Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλημέρα ελενακιιιιιιιιι :D:D:D

όλα του γαμου δυσκολα δεν λενε???....εεεε δεν το πιστευα για τοοοοσο δυσκολα !!!! :shock::tongue:

τραυματισμος ειναι δεν το χτυπησα....πφφφφ...ειχα ενα μαθημα χθες και πανω στα βηματα παραπατησα....και τσουπππππ....(χορευτρια ειμαι)

να δω τι θα μου πει και ο γιατρος το απογευμα....πφφφφφφ

εσυ τι κανεις?????????????????????????????????????? :D

ετσι ακριβως ολα του γαμου δυσκολα..χορευτρια τι ορεα..θα μου αρεσε κ μενα να ημουν...πιστευω πως σου φτιαχνει την διαθεση ο χορος..σε ανεβαζει ψυχολογικα..εγω καλα ειμαι mpap μου..ανιπομονω να κανω τις εξετασεις μου..εχω αγωνια για τα αποτελεσματα..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελενη καλημερα!

ποτε παιρνεις τα αποτελεσματα?

σορρυ κιολας ποσο καιρος εχει περασει απο την τελευταια σου εγκυμοσυνη που δεν προχωρησε?

εγω Οκτωβρη εκανα την αποξεση και 31/3 ειχα τελευταια περιοδο.

κοριτσια να σας ρωτησω για τισ γονιμες μερες..εμενα ο κυκλος μου ειναι πολυ μεγαλος..30 κ πανω..δηλαδη τις περισσοτερες φορες εχω καθηστερηση πανω απο 5 μερες..τελευτεα φορα ειχα στης 22/8..τωρα λογικα ειμαι σε γονιμες μερες..απο'τι εχω καταλαβει για μενα οι 'σουπερ΄' γονιμες ειναι 16 / 17 μερα καπου εκει..τι λετε?:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ε μα δεν το πιστευω ολα αυτο!!!!!!

αναψε κανα καντηλι κανα κερι! ποιος σε εχει γλωσοφαει καλε?!

βεβαια μετα θα μιλαμε για αυτα και θα γελαμε!

για το κουστουμι τουλαχιστον πιεσε την να πατε πρωι πρωι να κανει τελευταια προβα και αν χρειαζετε κατι να το κανει εκεινη την ωρα δεν το συζητω!

για το ποδι αν ξεκουραστεις εχεις αρκετο χρονο να χορεψεις στο γαμο μην ανυσηχεις!

οσο για το ανθωπολειο! να βρουν λυση! τι στο καλο! επαγγελματιες ειναι! εσυ να παντρευτεις θες!

αλλα μου θυμησες τα δικα μας!

δεν βρισκαμε φωτογραφο και τελικα αυτος που βρηκαμε εστειλε αλλους συναδελφους του (χαλια δουλεια δεν το συζητω) αλλαξε γνωμη τελευταια στιγμη ! οσο για το νυφικο το πηρα το πρωι του γαμου για την ακριβεια 5 ωρες πριν! ειχα παθει σοκ!

να μην σου πω οτι δεν ηξεραν του γαμπρου οι συγγενεις την εκκλησια και χαθηκαν ολοι μαζι με αποτελεσμα να πανε στην εκκλησια 1 ωρα αργοτερα!και εγω φυσικα το ιδιο γιατι περιμεναμε το αυτοκινητο!!

τωρα βεβαια γελαμε αλλα τοτε??

α και δειτε στις φωτο εβαλα και το δωματιο χωρις την κουνια βεβαια

αααααα.......ωραια !!! περασες κ εσυ καλα εεε???? :tongue::tongue::tongue:

αυτο ειναι που λενε ολα του γαμου δυσκολα :tongue:

ειδα τις φωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :D:D:D

ετσι ακριβως ολα του γαμου δυσκολα..χορευτρια τι ορεα..θα μου αρεσε κ μενα να ημουν...πιστευω πως σου φτιαχνει την διαθεση ο χορος..σε ανεβαζει ψυχολογικα..εγω καλα ειμαι mpap μου..ανιπομονω να κανω τις εξετασεις μου..εχω αγωνια για τα αποτελεσματα..

περιμενεις αποτελεσματα????...ποτε κοριτσακι μου?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ελενη καλημερα!

ποτε παιρνεις τα αποτελεσματα?

σορρυ κιολας ποσο καιρος εχει περασει απο την τελευταια σου εγκυμοσυνη που δεν προχωρησε?

εγω Οκτωβρη εκανα την αποξεση και 31/3 ειχα τελευταια περιοδο.

