Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια...εδω κ 2 μερες εχω κολισει με αυτη τη σελιδα..παρακολουθησα ολο το ιστορικο σας κ εφτασα στο σημερα επιτελους..δεν σασ κρυβω οτι συγκινιθικα πολυ με ολες σας..για το ενδιαφερον κ το κουραγιο που δινεται η μια στην αλλη..κ ειλικρινα χαρικα πολυ με τισ εγγυμοσινες σας..κ ειδικα με σενα Μαριαεφη μου χαρικα πολυ γιατι ενιωθα τον πονο σου..ευχομαι να σου πανε ολα καλα..να σας συστιθω,ειμαι η ελενη ειμαι 25 κ εχω ενα μικρο αγορακι 2 χρονων..υστερα 2 αποβολεσ που με ριξαν πολυ ψιχολογικα..αλλα τωρα ειμαι εντακσει..αρχεσ του μηνα θα κανω κατι τελευταιεσ εξετασεις που εχς κ μετα ελπιζω να υπαρχει και για μενα χωρος στην λιστα αναμονης σας..σορυ για το μεγαλο μηνυμα..σας κουρασα.. ΄-)

καλως ορισες Ελενη!!!

θα δεις που ολα θα πανε καλα!

καθε μερα προσευχομαι για όλες να αποκτησουν το μωρακι που τοσο μα τοσο πολυ το θελουν! και όλες μα όλες ειμαστε μανουλες στα ματια του Θεου και θα μας το δωσει!!

εδω κανουμε τρελη παρεα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ειναι θεμα μεγαλο οι παλλινδρομες κυησεις...καντε οτι εξετασεις πρεπει .... γνωμη μου να κανετε και καλλιεργειες κολπου και μητρας.γιατι και το ουρεοπλασμα,μυκοπλασμα και γενικοτερα αυτα επηρεαζουν και στην γονιμοτητα και στις παλλινδρομησης.

να σκεφτεστε οτι ενα αγγελακι σας βλεπει και σας προστατευει παντα !

καλως ορισες Ελενη!!!

θα δεις που ολα θα πανε καλα!

καθε μερα προσευχομαι για όλες να αποκτησουν το μωρακι που τοσο μα τοσο πολυ το θελουν! και όλες μα όλες ειμαστε μανουλες στα ματια του Θεου και θα μας το δωσει!!

εδω κανουμε τρελη παρεα!

ευχαριστω mariaefi μου..ευχομαι κ γω να πανε ολα καλα κ σε λιγο καιρο να εχω να σας κανω μια ευχαριστη ανκοινωση..το πιστευω αυτο που λες για τον θεο..ναι το βλεπω οτι καντε πολυ ορεα παρεα κ ειμαι ενθουσιασμενη που συμετεχω κ γω..εσυ ποσο μηνων εισαι τωρα?χαρικα πολυ μαζι σου οταν ανακοινωσες τα ευχαριστα κ συγκινηθικα πολυ..κ βασικα μετα απο ολα αυτα που διαβαζα εδω μεσα πηρα την αποφαση να αρχισω παλι προσπαθειεσ..ελεγα να το αφησω λιγο καιρο αλα τωρα δεν κρατιεμαι...ευχομαι να σου πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου!κ σας ευχαριστω ολεσ ποθ με δεχτικατε τοοσ ευχαριστα στην παρεα ασας:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ευχαριστω mariaefi μου..ευχομαι κ γω να πανε ολα καλα κ σε λιγο καιρο να εχω να σας κανω μια ευχαριστη ανκοινωση..το πιστευω αυτο που λες για τον θεο..ναι το βλεπω οτι καντε πολυ ορεα παρεα κ ειμαι ενθουσιασμενη που συμετεχω κ γω..εσυ ποσο μηνων εισαι τωρα?χαρικα πολυ μαζι σου οταν ανακοινωσες τα ευχαριστα κ συγκινηθικα πολυ..κ βασικα μετα απο ολα αυτα που διαβαζα εδω μεσα πηρα την αποφαση να αρχισω παλι προσπαθειεσ..ελεγα να το αφησω λιγο καιρο αλα τωρα δεν κρατιεμαι...ευχομαι να σου πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου!κ σας ευχαριστω ολεσ ποθ με δεχτικατε τοοσ ευχαριστα στην παρεα ασας:P

σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες! μπαινω στον 6ο μηνα.

