Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

κανω διαιτα για το σακχαρο...τονινο μουυυυυυυυυ....ο μικρουλης????

Συνερχεται απο ιωση γαστρεντεριτιδας.. το φανταστηκα οτι κανεις για το σακχαρο αλλά πριν μιλησεις με τον διατροφολογο μη κάνεις τιποτε..

και η παρολιγο συμπεθερα μου η Αγγελικη εχει προβλημα με το σακχαρο.. ετσι και εκεινη με καθημερινές μετρησεις ειναι.

Λοιπον οταν πηρε τις εξετασεις και μεχρι να παει στον γιατρο εκανε και εκεινη διαιτα και προσεχε και της ειπε ο γιατρος οτι εκανε βλακεια γιατι το σακχαρο θελει μικρα, τακτικα γευματα

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα μωρε...σιγα συνηθισα τωρα :tongue::tongue::tongue:

ντου απο παντουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....τι να πω????...εμ τα θελε και μενα ο π.... μου....11/9 ηθελα....παρε να εχεις τωρα τρομοκρατικα χτυπηματα απο παντου.....μοδιστρες-πεθερικονννν-ανθοπωλειο...κτλ κτλ :tongue::tongue::tongue:

περαστικα στο καμαρι μου!!!!....αχου τοοοοοοο !!!

δωσε πολλα πολλα φιλακια απο τη θεια μπαπ και θα περασουν ολαααααααα :D

Μπραβο σου παντως ... το ηθικο ακμαιοτατο!!! Μπραβο!!!!!!

Θα του δωσω πολλα πολλα

Συνερχεται απο ιωση γαστρεντεριτιδας.. το φανταστηκα οτι κανεις για το σακχαρο αλλά πριν μιλησεις με τον διατροφολογο μη κάνεις τιποτε..

και η παρολιγο συμπεθερα μου η Αγγελικη εχει προβλημα με το σακχαρο.. ετσι και εκεινη με καθημερινές μετρησεις ειναι.

Λοιπον οταν πηρε τις εξετασεις και μεχρι να παει στον γιατρο εκανε και εκεινη διαιτα και προσεχε και της ειπε ο γιατρος οτι εκανε βλακεια γιατι το σακχαρο θελει μικρα, τακτικα γευματα

θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου....βεβαια δεν ξερω αν στις εγκυους ισχυει κατι αλλο απο τους υπολοιπους ασθενεις....εγω ξερω μικρα και τακτικα γευματα....ζυγισμενο φαγητο.....σταθερες ωρες ολων των γευματων...με το ρολοϊ !!!!...

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Μπραβο σου παντως ... το ηθικο ακμαιοτατο!!! Μπραβο!!!!!!

Θα του δωσω πολλα πολλα

καλα ακμαιοτατο δεν ειναι....αλλα τι να κανω....???

μεχρι και μια εβδομαδα πριν γινουμουν Τουρκα απο τα νευρα μου....τωρα δεν με παιρνει....πρεπει να χαλαρωσω γιατι με βλεπω να πηγαινω στην εκκλησια με γαντια.....του ΜΠΟΞ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

καλα ακμαιοτατο δεν ειναι....αλλα τι να κανω....???

μεχρι και μια εβδομαδα πριν γινουμουν Τουρκα απο τα νευρα μου....τωρα δεν με παιρνει....πρεπει να χαλαρωσω γιατι με βλεπω να πηγαινω στην εκκλησια με γαντια.....του ΜΠΟΞ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

εχεις δικιο ... οπως σου ειπα υπομονη και ανοχη θα μπορουσες να δειξεις μονο αν ησουν σε κωμα.. βρε λες να ειχες δικιο για το ταξιδι στο Αμέρικα??

Διαφημίσεις

...... ειναι σίγουρο? Μήπως τα καταφέρουν τελικά?

Και εμεις εδω τα ιδια είμαστε, εδιωξε αρκετους, αλλοι εφυγαν απο μονοι τους.. δεν ξερω αν θα την γλιτωσουμε...

Μας περιμενουν δυσκολοι καιροι μου φαινεται

εμι τονια μου!!!

κοριτσαρες μου!!

ειστε καλα!

τονια περαστικα βρε!

μου φαινετε να κανουμε κανα ευχελαιο??

Μαρακι μου τι κάνεις??

Πως παει το νινι, η εφουλα?

Ξεκινάτε σχολειο φέτος νομιζω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...