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα τι κανεις γλυκακι μου???...ο παιδαρος?????????????????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τονιααααααααααααααααααααααα οβερρρρρρρρρρρρρρ :mrgreen:

Κισαααααααααααααααααααααααααααα μαρηηηηηη Κισαααααααα????

Πως εισαι καλο μου???

Μαρακι μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι κανεις????

πως εισαι????....η μικρη ετοιμη για το σχολειο????

Ξανθουλαααααααααααααααααααααααααααααααααα που εισαι?????

αντε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου λειψατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :wink:

Εγω τρεχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...το Σαββατο παντρευομαι :mrgreen:

κουτσαθηκα κιολας....γονατο πρησμενοοοοοοοοοοοο....ρηξη χιαστων και μηνισκο...μετα το γαμο χειρουργειο .....πολυ ωαια σας λεωωωωωωωωω :?

φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!

Ωραια ξεκινησε η μερα με τα νεα της Τζουλι, καιρο ειχαμε να μαθουμε ευχαριστα.

Με το καλο και οι υπολοιπες.

Ξανθουλα τι κάνεις? Ο μικρούλης σου?

Μαρακι μου, μην τρεχεις να ξεπρηστει το γονατακι.

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια μου.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

καλημερα ζαχαρωτα μου!!!!!@τι κανετε?εγω καλα το παλευω,εχω ενα τρεμπυλο τωρα αλλα θα συνελθω γαμ,ωτα χαπια μου!μπραβο και συγχαρητηρια στι τζουλακι!!!καλη σχολικη χρονια στα παιδακια σας!μαρΚΙΜΟΥ.....ΣΕ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΕΘΕΡΙΚΟΝ,ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ?ΚΑΛΟ ΜΟΥ!ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΕΝΙΣΣΑ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ελα τοννννινινινιιινιιινινο μου!ναι απο μια ουρολοιμωλη εκανα συσπασεις και φοβουμενη μ ου εκαναν ενεσεις κορτιζονης μ ετο δικιο τους και παιρνω τ αγιουτοπαρ και ολα αυτα ανεβαζουν το σακχαρο αρα εχω και διαβητη κυησης και πρεπει να προσεχω τι τρωω και ποσο!αλλα οκ 80ς!τι εμεινε?τιποτα!υπομονη!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ελα τοννννινινινιιινιιινινο μου!ναι απο μια ουρολοιμωλη εκανα συσπασεις και φοβουμενη μ ου εκαναν ενεσεις κορτιζονης μ ετο δικιο τους και παιρνω τ αγιουτοπαρ και ολα αυτα ανεβαζουν το σακχαρο αρα εχω και διαβητη κυησης και πρεπει να προσεχω τι τρωω και ποσο!αλλα οκ 80ς!τι εμεινε?τιποτα!υπομονη!

Βρε κισακι εσυ δεν μασας... δεν υπαρχει περιπτωση να σε χαλασει τίποτε.. ποσο μαλλον οτι εχει να κανει με την μπουμπου οποτε....!!! Το ραντεβου με τον γιατρο για τον διαβητη ποτε ειναι?

Τόνια καλημέρα...καλά είσαστε;;;ο μικρούλης σου;;;εμείς μια χαρά...Κίσσα κάνε υπομονή 5-6 εβδομάδες ακόμα και μετά θα πάρεις αγκαλιά την κουκλίτσα σου!!!!

Καλα ειμαστε Ξανθη μου, δοξα τον θεο, περασαμε πολυ ομορφα αλλά οταν γυρισαμε το αγορακι μου περασε ιωση γαστρεντεριτιδας και τον παιδεψε αρκετα. Και εκτος αυτου τις υπολοιπες ημερες μεχρι να γυρισω στην δουλεια ειχα υπολογισει να βγαζαμε την πανα αλλά την δευτερη μερα αρρωστησε και τον κρατησε τον καημενουλη μια εβδομαδα, τωρα ξαναδοκιμαζουμε απο Σαββατοκυριακο.. να σου πω την αληθεια ομως δεν τον ειδα και αρκετα ετοιμο

γεια σου ξανθουλι!οχι τονινο μου ολα καλα!!!!!τηνπαρασκευη παω στη διαβητολογο παλι,στοχο ςνα αποφυγουμε την ινσουλινη!!!!!ολα καλα λοιπον!φιλια στα μικρα σας!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

γεια σου ξανθουλι!οχι τονινο μου ολα καλα!!!!!τηνπαρασκευη παω στη διαβητολογο παλι,στοχο ςνα αποφυγουμε την ινσουλινη!!!!!ολα καλα λοιπον!φιλια στα μικρα σας!

Φιλια στην κοιλιτσα!!!

Τόνια αρχικά χωρίς να βγάλεις την πάνα βάλτον να πηγαίνετε τουαλέτα να το δει σαν διαδικασία...Πάρε πάνες βρακάκια και πήγαινέ τον να δει την διαδικασία και έτσι θα καταλάβεις αν θέλει η όχι....Επίσης αν δεν δεις φως μπορείς να πάρεις τα σετ με τα αυτοκόλλητα και κάθε φορά που κάνει σωστά την ανάγκη του να κερδίζει ένα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τόνια αρχικά χωρίς να βγάλεις την πάνα βάλτον να πηγαίνετε τουαλέτα να το δει σαν διαδικασία...Πάρε πάνες βρακάκια και πήγαινέ τον να δει την διαδικασία και έτσι θα καταλάβεις αν θέλει η όχι....Επίσης αν δεν δεις φως μπορείς να πάρεις τα σετ με τα αυτοκόλλητα και κάθε φορά που κάνει σωστά την ανάγκη του να κερδίζει ένα....