ειμαι 22 εβδ.

παντως εγω αυτο που λεω ειναι να εχετε επαφες με το συζυγο με ολη σας την καρδια οχι μονο για μωρο αλλα για να περνατε καλα!!

να νιωθετε αυτο που κανετε! και να ζειτε την καθε στιγμη!!!

το μωρακι θα ερθει!

ειμαι σιγουρη!

σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες! μπαινω στον 6ο μηνα.

ειμαι 22 εβδ.

παντως εγω αυτο που λεω ειναι να εχετε επαφες με το συζυγο με ολη σας την καρδια οχι μονο για μωρο αλλα για να περνατε καλα!!

να νιωθετε αυτο που κανετε! και να ζειτε την καθε στιγμη!!!

το μωρακι θα ερθει!

ειμαι σιγουρη!

με το καλο να ερθει το μωρακι σου ολα να σου πανε καλα ευχομαι..πολυ ομορφο αυτο που ειπες..ετσι πρεπει..;)κ γω το πιστευω οτι πολυ συντομα θα ερθει αλα κ να μεινει ευχομαι...να πανε ολα καλα..θετικη ενεργεια πανω απολα ο θεοσ ειναι μεγαλος.¨δεν θα μας αφησει ετσι.:)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ετσι να σκεφτεστε θετικα!

εγω υπηρχε καιρος που τα εβλεπα ολα μαυρα αλλα εδω στο φορουμ ενιωα οτι με νιωθαν και πηρα ταπανω μου.ηξερα οτι δεν ημουν μονη!

συντομα θα εχετε νεα ευχαριστα!

ετσι να σκεφτεστε θετικα!

εγω υπηρχε καιρος που τα εβλεπα ολα μαυρα αλλα εδω στο φορουμ ενιωα οτι με νιωθαν και πηρα ταπανω μου.ηξερα οτι δεν ημουν μονη!

συντομα θα εχετε νεα ευχαριστα!

αυτο ακριβως ..ετσι νιωθω κ γω εδω μεσα..οτι μιλας με ανθρωπους που σε νιωθουν κ σε καταλαωαινουν ..η θετικη σκεψη βοηθαει πολυ παντως!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ετσι ακριβως ειναι!!

αντε να δροσισει λιγακι εχουμε λιωσει!

σημερα καλα ειναι παντως...ειπαν οτι θα δροσισει για τα καλα τις επομενες μερες..κ βροχες αν δε κανω λαθος..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

πωπω μαζι θα εχουμε επετειο γαμου!!!

χαχαχα!! τελεια!

χαχαχαχαχχαχαχαχα....εισαι τρομοκρατισα κ εσυ εεε???? :tongue::tongue::tongue:

καλημεραααααααααααααα κοριτσιααααααααααααααααααααα :D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Τα δικά μου νέα είναι απο το κακο στο χειροτερο...:tongue:

1) Πηγαμε χθες να παρουμε το κοστουμι του καλου μου που ειχε αφησει για επιδιορθωση στο παντελονι....δεν ηταν ετοιμο...μας ειπαν εγινε λαθος και θα ειναι ετοιμο 14/9 :shock:....δεν γινεται καλη μου κυριαααα....11/9 παντρευομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεε :shock::shock::shock:....με τα πολλά μας εκαναν τη ''χαρη'' να ειναι ετοιμο 10/9 ....και ο Θεος βοηθος !!!

2) Απο χθές το δεξι μου ποδι-γονατο....τραυματισμος ....ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟ...σαν καρπουζι ....με παγους και αντιφλεγμωνοδη ειμαι μεχρι να παω το απογευμα ορθοπαιδικο.....αααα και πονάω καργααααααααααααα :-(

3)Το ανθοπωλειο δεν εχει λεει ατομο να μου μεταφερει το στολισμο στην εκκλησια κα θα τα στειλει με ταξι :shock::shock::shock:....ΑΡΝΗΘΗΚΑ και περιμενω να δω αν θα βρει αλλη λυση.....

