Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

η πίεση καλή ναι. Δουλειά όχι όταν χρειάζεται. Ο συνάδελφος μου έχει ξενερωσει απίστευτα ούτε με ρώτησε πως είμαι και τι εχω'μαι είμαι και αφεντικό του.11 καλό ε,

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για φαντασου τετοια γαιδουρια!!!

ε σε λιγο καιρο να το ξεχασει θα μπανεις στον μηνα σου την δουλεια θα πηγαινεις?!

ψωνισες αληθεια τιποτα??

καλα μιλαμε οτι απο τωρα κλαιω!!

Καλησπέρα κορίτσιααααααααααααααααααααααααααααα!

Καλό μήνα και καλή λεφτεριά στις εγκυούλες.

Μετα από πολύ καιρό (ξέρω) ειμαι και παλι εδώ.

Όπως ίσως κάποιες ξέρετε ήταν μια πολύ δυσκολη περιοδος για μενα και γι αυτο απομακρυνθηκα απ'όλα.

Σας σκεφτόμουν όμως και μπήκα να πω καλό φθινόπωρο και να προσέχετε όλες!

Φιλιάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

;):D

Διαφημίσεις

για φαντασου τετοια γαιδουρια!!!

ε σε λιγο καιρο να το ξεχασει θα μπανεις στον μηνα σου την δουλεια θα πηγαινεις?!

ψωνισες αληθεια τιποτα??

καλα μιλαμε οτι απο τωρα κλαιω!!

Καλή σχολική χρονιά μαρία!!!

Και με το καλό το μωράκι σας!

μα σαι καλα,εσυ πως πας?ολα καλα?

Όλα καλά! Η κόρη μου και ο άντρας μου μια χαρά.

Ξεκίνησε φέτος τα προνήπια η καρδιά μου!

Εχω και τη δουλειά (ευτυχώς βεβαια!!!)......... Αυτά! Κανένα νεότερο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και Καλη εβδομάδα,

Μαργκοτ, Τζουλακι μας λειψατε!!!!!! Ελπίζω να σας πετυχω σύντομα. Σας ευχομαι καλο φθινοπωρο, Μαργκοτακι με το καλο η μικρή, Τζουλακι μου και εσυ οτι επιθυμεις.

Η αγγελικουλα καλα ειναι (που ρωτουσες τζουλακι), προβληματακι με το σακχαρο αλλα το ρυθμιζει με ινσουλινη οποτε ολα καλα.

Οι υπολοιπες τι κάνετε?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Καλημέρα κοριτσάρες μου!! :P Μπήκα να δώ οτι είστε όλες καλά και διάβασα τα υπέροχα νέα της Julie !!!!!!!!!!!!!!!!! Μιλάμε τρελάθηκα απο την χαρά μου|!!!!!! :P:p:p:p:p:p

Τι κάνετε οι υπόλοιπες? Κισσάκι μου τι έπαθες? Margotte μου ελπίζω να εισαι καλά αγαπούλα! |Συμπεθερούλα εμείς τα ειπαμε κ στο τηλ ;)

Εμείς είμαστε καλά δόξα το θεό μεγαλώνουμε με γοργούς ρυθμούς πλέον! Εχουμε βέβαια ενα θέμα με διαβητη κύησης αλλά το παλεύουμε δόξα το θεό! Ξεκινήσαμε ινσουλίνη την προηγουμένη εβδομάδα αλλά ειλικρινά μπροστά στον μπεμπούλη μου δεν με νοιάζει τπτ απολύτως!!

Εχω πάρει κ αδεια απο την δουλειά κ ετσι ειμαι σπιτάκι μου τώρα κ μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης! Σας στέλνω τα φιλιά κ την αγάπη μου!!

Το Μαπάκι παντρέυτηκε? Η Ξανθούλα τι κάνει? Το Μινάκι, η Μουμού? Γράψτε μου νέα σας!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα...μια χαρά είμαι Αγγελικούλα διαβάζω τα νέα συχνά....Μη μασάς λίγο ακόμα έμεινε και θα τελειώσουν οι ταλαιπωρίες....

Εμείς γυρίσαμε σε κανονικούς ρυθμούς πλέον δουλειά, παιδικό αν και γενικά δεν μαζευόμαστε ακόμα από τις βόλτες....

Κίσσα σε παιδεύει η μικρούλα;;;;Διαβάζω ότι έχεις συσπάσεις από τώρα....όλα καλά να πάνε λίγο έμεινε ποια....

Για την Τζούλη μας χάρηκα πάρα πολύ!!!!

Μαρία η ώρα η καλή (αν δεν κάνω λάθος παντρεύεστε το Σάββατο) και όλα να είναι υπέροχα στον γάμο!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...