Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλημέρααα και καλό μηνα αλλά όχι καλό χειμώνα,... εχουμε ακόμα καιρό ;)

μπαπακι μου 10 και σήμερα ε!!!!!!!!!!! τελεια!!! η ώρα η καλή!!!

ελένη οι αιματολογικές σε δημόσιο νοσοκομείο εκαναν περίπου 20 μέρες να βγούν αν θυμαμαι καλά..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρααα και καλό μηνα αλλά όχι καλό χειμώνα,... εχουμε ακόμα καιρό ;)

μπαπακι μου 10 και σήμερα ε!!!!!!!!!!! τελεια!!! η ώρα η καλή!!!

ελένη οι αιματολογικές σε δημόσιο νοσοκομείο εκαναν περίπου 20 μέρες να βγούν αν θυμαμαι καλά..

καλημερα εμι μου καλο μηνα κ σε σενα γεματο χαρες κ ομορφες εκπληξεις..;)..γινονται κ σε δημοσιο νοσοκομειο..απο'τι ρωτησα δεν τις κανουν ολες ετσι δεν ειναι..εγω τωρα βρηκα το πιο φθηνο σε ενα μικροβιολογικο 350ευρω..εκει λεω να τισ κανω..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα!κλαο μηναααααα!τιμου κανετε????σημερ πηγε ο καλο ςμουκαι πηρε τα ποτελεσματα της γλυκοζιομενης...δειχνει το σακχαρο τυος τελευταιους 3 μηνες...και εχω τελικα,δεντα ειδ αβεβεαια οτιτου ειπαν εκει,θα ξερω τι και πως την παρασκευη πουθα τα δειξω στη μαια και 10 τουμηνος στη διαβητολογο...παντως εχασα κιαλλο κιλο και τρελαινομαι που δενμπορωνα φαω γλυκα!σε καμαι ωριτσ αθα φυγω για ιπποκρατειο....τα μαθηματα ανωδυνου....εσει ςτι κανετε?διαβαζω τα νεα σα ςκι επιστρεεφω

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα!κλαο μηναααααα!τιμου κανετε????σημερ πηγε ο καλο ςμουκαι πηρε τα ποτελεσματα της γλυκοζιομενης...δειχνει το σακχαρο τυος τελευταιους 3 μηνες...και εχω τελικα,δεντα ειδ αβεβεαια οτιτου ειπαν εκει,θα ξερω τι και πως την παρασκευη πουθα τα δειξω στη μαια και 10 τουμηνος στη διαβητολογο...παντως εχασα κιαλλο κιλο και τρελαινομαι που δενμπορωνα φαω γλυκα!σε καμαι ωριτσ αθα φυγω για ιπποκρατειο....τα μαθηματα ανωδυνου....εσει ςτι κανετε?διαβαζω τα νεα σα ςκι επιστρεεφω

καλημερα κισα..το καλο ειναι οτι δεν θα βαλεις πολλα κιλα κ μωλης γεννισεις στυλακι!!;)..πολυ δυσκολο φανταζομαι να θες να φας γλυκο κ να μην μπορεις..ασε εξαρτηση..κανεις μαθηματα ε..μπραβο σου θα σε βοηθησουν σιγουρα..:)..κ γω στο ιποκρατειο γεννησα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

που σαι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :tongue::tongue::tongue:

καλο μηναααααααααααααααααααααααααααααααααααα

καλημερα γλυκο μουυυυυυυυ....οκ το αλλαζω καλημερα Κισαααα....μη σου ανεβασω κ αλλο το ζαχαρο :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

ελα αγαπακι μου...μη σκας....εισαι γλυκα απο μονη σου ...δεν χρειαζεται να φας γλυκα !!! :D

γιατι τοσο αργα στη διαβητολογο???...δεν γινεται να σε δει νωριτερα αφου βγηκαν τα αποτελεσματα???

ελα ρεεεε σημερα ειναι το μαθημα???!!! σουπερρρρρρρρρρρρ....περιμενω να μου πεις πως ηταν !!!!!!!....καλο μαθημααααααααααα :tongue::tongue::tongue::D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

αγιο λουκα γενναω ελενη...απλα εκει θ ακανω μαθηματα....ασε πικρα ρε μαρακι...ανησυχω για το βαρο ςτου μωρου,2 δευτερες πριν ηταν 1400 την επομενη δευτερα 1480 και τωρα που εχασα 2 κιλα ηταν 1500 μονο 20 γρμ σε 1 εβδομαδα?η διαβητολογοε μου εδωσε δαιατ ακαι μηχανακι να τσιμπιεμαι κια μουλεει τα λεμε σε 15 μερες....να δει τις μετρησεις μου...εσυ δυσκολευεσαι κοριτσι ε?να δει ςπου οαλ αειναι τελεια στο γαμο!!!!και συ η πιο χαρουμενη νυφη!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

58 ειμαι ρε σει,ημουν 52,περιμενα περιοδο που δεν ηρθε πηγα 53 με το πρηξιμο και τοσ τηθος τουμπανο και ουσαστικα ξεκινησε η εγκυμοσυν ηξ53 κιλα,ειχα φτασει 61,τωρα ειμαι 58....χετσηκα γιαμενα,αρκει το μωρο ν απαιρνει σωστα το βαρος,βεβαια και τοσακχαρο θ αδημιουργουσ επροβλημα....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημεραααααα Καλο Μηναααα

Καλο Φθινοπωρο.