Ειλικρινα σε αλλή ζωη πρεπει να ημουν πολυ κωλοπαιδο και πληρωνω τωρα...δεν εξηγειται αλλιως.....:rolleyes:

Τα δικά μου νέα είναι απο το κακο στο χειροτερο...:tongue:

1) Πηγαμε χθες να παρουμε το κοστουμι του καλου μου που ειχε αφησει για επιδιορθωση στο παντελονι....δεν ηταν ετοιμο...μας ειπαν εγινε λαθος και θα ειναι ετοιμο 14/9 :shock:....δεν γινεται καλη μου κυριαααα....11/9 παντρευομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεε :shock::shock::shock:....με τα πολλά μας εκαναν τη ''χαρη'' να ειναι ετοιμο 10/9 ....και ο Θεος βοηθος !!!

2) Απο χθές το δεξι μου ποδι-γονατο....τραυματισμος ....ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟ...σαν καρπουζι ....με παγους και αντιφλεγμωνοδη ειμαι μεχρι να παω το απογευμα ορθοπαιδικο.....αααα και πονάω καργααααααααααααα :-(

3)Το ανθοπωλειο δεν εχει λεει ατομο να μου μεταφερει το στολισμο στην εκκλησια κα θα τα στειλει με ταξι :shock::shock::shock:....ΑΡΝΗΘΗΚΑ και περιμενω να δω αν θα βρει αλλη λυση.....

Ειλικρινα σε αλλή ζωη πρεπει να ημουν πολυ κωλοπαιδο και πληρωνω τωρα...δεν εξηγειται αλλιως.....:rolleyes:

πολυ γκαντεμια..αλλα θα δεις που στο τελος ολα καλα θα πανε..:Pετσι ειναι οι προετοιμασιες του γαμου μεσα στο αγχος..αλλα το ποδι πιστευω πως ηταν το κερασακι στη τουρτα..:tongue:πως το χτυπισες..:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

πολυ γκαντεμια..αλλα θα δεις που στο τελος ολα καλα θα πανε..:Pετσι ειναι οι προετοιμασιες του γαμου μεσα στο αγχος..αλλα το ποδι πιστευω πως ηταν το κερασακι στη τουρτα..:tongue:πως το χτυπισες..:confused:

καλημέρα ελενακιιιιιιιιι :D:D:D

όλα του γαμου δυσκολα δεν λενε???....εεεε δεν το πιστευα για τοοοοσο δυσκολα !!!! :shock::tongue:

τραυματισμος ειναι δεν το χτυπησα....πφφφφ...ειχα ενα μαθημα χθες και πανω στα βηματα παραπατησα....και τσουπππππ....(χορευτρια ειμαι)

να δω τι θα μου πει και ο γιατρος το απογευμα....πφφφφφφ

εσυ τι κανεις?????????????????????????????????????? :D

ε μα δεν το πιστευω ολα αυτο!!!!!!

αναψε κανα καντηλι κανα κερι! ποιος σε εχει γλωσοφαει καλε?!

βεβαια μετα θα μιλαμε για αυτα και θα γελαμε!

για το κουστουμι τουλαχιστον πιεσε την να πατε πρωι πρωι να κανει τελευταια προβα και αν χρειαζετε κατι να το κανει εκεινη την ωρα δεν το συζητω!

για το ποδι αν ξεκουραστεις εχεις αρκετο χρονο να χορεψεις στο γαμο μην ανυσηχεις!

οσο για το ανθωπολειο! να βρουν λυση! τι στο καλο! επαγγελματιες ειναι! εσυ να παντρευτεις θες!

αλλα μου θυμησες τα δικα μας!

δεν βρισκαμε φωτογραφο και τελικα αυτος που βρηκαμε εστειλε αλλους συναδελφους του (χαλια δουλεια δεν το συζητω) αλλαξε γνωμη τελευταια στιγμη ! οσο για το νυφικο το πηρα το πρωι του γαμου για την ακριβεια 5 ωρες πριν! ειχα παθει σοκ!

να μην σου πω οτι δεν ηξεραν του γαμπρου οι συγγενεις την εκκλησια και χαθηκαν ολοι μαζι με αποτελεσμα να πανε στην εκκλησια 1 ωρα αργοτερα!και εγω φυσικα το ιδιο γιατι περιμεναμε το αυτοκινητο!!

τωρα βεβαια γελαμε αλλα τοτε??

α και δειτε στις φωτο εβαλα και το δωματιο χωρις την κουνια βεβαια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...