καλημερα :P..εχουν περασει 5 μηνες..εχω κανει καπιεσ εξετασεις που βγηκαν καλες τωρα εμειναν οι αιματολογικες..κ αν ειναι καλες τοτε ξεκιναω..αν κ απο τη μια σκεφτομαι ηδη να ξεκινισω κ να κανω κ τισ εξετασεισ αλα καλυτερα να μη το ρισκαρω..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

αααααα.......ωραια !!! περασες κ εσυ καλα εεε???? :tongue::tongue::tongue:

αυτο ειναι που λενε ολα του γαμου δυσκολα :tongue:

ειδα τις φωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :D:D:D

περιμενεις αποτελεσματα????...ποτε κοριτσακι μου?

οχι ακομη ..μια απο αυτεσ τισ μερες θα πανω να δωσω αιμα κ μετα στην αναμονη ..εχετε καμια ιδεα ποσο καιρο κανουν να βγουν..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

δεν αργουν αλλα αναλογος τι θα κανεις!

γιατι ομως περιμενες 5 μηνες για να τις κανεις??

δεν ημουν πολυ καλα ψυχολογικα μετα την δευτερη αποβολη κ ηθελα να απεχω λιγο απο ολα αυτα..αν κ τισ πρωτες εξετασεις τισ εκανα αμεσως..τισ αιματολογικες αφησα..βασικα δεν ηθελα να ξαναμεινω εγκυος αμεσα γιατι ειχα απογοιτευτει κ ειχα κ τον φοβο μην μου ξανασυμβει αλα απο τοτε που σας ανακαλυπσα εχω παρει τα πανω μου κ τωρα το θελω οσο τιποτα αλλο να ρθει μια εγκυμοσινη αλα κ να κρατισει γιαυτο λεω να τισ κανω κ να μην το ρισκαρω ξεκινωντας ηδη προσπαθειες..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια παω να ντυθω γιατι πρεπει να παω εφορια!

ουφ και δεν μπορω την γραφειοκρατια!!

καλααα;) να προσεχεις θα τα ξαναπουμε...κ γω δε μπορω την γραφειοκρατεια:mad:...

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

εχεις δικιο και εγω θα το σκεφτομουν ετσι!

ασε ελενη 1540 ευρω μας ηρθε η εφορια ρε γμτ και σιγα την δηλωση. παιρνω ενα ενοικιο 400 ευρω και με τσακισε!

γμτ!@!$!

σοβαρα μιλας..παρα πολλα ρε συ..σε τσακισε δε λες τιποτα...απο παντου προσπαθουν να φανε..ελεος πια!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια καμια λιστα δε κανατε?αλλα απο'τι βλεπω δεν ειμαστε κ πολες τωρα ...η μουμου τι κανει..την θημυθηκα τωρα..αγωνιουσα κ γω μαζι σας οταν επαιρνε τηλ. για να μαθει για τις χωριακες τις..:P..κ για την Bookie δεν καταφερα να δω τι εγινε τελικα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια παω να ντυθω γιατι πρεπει να παω εφορια!

ουφ και δεν μπορω την γραφειοκρατια!!

πωωωωωωωωωωω......καλο κουραγιοοοοοοο Μαρακι!!!

κοριτσια καμια λιστα δε κανατε?αλλα απο'τι βλεπω δεν ειμαστε κ πολες τωρα ...η μουμου τι κανει..την θημυθηκα τωρα..αγωνιουσα κ γω μαζι σας οταν επαιρνε τηλ. για να μαθει για τις χωριακες τις..:P..κ για την Bookie δεν καταφερα να δω τι εγινε τελικα!

λιστα πλεον δεν υπαρχει....εχουν αποστασιοποιηθει αρκετα κοριτσια λιγο για να ''χαλαρωσουν''

η Μουμου μας....εχει καιρο να φανει.....ελπιζω να κανει δυναμικη παρουσια και με σπορακι :D:D:D

η Bookie μας ειπε να απεχει λιγο καιρο για να χαλρωσει ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

πωωωωωωωωωωω......καλο κουραγιοοοοοοο Μαρακι!!!

λιστα πλεον δεν υπαρχει....εχουν αποστασιοποιηθει αρκετα κοριτσια λιγο για να ''χαλαρωσουν''

η Μουμου μας....εχει καιρο να φανει.....ελπιζω να κανει δυναμικη παρουσια και με σπορακι :D:D:D

η Bookie μας ειπε να απεχει λιγο καιρο για να χαλρωσει ;)

ναι καταλαβαινω..ετσι ειναι!μακαρι να επιστρεψουν φουσκομενες..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...