Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

sa preizw k sas lipame para poli alla den antexa allo den mporousa eklega me ligmous eleos pia tha pw kakia alla vre koritsia katalavenw se ti karastash vriskomaste oles edw den ginete kapies na kanoune paidakia k na mhn ta theloune k na lene ektrosh k emeis palevoume k den erxete ai sixtir sthn telikh na mhn anoigoun ta podia sori alla den antexw allo eimai toso neuriasmenh k den mporw allo na ta krataw eleos piaaaaaaaaaaaaaaa

καλα κανεις και τα λες πες τα να ξεθυμανεις γλυκια μου..καμια μας δεν παρεξηγει τιποτα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι εννοεις που πηρες τηλ

me peire h kolith m k m eipe oti einai egios ilikrina ourliaza sto thl apo thn xara m km leei tha pame mazi na kane ektrosh ekei htan pou me teliose tis evala ths fones xerei oti prospathoume k erxete k m leei gia ektrosh ti na pwwwwwwwww

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

me peire h kolith m k m eipe oti einai egios ilikrina ourliaza sto thl apo thn xara m km leei tha pame mazi na kane ektrosh ekei htan pou me teliose tis evala ths fones xerei oti prospathoume k erxete k m leei gia ektrosh ti na pwwwwwwwww

τωρα σε καταλαβενω απολυτα αλλα αλλη φορα πιο καλα συζητησε το μαζι μας ειναι παντα πιο ευκολο οκ???

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

na ste kala vre koritsia apla exw anxothei para poli phra k ena thl k auto htan teliotiko gia mena :confused::confused::confused::confused::confused:

σε ότι μπορούμε να βοήθήσουμε είμαστε εδώ μην κολάς πουθενά, άλλωστε μπορεί άυριο να σε χρειαστούμε εμείς ;)

χαχαχαχχααχχαχα ΟΚ

θες να πιασουμε τους πεθερούς?...μπατζανακιδες?...συνιφαδες?:tongue::tongue::tongue:

οτι θες :tongue::tongue::tongue:

ΟΚ με ανεβασατε .....το πρωι σας εγραφα κ ολη την ωρα σκουπιζα δακρυα και μυτη....τωρα με ΦΤΙΑΞΑΤΕ και ειμαι μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι θα εκανα χωρις εσας ???;)

Εμεις τι θα καναμε χωρίς εσένα?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

τωρα σε καταλαβενω απολυτα αλλα αλλη φορα πιο καλα συζητησε το μαζι μας ειναι παντα πιο ευκολο οκ???

vre minaki ilikrina den antexw allo auto to paixnidi oloi enantion m niothw oti einai den mporw allo pali ta zoumia me peirane

Πολλά φιλιά σε όόόόόόλα τα κοριτσάκια!! Mpap μου πολύ χαίρομαι που επέστρεψες δυναμικη!!!Έτσι σε θέλω κούκλα μου!!!

Μπούκι μπουμπούκι μου γλυκό κάνε ό,τι σε φωτίσει!!!Θες να πας για χοριακή, δεν θες, τί να πω...

μινάκι μου περαστικά και πάλι σε όλους!

Η Δημητρούλα πού είναι πάλι?

Εγώ πρόβλημα με τους γονείς του δεν έχω. Δυστυχώς ο πατέρα του δεν ζει και η μαμά του είναι πολύ άρρωστη, αλλά στενοχωριέμαι που το παιδάκι μου δεν θα έχει 2 παππούδες και γιαγιάδες. Γιατί, κι εμένα να μου έβγαζαν την πίστη (που δεν το πιστεύω για τους συγκεκριμένους) με το παιδάκι μου θα ήταν καλοί, τί στο καλό? Αχ, κορίτσια, το στήθος μου πονάει πολύ, και οι ρώγες έχουν αλλάξει κάπως, έχουν πεταχτεί προς τα έξω, έχει καμία σχέση αυτό? Ουφ, άντε να περάσουν οι μέρες...

6237481d19.png

Κοριτσακι μου δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται η φιλη σου...και ισως αυτο να ειναι μονοδρομος για εκεινη....αυτα ειναι αποφασεις ζωης...

και εγω θα τρελαινομουν στανταρ...ήταν ασχημο το timing που στο ειπε....:(

κ εγω σκεφτομαι ''ασχημα'' καποιες φορες οταν βλεπω γονεις να δερνουν τα παιδια τος...ή να φερονται ασχημα...και λεω γιατι Θεε μου τα δινεις εκει και οχι σε μας?...αμαρτια ειναι να σκεφτομαι ετσι...το ξερω...

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

vre minaki ilikrina den antexw allo auto to paixnidi oloi enantion m niothw oti einai den mporw allo pali ta zoumia me peirane

μην κλαις δεν βγαινει τιποτα ετσι κανε ολες τις εξετασεις και να ξερεις πως καμια πλεον δεν μενει χωρις παιδι!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ούτε εγώ μπορώ να ακούω για εκτρώσεις .όπως δεν δέχομαι το ''ηταν ατυχημα και δεν το θελαμε'' φρικάρω

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου γλυκό, τί να πώ, δεν ήταν καθόλου σωστό εκ μέρους της από την στιγμή που ξέρει ότι προσπαθείς για παιδάκι. Αχ κουκλίτσα μου γλυκιά, μπορείς ίσως να την πείσεις να το κρατήσει...

6237481d19.png

Κοριτσακι μου δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται η φιλη σου...και ισως αυτο να ειναι μονοδρομος για εκεινη....αυτα ειναι αποφασεις ζωης...

και εγω θα τρελαινομουν στανταρ...ήταν ασχημο το timing που στο ειπε....:(

κ εγω σκεφτομαι ''ασχημα'' καποιες φορες οταν βλεπω γονεις να δερνουν τα παιδια τος...ή να φερονται ασχημα...και λεω γιατι Θεε μου τα δινεις εκει και οχι σε μας?...αμαρτια ειναι να σκεφτομαι ετσι...το ξερω...

einai sthn fagomara me ton pethero ths oxi omws na thn pleirwnei mia zooula gia ena kapritsio k gia spasimo ston pethero den antexw ilikrina den antexw

gina gina....

με την κολλητη σου δεν θα πας για εκτρωση..και κακως το ειπε σε σενα που ξερεις οτι εισαι σε αλλη φαση.

χαλαρωσε. εδω ειμαστε!! κι οτι θες να πεις..λεγε το....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...