Το να βλεπει την διαδικασια και τις πανες βρακακια τα εκανα απο πολυ πιο νωρις... μονο αυτο με τα αυτοκολλητα δεν εκανα.

Αυτο που με κανει να πιστευω οτι δεν ειναι ετοιμος ειναι οτι, ενω σιχαινεται υπερβολικα (φαντασου λιγο νερο στην μπλουζα πεφτει και τσακωνομαστε γιατι ειναι βρωμικος και θελει να τον αλλαξω) λερωνοταν και χαμπαρι συνεχισε να παιζει ετσι κατουρημενος.. τωρα δεν ξερω αν αυτο οφειλεται και στην παραλια γιατι ηταν για ωρες με το μαγιο.. δεν ξερω.. παντως και με την παιδιατρο που το συζητησα οταν την πηρα για το θεμα της ιωσης μου ειπε το ιδιο οτι δεν ειναι ετοιμος... εγω παντως θα προσπαθησω απλά φοβαμαι μην τον πιεσω και αντιδρασει... γιατι οταν την δευτερη μερα της εκπαιδευσης ξεκινησε να μην αισθανεται καλα με το στομαχακι του επειδη το εντερο του δεν τον ειχε πειραξει μεχρι τοτε συνεχισα. χωρις αποτελεσματα βεβαια, οποτε την τριτη ημερα το μεσημερι που ξεκινησε και το εντερο οπως καταλαβαινεις δεν γινοταν... του φορουσα ομως πανα βρακακι και του ελεγα να παμε στην τουαλετα αλλά δεν ηθελε καθολου...

Τωρα που θα ξεκινησω θα δοκιμασω αυτο με τα αυτοκολλητα.. για πες λεπτομερειες τα κολλας σε καποιον πινακα?

Κοίτα αν στο είπε και η παιδίατρος άστον.....δεν ξέρω και μένα δεν έδειξε κάποια σημάδι απλά του είπα ότι τώρα θα κάνουμε αυτό και αυτό και το δοκίμασα χωρίς φωνές ή χωρίς να απογοητευτώ αν δεν τα κατάφερνε...Εννοείται ότι δεν πρέπει να τον πιέσεις γιατί αλλιώς το έχασες το παιχνίδι....

Με τα αυτοκόλλητα μπορείς να φτιάξεις από χαρτόνι πίνακα με τις μέρες και κάθε φορά που τα καταφέρνει σε εκείνη την μέρα να βάζετε αυτοκόλλητο....Δεν το έχω κάνει αυτό δεν χρειάστηκε αλλά το διάβασα από εδώ πριν ξεκινήσω...Γενικά αν έχεις χρόνο διάβασε στο parents το αντίστοιχο θέμα έχει πολλές ιδέες και πολλές συμπεριφορές ώστε να είσαι προετοιμασμένη....ότι και αν αποφασίσετε πάντως καλή επιτυχία!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

μια γρηγορη καλημεραααααααααααααααα :mrgreen:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επιστρεψατε????!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τζουλακι μου ΠΟΣΟ χαρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!

αχ πολυ κλαμα βρε κοριτσιαααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαργκοττακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι κανεις αγαπακι μου????

καλη σχολικη χρονιαααααααααααααααααααααααααααααααα :mrgreen:

Λουκουμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα τι κανεις γλυκακι μου???...ο παιδαρος?????????????????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τονιααααααααααααααααααααααα οβερρρρρρρρρρρρρρ :mrgreen:

Κισαααααααααααααααααααααααααααα μαρηηηηηη Κισαααααααα????

Πως εισαι καλο μου???

Μαρακι μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι κανεις????

πως εισαι????....η μικρη ετοιμη για το σχολειο????

Ξανθουλαααααααααααααααααααααααααααααααααα που εισαι?????

αντε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου λειψατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :wink:

Εγω τρεχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...το Σαββατο παντρευομαι :mrgreen:

κουτσαθηκα κιολας....γονατο πρησμενοοοοοοοοοοοο....ρηξη χιαστων και μηνισκο...μετα το γαμο χειρουργειο .....πολυ ωαια σας λεωωωωωωωωω :?

φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Μαπακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Αχ μου έλειψες πορτοκαλάκι μου όμορφο!!!!!! Μαρήηηηηηηηηηηη τι σου κάνανε τα πεθερικά σου βάλανε επίτηδες τρικλοποδιά?? Αμάν πια!!!! Παρόλα αυτά κάνε μου την χάρη και το Σαββάτο πήγαινε στην εκκλησία καμαρωτή και κούκλα έτσι να τους χωθείς όχι τπτ άλλο..!!!!

Αντε αγαπάκι μου η ώρα η καλή να είναι και αυτή η αρχή να σηματοδοτήσει μια νεα φρέσκια περίοδο στην ζωή σου ;)

Ο γιόκας μου δόξα το θεό ειναι πολύ πολύ καλά και λέει να παιδέψει λίγο την μανούλα του αλλά χαλάλι του γι αυτόν κάνω οτιδήποτε δεν το συζητώ καθολου!!!!!

Αυριο έχουμε ραντεβού στον γιατρό μετά απο ένα μήνα και είμαι περίεργη πόσο θα εχει μεγαλώσει το καλό μου!!!

Σας είπα οτι τον αγαπώ?

Αχ Κισσάκι μου σε νιώθω τπτ αλλο δεν σου λέω!!! Εγώ δεν την γλύτωσα τελικά την ινσουλίνη αλλά να σου πώ την αλήθεια δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα το σπαστικό είναι οτι πρέπει να είσαι με το ρολόι στο χέρι, να τρώς αυτά που πρέπει την ώρα που πρέπει κατα τα άλλα οκ.. κουράγιο κοριτσάκι μου μην μασάς!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...