Τι κάνετε κοριτσάκια μου?

Στις διακοπες περασαμε πολυ καλά, ηρεμησαμε, ξεκουραστηκαμε, ευχαριστηθηκαμε το παιδακι μας. Σήμερα πρωτη μερα στην δουλεια, βαριεμαι απιστευτα...

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Καλως σας βρηκα, τι κάνεις κοριτσάκι μου? Απο το λίγο που διαβασα ειδα οτι εχεις προβλημα με το σακχαρο.. τα κιλά γιατί τα έχασες? Δεν φαντάζομαι απο δίαιτα?

Διαφημίσεις

αγιο λουκα γενναω ελενη...απλα εκει θ ακανω μαθηματα....ασε πικρα ρε μαρακι...ανησυχω για το βαρο ςτου μωρου,2 δευτερες πριν ηταν 1400 την επομενη δευτερα 1480 και τωρα που εχασα 2 κιλα ηταν 1500 μονο 20 γρμ σε 1 εβδομαδα?η διαβητολογοε μου εδωσε δαιατ ακαι μηχανακι να τσιμπιεμαι κια μουλεει τα λεμε σε 15 μερες....να δει τις μετρησεις μου...εσυ δυσκολευεσαι κοριτσι ε?να δει ςπου οαλ αειναι τελεια στο γαμο!!!!και συ η πιο χαρουμενη νυφη!

χαλαρωσεεεεεεεε και μην αγχωνεσαι !!!!...ξερουν τη δουλεια τους οι γιατροι....οτι σου λενε θα κανεις!!!...εκτος και αν εχεις καποια αμφιβολια....τοτε παρε και μια δευτερη γνωμη ;););)......ολα καλα θα πανε αγαπακι μουυυυυυυυυυυυυυ....γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :D

Καλημεραααααα Καλο Μηναααα

Καλο Φθινοπωρο.

Τι κάνετε κοριτσάκια μου?

Στις διακοπες περασαμε πολυ καλά, ηρεμησαμε, ξεκουραστηκαμε, ευχαριστηθηκαμε το παιδακι μας. Σήμερα πρωτη μερα στην δουλεια, βαριεμαι απιστευτα...

εεεεεεεεππππππππππππππππππππ 008 οβερρρρρρρρρρρρ :tongue::tongue::tongue:

καλως ορισατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε και παλι :D:D:D

λοιπον?....τι κανει ο μικρος?...προσαρμοστηκε ή δεν μαζευεται???? :tongue:

τι κανεις Τονια μουυυυυυυυυυυυυυυυυ????????????????????

Καλημερα πορτοκαλακι μου... καινουριο επεισοδιο διαβαζω..τι πραγμα αυτο βρε παιδι μου με εσενα!!!! πως εισαι?

Ο Κων/λης γυρισε με μια ωραιοτατη ιωση γαστρεντεριτιδας η οποια εκδηλωθηκε την προηγουμενη Τριτη, απο εχθες εχει που ειναι λιγο καλυτερα... ταλαιπωρηθηκε το πουλακι μου ειναι που ειναι λιγοφαγο... αδυνατισε...

αχ το μωρο...πολυκυκλοφορει παλι η γαστρεντεριτιδα....αμαν πια και καλοκαιριατικα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημερα πορτοκαλακι μου... καινουριο επεισοδιο διαβαζω..τι πραγμα αυτο βρε παιδι μου με εσενα!!!! πως εισαι?

Ο Κων/λης γυρισε με μια ωραιοτατη ιωση γαστρεντεριτιδας η οποια εκδηλωθηκε την προηγουμενη Τριτη, απο εχθες εχει που ειναι λιγο καλυτερα... ταλαιπωρηθηκε το πουλακι μου ειναι που ειναι λιγοφαγο... αδυνατισε...

ελα μωρε...σιγα συνηθισα τωρα :tongue::tongue::tongue:

ντου απο παντουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....τι να πω????...εμ τα θελε και μενα ο π.... μου....11/9 ηθελα....παρε να εχεις τωρα τρομοκρατικα χτυπηματα απο παντου.....μοδιστρες-πεθερικονννν-ανθοπωλειο...κτλ κτλ :tongue::tongue::tongue:

περαστικα στο καμαρι μου!!!!....αχου τοοοοοοο !!!

δωσε πολλα πολλα φιλακια απο τη θεια μπαπ και θα περασουν ολαααααααα :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...